• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ilk asilamadan sonra

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ceycey2136

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2022
34
6
16
30
Merhaba arkadaşlar ben 5 nisanda aşılama sürecine girdim ve 15 nisanda aşılama yaptım 25 nisanda kan verdim ve negatif cıktı. 2 nisan günü kahverengi akintim başladı ve hiç ağrım olmadı bugün tamamiyle adet oldum. Akşam 11 de ped değiştirmeye gittim ve bi parça sarkıyordu bende çekip aldım et parçası gibiydi kesinlikle pıhtı değildi. Benimle aynı durumu yaşayanlar var mı olumsuz aşılamadan sonra neler yaşadınız vücut olarak paylaşırsanız sevinirim 🙂

1 olumsuz aşılamam var. Klomen kullanmıştım. Et parçası değil de yeni sökülmüş olabilir ve toplu düşmüştür. Belki diye kafamda soru işareti kalmasın diye aşılama oldum. Gününde yapılan ilişki den farklı değilmiş.

1 olumsuz aşılamam var. Klomen kullanmıştım. Et parçası değil de yeni sökülmüş olabilir ve toplu düşmüştür. Belki diye kafamda soru işareti kalmasın diye aşılama oldum. Gününde yapılan ilişki den farklı değilmiş.
Asilama nin bi faydası yok gibi bence yine de bir umut yapıyoruz. Bende rahim temizliğidir diye düşündüm ama Hiç böyle olmamıştı bende şaşırdım görünce

Asilama nin bi faydası yok gibi bence yine de bir umut yapıyoruz. Bende rahim temizliğidir diye düşündüm ama Hiç böyle olmamıştı bende şaşırdım görünce
Aşılamada boşuna hormon aldık. Sonraki aşama tüp bebeğe karar verdik. Zor bi süreç ama aşılama zaman kaybı gibi.

Back
X