Aşılama İlk aşılamam ve HAMİLEYİM sizlerle bu süreci paylaşmak istiyorum. Ayrıca bazı sorular

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
papatya03 hoşgeldin. inşallah hayırlısı olur.

emel82 çok teşekkür ederim.

inanın haberi vermek için akrabalarımızı arıyoruz telefonla konuşurken mutluluktan eşim ağlıyor bana veriyor ben biraz konuşuyorum ağlamaya başlıyorum eşime veriyorum.
sizlere beddua edeyim ALLAH (cc) hepinize bu duyguları yaşatsın. inşallah en kısa sürede sizlerinde bebiş haberlerini almayı hem sizlere hem bizlere nasip etsin.kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:

canım ne mutlu sana .. tebrik ederim.. çok güzel bir haber.. allah sağlıkla doğurup hayırla büyütmeyi nasip etsin inşallah..
hayırlı ramazanlar..

canım saolasın.. nasip değilmiş.. 2.ye geçemeden beklmek zorunda kaldık..
inşallah hamileliğin rahat ve güzel geçer... bize yaz.. :dance:
senin adına çok mutluyum..
öpüyorum seni..

çok tşk. ederim emel aranızda olmak güzel.Sevindirici haberler duymak daha da güzel.inş.Allah bizlerede nasip eder birgün.:Saruboceq:

sabis83 hoşbulduk senin için gerçekten çok sevindim.Allah hayırlısıyla kucağınaalmak nasip etsin.canım:Saruboceq:

selam canım
birkaç gün sonra muayeneye gittiğimde benim yumoşum dayanamayıp çatlamış
demişsin ve aşılamaya almış doktorun seni aynı şey benimde başıma dün geldi ama doktorum bana aynı işlemi yapmadı buay hastalan birdahaki hastalanmanda olacak hemen denersek kist oluşur dedi yumurtaların son derece kaliteli dediği halde
bu arada hayırlı ve uğurlu olsun bebişleriniz:teytey:

selam kızlar bende yeni katıldım aranıza bugün ilk iğnemi oldum..inşallah isteyen herkese verir rabbim bu mübarek günlerde..dua edelim birbirimize..bebeklerine kavuşanları tebrik ederim..rabbim hep güldürsün yüzünüzü sevdiklerinizle birlikte inş.bir yıldır gözümde tütüyor bebiş..inşallah bu mübarek günlerde benimde yüzüm güler..herkesinde..

arkadasim Allah senden razi olsun ne kadar rahatladim seni okuyunca.ben yeniyim bu sitede ama okudugum herkesi kirkyillik arkadas gibi saniyorum cok dua ediyorum herkese bende bu cuma gününü bekliyorum sabirsizlikla.benim de ilk asilamam.Allah emekleri:ecrin_bebek:

ewt arkadasim ben de bu dualarina amin diyorum en dogrusu böyle istemeliyiz tabiyki.hayirlisiyla insallah ama beklemek ne kadar zormus meger...benim sorunlarim tiroitle basladi yanliz arnizda böyle bi sorun yasayan var mi kizlar....

canım mesajını yeni okudum;çok sevindim;hayırlısı olsun;benimde ilk aşılamam yarın ve sende ilk aşılamada tuttuğunu yazınca içime su serptin:kedi:

canım ya asılamadan sonra aksamdamı ilişkiye giirdiniz bende asılama yaptırdım ama tutmadı doktorum bana asılamaan 2gün sonra iliskiye girmemi önermisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…