• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ilk asılamada gebe kaldım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
lütfen birileri bana yardımcı olsun ne yapacağımızı şaşırdık 3 yıldır bebeğim olmuyor pko hastasıyım ama bugün dr um öyle bir sorun olmadığını söyledi hamile kalırsın diyor ama 3 yıl çok yordu bizi 1 kez aşılama yaptırdık olmadı bu ay 2. aşılama yapılacak adetm gecikmişti dr um farlutal verdi klomende kullanıcam birde çatlatma iğnesi artık çok yoruldumm çok yıprandımm ne olur birileri neler yapmam gerektiğini ne ilaçlardan fayda gördüğünü bana anlatsınn bu ay aşılamayla hamile kalamazsam tüp bebeğe geçielim diyor dr oda maddi açıdan çok zor yaptırmamız çok üzülüyorum

slm istersen sohbet edelim belki bir faydam olur sana olur mu

Arkadasım yazılanları okuyunca gercekden duygulandım
aynı seylerı yasıyorum
Anneme bıle soylemedım ben
soylemıcemde bu ay ıcınde asılamam var
cunku daha cok erken demelerı benı cok yoruyor
yada dırek cocugu olan ınsanlar cocugunun olmadıgını ogrenınce bır mal edasıyla suzuyorlar sızı
Bende kımseye anlatmıyorum
Kımseye soylemedım asılamamı bı eşim birde yakın arkadasım bılıyor
Daha erken ama 5 aydır denıyoruz
fakat pkogoruntu tanısı koyuldu
adetımın 2. gunu hersey bellı olucak
Ayy ne dıyım hayırlısı

3 senedir evliyim evlendikten kısa bir süre sonra çocuk istemeye basladık nasip olmadı akıl verenler habire soru soranlar bunalıma soktular beni ilaç tedavisi yaptırdık önce klomen kullandım bir süre gebelik olmadı sonra rahim filmi cektirdim temiz çıktı ardından kendimi toplayıp asılama yaptırmaya karar verdim ilk olarak kimseye söylemedim anneme bile tek basıma gittim hastaneye asıla işlemi yapıldı doktorum profesör değildi hastane semt hastanesi ufacık burada önemli olan doktora güvenmek ve ben bunu yaptım.asılamanın 5. günü çok s iddetli bel ağrısı oldu adet günü yaklastı bende bir ağrı bir sancı sanki adet olacağım gibi temzilik yaptım misafir ALDIM umudum hiç yoktu adetimi 5. gün gecince test yaptırdık evet gebeydim gülerek ağladım yok böyle duygu rabbim herkese nasip etssin simdi burada size demek istediğim ne? benide sıkıstırdılar sorun eşimde idi sorun sendedir dediler esimin annesi özellikle.bunları hiç duymadım evet sorun bende sorana gelin kısır deyin dedim yani ben sıkılacağıma onlar sıkıldı onun bunun doktor tavsiyelerini hiç dinlemedim tedavi basından sonuna bir doktora gittim o kıcı kırık hastaneye(arkadaslarım böyle derdi)profesör kovalamadım milyarlar dökmedim sadece kimseye söylemedim kendimle basbasa yaptım herseyi bol bol dua ettim namazımı kıldım ve rahatlamaya calıstım gebe kalıp buraya hikeyemi yazmak hayalimdi darısı size

mrb bende malatyalıyımm ve aynı şeyleri yaşıyorum..kimselere söylemeden tek başıma yaşıyorum bu süreci. aşılama yaptırdım 11. günüm bugün felaket bel ağrısı çekiyorum ve sanki adet olacakmışım gibiyimm.. inşallah sonuç senin gibi olurr. lütfen bizlerde dua et

Allahım ne olur bizede senin gibi ilk aşılamayla hamile kalmayı nasip etsin,en kısa zamanda hamile kalıp anne olabilmeyi nasip etsin...

3 senedir evliyim evlendikten kısa bir süre sonra çocuk istemeye basladık nasip olmadı akıl verenler habire soru soranlar bunalıma soktular beni ilaç tedavisi yaptırdık önce klomen kullandım bir süre gebelik olmadı sonra rahim filmi cektirdim temiz çıktı ardından kendimi toplayıp asılama yaptırmaya karar verdim ilk olarak kimseye söylemedim anneme bile tek basıma gittim hastaneye asıla işlemi yapıldı doktorum profesör değildi hastane semt hastanesi ufacık burada önemli olan doktora güvenmek ve ben bunu yaptım.asılamanın 5. günü çok s iddetli bel ağrısı oldu adet günü yaklastı bende bir ağrı bir sancı sanki adet olacağım gibi temzilik yaptım misafir ALDIM umudum hiç yoktu adetimi 5. gün gecince test yaptırdık evet gebeydim gülerek ağladım yok böyle duygu rabbim herkese nasip etssin simdi burada size demek istediğim ne? benide sıkıstırdılar sorun eşimde idi sorun sendedir dediler esimin annesi özellikle.bunları hiç duymadım evet sorun bende sorana gelin kısır deyin dedim yani ben sıkılacağıma onlar sıkıldı onun bunun doktor tavsiyelerini hiç dinlemedim tedavi basından sonuna bir doktora gittim o kıcı kırık hastaneye(arkadaslarım böyle derdi)profesör kovalamadım milyarlar dökmedim sadece kimseye söylemedim kendimle basbasa yaptım herseyi bol bol dua ettim namazımı kıldım ve rahatlamaya calıstım gebe kalıp buraya hikeyemi yazmak hayalimdi darısı size

Hayırlı uğurlu olsun öncelikle.Ben buraya yeni katıldım.Benimdebu ay aşılamam olacak.Ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi hiç bilmiyorum.Moralimizi yüksek tutmaka önemliymiş gel de anlat.Bizde de eşimin sperm ileeri hareketi ilaç kullanmasına rağmaen düşük.sizin sorun neydi acaba .burayı okudukça rahatlayıp ümitleniyorum.Allah herkeze versin.

Back