3 senedir evliyim evlendikten kısa bir süre sonra çocuk istemeye basladık nasip olmadı akıl verenler habire soru soranlar bunalıma soktular beni ilaç tedavisi yaptırdık önce klomen kullandım bir süre gebelik olmadı sonra rahim filmi cektirdim temiz çıktı ardından kendimi toplayıp asılama yaptırmaya karar verdim ilk olarak kimseye söylemedim anneme bile tek basıma gittim hastaneye asıla işlemi yapıldı doktorum profesör değildi hastane semt hastanesi ufacık burada önemli olan doktora güvenmek ve ben bunu yaptım.asılamanın 5. günü çok s iddetli bel ağrısı oldu adet günü yaklastı bende bir ağrı bir sancı sanki adet olacağım gibi temzilik yaptım misafir ALDIM umudum hiç yoktu adetimi 5. gün gecince test yaptırdık evet gebeydim gülerek ağladım yok böyle duygu rabbim herkese nasip etssin simdi burada size demek istediğim ne? benide sıkıstırdılar sorun eşimde idi sorun sendedir dediler esimin annesi özellikle.bunları hiç duymadım evet sorun bende sorana gelin kısır deyin dedim yani ben sıkılacağıma onlar sıkıldı onun bunun doktor tavsiyelerini hiç dinlemedim tedavi basından sonuna bir doktora gittim o kıcı kırık hastaneye(arkadaslarım böyle derdi)profesör kovalamadım milyarlar dökmedim sadece kimseye söylemedim kendimle basbasa yaptım herseyi bol bol dua ettim namazımı kıldım ve rahatlamaya calıstım gebe kalıp buraya hikeyemi yazmak hayalimdi darısı size