• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama İlk aşılama nelere dikkat etmeliyim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım günaydın ne yaptın merak etim inşallah hastalanmadın
Gunaydin canım 😊hastalanmadim ama karnım çok ağrıyor bugun yarin gelir diye düşünüyorum😏zaten yarin randevu vermişti doktor 15.gun yarin kan testi ve tadaviye devammi gibisinden konuşmak için bakalım hayırlısı 🥰sen naptın senjnde aşılamaydı dimi😊

Gunaydin canım 😊hastalanmadim ama karnım çok ağrıyor bugun yarin gelir diye düşünüyorum😏zaten yarin randevu vermişti doktor 15.gun yarin kan testi ve tadaviye devammi gibisinden konuşmak için bakalım hayırlısı 🥰sen naptın senjnde aşılamaydı dimi😊
Inşallah hamilesin benim de asilama benim 2 düşüğüm var eşimde böbrek yetmezliği çıktı oda siperm sayısını düşürünce asilama yapmam gerekti Inşaallah allahım isteyen herkese nasip eder banada sende duha et inşallah yarın güzel haber alırsın

Inşallah hamilesin benim de asilama benim 2 düşüğüm var eşimde böbrek yetmezliği çıktı oda siperm sayısını düşürünce asilama yapmam gerekti Inşaallah allahım isteyen herkese nasip eder banada sende duha et inşallah yarın güzel haber alırsın
İnsallah canim tutar insallah ikimizinkide ve diger isteyen herkesin🤲🌺anladim canim cok gecmis olsun insallah eşinin rahatsızlığı ciddi birseymi?Allah şifa versin inşallah

Test yaptn mi cnm insallh tutmustur

Evet yaptim canim negatif

Evet yaptim canim negatif malesef
Ne desek boş kendimden biliyorum onun için teselli değil ama gerçekten sabırlı ol vakti var demek birde kuranda selamun kavlen min rabbi rahim olan yerde dur dileğini dile allahtan okuyabildiğin kadar oku ve devam et ben asilama öncesi meryem süresini çokça dinledim ve okudum asilama olana kadar ben ve eşim selamun kavleyi okuduk sende öyle yap tevekkül allah de inşallah en kısa zamanda rabbim sanada banada isteyen herkese nasip eder yinede üzülme

Ne desek boş kendimden biliyorum onun için teselli değil ama gerçekten sabırlı ol vakti var demek birde kuranda selamun kavlen min rabbi rahim olan yerde dur dileğini dile allahtan okuyabildiğin kadar oku ve devam et ben asilama öncesi meryem süresini çokça dinledim ve okudum asilama olana kadar ben ve eşim selamun kavleyi okuduk sende öyle yap tevekkül allah de inşallah en kısa zamanda rabbim sanada banada isteyen herkese nasip eder yinede üzülme
Saol Allah razi olsun canim🌺senin ne zaman belli olucak ne durumdasın

Benim esimde bir problem yok gibi duruyor cok iyide degil cok kötüde yani bende az yumurtam oluyo bazen hic olmuyo amh im dusuk bide poliplerim var canim
Bendede polikist vardı doktor doğum konturol hapı verdi geçti çok şükür eşine de bir test yaptır istersen hiç beli olmaz bizde öyle diyorsun birşey yok diye sonra doktor test istedi 4 milyona düşmüştü e vitamini verdi keci boynuzu pekmezi fındık indir günlük beli bir miktar yesin dedi ve siperm 25 milyona çıktı şükür sende baktır beli olmaz

Back