B Btlemre Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2024 2 0 1 28 10 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Btlemre #1 Merhabalar , ilk aşılamamı yaptırdım. Bugün 6. Günü aşılamadan sonra hiç ilişki olmadı . İlişki olmadan sadece aşılamayla hamile kalan var mı acaba ?
Merhabalar , ilk aşılamamı yaptırdım. Bugün 6. Günü aşılamadan sonra hiç ilişki olmadı . İlişki olmadan sadece aşılamayla hamile kalan var mı acaba ?
O ozezgi Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2023 51 4 6 27 10 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Btlemre #2 Btlemre .!.: Merhabalar , ilk aşılamamı yaptırdım. Bugün 6. Günü aşılamadan sonra hiç ilişki olmadı . İlişki olmadan sadece aşılamayla hamile kalan var mı acaba ? Genişletmek için tıkla... Hamile kalan var mı bilmiyorum bende yarın kan vercem aşılamamın 13.günü
Btlemre .!.: Merhabalar , ilk aşılamamı yaptırdım. Bugün 6. Günü aşılamadan sonra hiç ilişki olmadı . İlişki olmadan sadece aşılamayla hamile kalan var mı acaba ? Genişletmek için tıkla... Hamile kalan var mı bilmiyorum bende yarın kan vercem aşılamamın 13.günü
B Btlemre Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2024 2 0 1 28 10 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Btlemre #3 ozezgi .!.: Hamile kalan var mı bilmiyorum bende yarın kan vercem aşılamamın 13.günü Genişletmek için tıkla... İnşallah sonucun güzel çıkar kalbimize göre versin Allahım
ozezgi .!.: Hamile kalan var mı bilmiyorum bende yarın kan vercem aşılamamın 13.günü Genişletmek için tıkla... İnşallah sonucun güzel çıkar kalbimize göre versin Allahım
O ozezgi Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2023 51 4 6 27 10 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Btlemre #4 Btlemre .!.: İnşallah sonucun güzel çıkar kalbimize göre versin Allahım Genişletmek için tıkla... Amin hepimizin isteyen herkesin inşallahhhh
Btlemre .!.: İnşallah sonucun güzel çıkar kalbimize göre versin Allahım Genişletmek için tıkla... Amin hepimizin isteyen herkesin inşallahhhh
M mihra3 Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2024 86 10 8 27 7 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Btlemre #5 Merhaba arkadaşlar. Aşılama süreciniz nasıl oldu acaba hangi ilacı ne kadar kullandınız nasıl bir yol izleniyor aşılamada bilgi verir misiniz?
Merhaba arkadaşlar. Aşılama süreciniz nasıl oldu acaba hangi ilacı ne kadar kullandınız nasıl bir yol izleniyor aşılamada bilgi verir misiniz?