İlk aşılama sürecim.. Lütfen bildiklerinizi ve yaşadıklarınız paylaşır mısınız?

an-gel

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2022
9
3
28
Merhaba kızlar. 28 yaşındayım 2 yıldır evliyim. Hiç korunmamama rağmen hamile kalamadım ve 1 yıldır tedavi görüyorum. Lise zamanlarımdan beri pcos ile mücadele ediyorum. İlk olarak tüp bebek merkezine başvurdum. Değerlerim çok aşırı yüksek çıkınca endokrine sevk edildim. 7 ay boyunca endokrin ile çalıştık. İnsülin direncim olduğu için glifor kullandım. Aynı zamanda diyet ve spor ile hem zayıfladım hemde direncimi kırdım 6 değerinde olan direncim şu an 3 e gerilemiş durumda. Sporun cok faydasını gördüm. Bunu gören doktorum hemen aşılama kararı aldı. Adetimin ikinci gününde kontrole gittim ve letu başlandı sabah akşam 5 gün kullandım ve daha sonra kontrole gittim. Yumurtalarından biri 14,5 diğeri 12,5 olmuş şu an gonal f her gün 50 olarak vuruluyorum iki gündür. Yarın tekrar yumurta kontrolüne gideceğim. İnşallah olumlu sonuçlar bekliyorum. Sizlerin süreci nasıl geçti bilgi verebilir misiniz bana? Bir de gonal f kullandığımdan beri kasıklarda ağrı, gaz problemi yaşıyorum. O kadar ki belime vuruyor ağrısı. Normal midir? İnşallah tutar Allah kimseye aratmasın. Her nasip vaktine esirdir hayırlısı Allahtan.

Kesinlikle norml hatta bn hamile olduğumu öğrenene kdr bu süreç devam etmisti. Yumurta tabiki devam eder bu hfta 23-24 mm olunca genelde çatlama iğnesi ardından aşılama yapılır. İns hemen tutar genelde oran düşük olduğu için 2.veya3. aşılamada hamile kalan kişisi çok fazla bu arada bn ikiz annesiyim tek yumurtam vardı tüm kontrollerde rabbimin işi bir yumurtanin bölünmesi ile ikizlerim oldu ins sizinde olur

Merhaba tekrardan. Doktora gittim her şey normal bir yumurtam 20,3 mm diğeri 15,2 olmuş bir tane daha gonal f vuruldum şimdi yarın akşam 21:30 da ovitrelle çatlatma iğnemi vuracağım ve pazartesi sabah 08:30 da hastaneye gideceğim aşılamam yapılacak. İnşallah tutar çok umutluyum bakalım hayırlısı Allah'tan çok sevindim adınıza hayırlı sağlıklı evlatlar olsun inşallah.

Amin ins sizinde en kısa zmnda rabbim kucaginizi doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…