- 22 Mart 2019
- 230
- 101
- 103
- 28
Aminnİnsallah canim benim Allah razi olsunÜzülme inşallah bu mübarek günde rabbim beklediğini verir ümidini kaybetme geç dölleme de olabilir dua et
Bekleyen herkese nasip etsin Rabbim insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnİnsallah canim benim Allah razi olsunÜzülme inşallah bu mübarek günde rabbim beklediğini verir ümidini kaybetme geç dölleme de olabilir dua et
Canım günaydın ne yaptın merak etim inşallah hastalanmadınAminnİnsallah canim benim Allah razi olsun
Bekleyen herkese nasip etsin Rabbim insallah
Gunaydin canım hastalanmadim ama karnım çok ağrıyor bugun yarin gelir diye düşünüyorumzaten yarin randevu vermişti doktor 15.gun yarin kan testi ve tadaviye devammi gibisinden konuşmak için bakalım hayırlısı sen naptın senjnde aşılamaydı dimiCanım günaydın ne yaptın merak etim inşallah hastalanmadın
Inşallah hamilesin benim de asilama benim 2 düşüğüm var eşimde böbrek yetmezliği çıktı oda siperm sayısını düşürünce asilama yapmam gerekti Inşaallah allahım isteyen herkese nasip eder banada sende duha et inşallah yarın güzel haber alırsınGunaydin canım hastalanmadim ama karnım çok ağrıyor bugun yarin gelir diye düşünüyorumzaten yarin randevu vermişti doktor 15.gun yarin kan testi ve tadaviye devammi gibisinden konuşmak için bakalım hayırlısı sen naptın senjnde aşılamaydı dimi
İnsallah canim tutar insallah ikimizinkide ve diger isteyen herkesinanladim canim cok gecmis olsun insallah eşinin rahatsızlığı ciddi birseymi?Allah şifa versin inşallahInşallah hamilesin benim de asilama benim 2 düşüğüm var eşimde böbrek yetmezliği çıktı oda siperm sayısını düşürünce asilama yapmam gerekti Inşaallah allahım isteyen herkese nasip eder banada sende duha et inşallah yarın güzel haber alırsın
Test yaptn mi cnm insallh tutmusturGunaydin canım hastalanmadim ama karnım çok ağrıyor bugun yarin gelir diye düşünüyorumzaten yarin randevu vermişti doktor 15.gun yarin kan testi ve tadaviye devammi gibisinden konuşmak için bakalım hayırlısı sen naptın senjnde aşılamaydı dimi
Evet yaptim canim negatif malesefTest yaptn mi cnm insallh tutmustur
Hayirlisi olsun cnm insan emeklerine uzuluyor ama yapack birsey olmuyor vakti zamni degilmis insallh en yakin zamnda olur rbbim hepimize yardm etsinEvet yaptim canim negatif malesef
Amin insallah canim Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsinHayirlisi olsun cnm insan emeklerine uzuluyor ama yapack birsey olmuyor vakti zamni degilmis insallh en yakin zamnda olur rbbim hepimize yardm etsin
Amin insallh cnmAmin insallah canim Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin
Evet yaptim canim negatif
Ne desek boş kendimden biliyorum onun için teselli değil ama gerçekten sabırlı ol vakti var demek birde kuranda selamun kavlen min rabbi rahim olan yerde dur dileğini dile allahtan okuyabildiğin kadar oku ve devam et ben asilama öncesi meryem süresini çokça dinledim ve okudum asilama olana kadar ben ve eşim selamun kavleyi okuduk sende öyle yap tevekkül allah de inşallah en kısa zamanda rabbim sanada banada isteyen herkese nasip eder yinede üzülmeEvet yaptim canim negatif malesef
Saol Allah razi olsun canimsenin ne zaman belli olucak ne durumdasınNe desek boş kendimden biliyorum onun için teselli değil ama gerçekten sabırlı ol vakti var demek birde kuranda selamun kavlen min rabbi rahim olan yerde dur dileğini dile allahtan okuyabildiğin kadar oku ve devam et ben asilama öncesi meryem süresini çokça dinledim ve okudum asilama olana kadar ben ve eşim selamun kavleyi okuduk sende öyle yap tevekkül allah de inşallah en kısa zamanda rabbim sanada banada isteyen herkese nasip eder yinede üzülme
Ayın 17 beli olur inşallah olur sende dua et 39 yaş benim ondan gitikce zorlaşıyor benimSaol Allah razi olsun canimsenin ne zaman belli olucak ne durumdasın
Birde senin sorunun ney canım senden mi eşinden mi puroblemA
Ayın 17 beli olur inşallah olur sende dua et 39 yaş benim ondan gitikce zorlaşıyor benim
İnsallah canim ederim ederim tabiA
Ayın 17 beli olur inşallah olur sende dua et 39 yaş benim ondan gitikce zorlaşıyor benim
Benim esimde bir problem yok gibi duruyor cok iyide degil cok kötüde yani bende az yumurtam oluyo bazen hic olmuyo amh im dusuk bide poliplerim var canimBirde senin sorunun ney canım senden mi eşinden mi puroblem
Bendede polikist vardı doktor doğum konturol hapı verdi geçti çok şükür eşine de bir test yaptır istersen hiç beli olmaz bizde öyle diyorsun birşey yok diye sonra doktor test istedi 4 milyona düşmüştü e vitamini verdi keci boynuzu pekmezi fındık indir günlük beli bir miktar yesin dedi ve siperm 25 milyona çıktı şükür sende baktır beli olmazBenim esimde bir problem yok gibi duruyor cok iyide degil cok kötüde yani bende az yumurtam oluyo bazen hic olmuyo amh im dusuk bide poliplerim var canim