Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile kalan var mı bilmiyorum bende yarın kan vercem aşılamamın 13.günüMerhabalar , ilk aşılamamı yaptırdım. Bugün 6. Günü aşılamadan sonra hiç ilişki olmadı . İlişki olmadan sadece aşılamayla hamile kalan var mı acaba ?
İnşallah sonucun güzel çıkar kalbimize göre versin AllahımHamile kalan var mı bilmiyorum bende yarın kan vercem aşılamamın 13.günü
Amin hepimizin isteyen herkesin inşallahhhhİnşallah sonucun güzel çıkar kalbimize göre versin Allahım
Merhabalar mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın aşılama oldunuz mu olacak mısınız ?Merhaba arkadaşlar. Aşılama süreciniz nasıl oldu acaba hangi ilacı ne kadar kullandınız nasıl bir yol izleniyor aşılamada
Aşılama sonucun ne oldu canımMerhabalar , ilk aşılamamı yaptırdım. Bugün 6. Günü aşılamadan sonra hiç ilişki olmadı . İlişki olmadan sadece aşılamayla hamile kalan var mı acaba ?
Aşılamam tutmadı benim geçen ay , bu ay da adetimde gecikme oldu 4. Günüm olması gerekiyor olmadım halaAşılama sonucun ne oldu canım
Hayırlısı bakalım .Evde Erken testlerde falan pozitif çıkabiliyor kullandığımız iğnelerden dolayı o yüzden direk kan ver . Ben evde demeyip heveslenmiştim sonra kanda çıkmadı .Belki hamilesindir canım inşallah bende 3 gün önce aşılama yaptırdım 12 gün sonra test yapcam
Test yaptın mıııı belki de hamilesinnnAşılamam tutmadı benim geçen ay , bu ay da adetimde gecikme oldu 4. Günüm olması gerekiyor olmadım hala
Erken gebelik testi yaptım 10 dakka sonra silik bi çizgi çıktı yarın sabah tekrar yapıcamTest yaptın mıııı belki de hamilesinnn
Umarım hamile kalırsınEvet evde test yapmayı düşünmüyorum bende kan vericem günü gelince
Bize de haber ver canımErken gebelik testi yaptım 10 dakka sonra silik bi çizgi çıktı yarın sabah tekrar yapıcam
TamamdırBize de haber ver canım