Merhaba arkadaşlar.yasim 39 uzun zamandır bebiş istiyoruz 5 gün önce aşılama yaptırdık heycandan ölecem ilk aşılamada hamile kalanlar varmı ve belirtileri neler yardımcı olursanız sevinirim.
Ben ayın 14 de kan tahlili yaptiricam ama nasil gidecem nasıl yaptirıcam inan bilmiyorum negafit çıkar diye korkuyorum dua ediyorum inşallah seninde benimde pozitif olir
Ben ayın 14 de kan tahlili yaptiricam ama nasil gidecem nasıl yaptirıcam inan bilmiyorum negafit çıkar diye korkuyorum dua ediyorum inşallah seninde benimde pozitif olir
Malesef tatlım aşılamam tutmadı arkasina catlatma ignesi yapildi oda ise yaramadi artik 2 ay oldu ne ilaç ne dr oluruna biraktım kismette var ise olur yoksa zaten ne yaparsan yap nasip etmicekse rabbim hersey boş
Malesef tatlım aşılamam tutmadı arkasina catlatma ignesi yapildi oda ise yaramadi artik 2 ay oldu ne ilaç ne dr oluruna biraktım kismette var ise olur yoksa zaten ne yaparsan yap nasip etmicekse rabbim hersey boş
Hemen ümidinizi kaybetmeyin bende 1 kez asilama oldum ve tutmadi vaz gectim oluruna bitaktim bir bos gecti daha sonra son kez birdaha asilama yapmayi dusundum iyiki yapmisiz allahin izniyle tuttu ikinciyi yapmasaydik belkide hala bekliyo olurduk rabbim bazi seyleri vesile kiliyo zamanla hersey yoluna giriyo insallah ümidibi kaybetme sonuna kadar git ve pes etme bu arada ben 3 ay klomen her birinde catlatma inesi 3 ay famera her birinde catlatma ignesi arti pro women gb vitamin takviye ilaclar igneler kullandim böyle 2 yılımız gecti sonunda asilama oldu artik ümitler tükendi derken rabbim yüzümüzü güldürdü allah isteyen tüm kullarina nasip etsin hayirlisiyla dualarim hep sizinle
Şimdi ben hiç tedavi görmedim ilk kez gorucem nasipse ameliyat oldum 1 aay once önümüzdeki pazartesi günü kontrole gidicem ı doktor ne der direk aşılama mi yapar yoksa klomen verir araştırma hastanesine gidiyorum bu arada .