- 2 Temmuz 2022
- 27
- 14
- 38
- Konu Sahibi Melekcan544
Selam kızlar 36 yaşındayım 5 senelik evliyim 1 sene sonra çocuk kararı aldık 1 sene boyunca doğal denemelere başladık kullanmadığım bitkisel tohumlar otlar kalmadı hayıt tohumu soğan suyu civanpercemi çörek otu bal karışımı ovulasyon testi her ay hüsranla sonuçlandı devlet hastanesinde doktora gittim kan hormon tahlilleri rahim filmi istendi LH yüksek çıktı pko hastası olduğumu öğrendim özelde rahim filmi çekindim sağ tüpümde hidrosalpekns saptandı rahim filmimi çeken özeldeki doktor bu şekilde hamile kalamayacağımı hamile kalsam bile %90 düşükle sonuçlanacağını söyledi buna rağmen devlette tedavi gördüğüm doktorum aşılama yapmayı istedi eğer tutmazsa ameliyatla tüpün alınacağını söyledi aşılama sürecim başladı önce femara 5 gün kullandım yumurtalar gelişmedi ve erken adet oldum adetin 3 günü gonal f 450 0.75 lik kullandım göbekten 8 gün 1 yumurta gelişti 17 ml 8 ci gün gece ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum dün 02.09.2022 ilk aşılamamı oldum eşimin değerleri biraz düşüktü ilaç tedavisiyle ve yıkamadan sonra 141 milyona yükseldi 141 milyonla aşılama yaptı doktora tutmazsa ameliyat edeckmisiniz hocam diye sordum ki hidrosalpeknsin hamileliğe büyük ölçüde engel olduğunu biliyorum hayır 2.3 cü aşılamayı da deneyecez yanıtı aldım kızlar kusura bakmayın biraz uzun oldu ama yardımcı olurmusunuz bu doktor galiba boşuna bana zaman kaybı yaşatıyor