• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk aşılamada hamile olanlar

Sevdalim2105

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
36
selam kızlar...ilk gebeliğim normal yollarla olup düşükle sonuçlandı. sorunumuz olmamasına rağmen hamile kalamadım birçok klomen olsun, iğne ile olsun, tedavi gördüm ve ilk aşılamamı 19 temmuzda yaptım, şu an hamileyim. konu açmamın sebebi ,bu siteyi 3 yıldır takip ediyorum ve her tedaviden sonra buradan bakıp kendimde belirti arıyordum ve benim bu gebeliğimde hiçbir belirti yaşamadım hatta belirtim yok diye aşılamanın tutmadığını bile düşünüp kan tahlilini aşılamadan 21 gün sonra yaptırdım kimse belirtim yok diye üzülmesin Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın inşallah...

Canım hayırlı Sun sağlıkla kucağına alırsın inşallah..hiç belirti yoktu derken adet olacakmissin gibi bel kasik batması falan da mı yoktu? Bunu hep söylüyorlar ama adet belirtileri zaten hamilelik belirtileri oluyor

Canım bende ne bel ağrısı ne kasık ne göğüs ne akıntı hiçbir belirti yoktu hatta kayınValidem sorardi hergün belirti var mı diye ben turp gibiyim derdim benim adet sancılarım çok olurdu ama bunda onu bile hissetmedim

Canım bende ne bel ağrısı ne kasık ne göğüs ne akıntı hiçbir belirti yoktu hatta kayınValidem sorardi hergün belirti var mı diye ben turp gibiyim derdim benim adet sancılarım çok olurdu ama bunda onu bile hissetmedim

Anladım canım yarın adet tarihim ve bende ne adet ne hamilelik hiçbir belirti yok umarım ben de senin gibi hamile kalırım :)

Normalde test yaptığımda 3 haftalik olmam gerekirken kan değerim 6 haftalık çıktı 3342 değerim ikiz olabilir diyelar ve sadece bugün hafif bir adet sancısı oldu geçti

Back