• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk aşılama da hamile kalanlar

Btlemre

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2024
24
5
1
28
Merhabalar , ilk aşılamamı yaptırdım. Bugün 6. Günü aşılamadan sonra hiç ilişki olmadı . İlişki olmadan sadece aşılamayla hamile kalan var mı acaba ?

Merhabalar , ilk aşılamamı yaptırdım. Bugün 6. Günü aşılamadan sonra hiç ilişki olmadı . İlişki olmadan sadece aşılamayla hamile kalan var mı acaba ?
Hamile kalan var mı bilmiyorum bende yarın kan vercem aşılamamın 13.günü

Merhaba arkadaşlar. Aşılama süreciniz nasıl oldu acaba hangi ilacı ne kadar kullandınız nasıl bir yol izleniyor aşılamada bilgi verir misiniz?

Merhaba arkadaşlar. Aşılama süreciniz nasıl oldu acaba hangi ilacı ne kadar kullandınız nasıl bir yol izleniyor aşılamada
Merhabalar mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın aşılama oldunuz mu olacak mısınız ?

Belki hamilesindir canım inşallah 🤲🏻🤲🏻 bende 3 gün önce aşılama yaptırdım 12 gün sonra test yapcam

Belki hamilesindir canım inşallah 🤲🏻🤲🏻 bende 3 gün önce aşılama yaptırdım 12 gün sonra test yapcam
Hayırlısı bakalım .Evde Erken testlerde falan pozitif çıkabiliyor kullandığımız iğnelerden dolayı o yüzden direk kan ver . Ben evde demeyip heveslenmiştim sonra kanda çıkmadı .

Eklentiler

• IMG_2490.jpeg
    IMG_2490.jpeg
    147,3 KB · Görüntüleme: 2
Back