Gebeliğe Hazırlık İlk aşılama ile gebe kalan ve belirtiler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mervem1994

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2015
31
3
36
31
Merhaba Kızlar aşılama 10 gün oldu belirtim pek olmadı benim Progestan kullandım oda yarın son bitecek onu atınca kaşık ağrım oluyor şimdi ara ara sancı giriyor adet olaçakmışım gibi tutmuşmudur çok heyecanlıyım çok istiyorum yardımlarınız bekliyorum sizin nasıl oldu ilkte tutumu

Canım bende bu ay aşılama olucam inşallah.. sendeki durumlar nedir? Inşallah tutmuştur bebişin:)

Tutu canım benim ama daha kesesi görülmedi bhcg 216 gebelik var ama felaket adet olcak gibi sancım oluyor geceleri artırıyor uyuyamıyorum ağrıdan inşallah senide tutar canım

Maşallah canım benim.. inşallah darısı bana.. doktor klomen verdi günde bir tane içecem.. inşallah benimde seninki gibi ilk seferde tutar.. bu arada sizdeki sorun neydi?

Ahm hormonu yüksekti doktor klomen verdi ama ben sabah akşam içtim sonra 3 tane çatlatma iğnesi oldum 36 sonra sonra da aşılama yapıldı bana rabbim damada nasip etsin yakın zamanda inşallah şeninde ilkte tutar

Amin inşallah canım bana ve benim gibi evlat sahibi olmak isteyenlere dua etmeyi unutma... inşallah seninde sağ salim kucağına almak nasip olsun..

Back