İlk aşılama da gebelik

sen kendini motive et benim hikayemde biraz doktor yüzünden kmtü ama ben inandım kendime inandım ve şu anda gebeyimm
ayyy maşallaaahhh, ınsallah banada kısmet olur, ısteye herkese nasıo olsun burakı herkese dua edıyorum.
bızı bırtek bız anlıyoruz

amınnn canm ınsallah oyledır, sımdı ıkı resıme baktım sankı evet bu daha bı tık koyu geldı ınsallah yarın sabah daha da koyulasır :KK200:
İnşallah canım
dıyorumkı yarında yaapayım cıakrsa sılık kan verırım, gecen ayda ben aynı tarıhlerde ıgne ve asılama olmusum tevafuk. 4 ve 6 kasım. 16 kasımda boyle sılık cıkmıstı 17snde kan verdım 24 cıkmıstı sonu kımyasal oldu gercı ama ınsallah bu sfer oyle olmaz:KK200::anne:
kendini olumsuzluğa kaptırma İnşallah herşey güzel bir şekilde yoluna girer hayırlı haberlerini bekliyorum 😍❤️🌸

İlk aşılama da hamile kalan varmı arkadaşlar. Yorumları okudukça moralim bozuluyor çoğu kişinin tutmuyor sanki.
Sana sunu soyleyeyim rabbim bilir ne zaman olacagini elbette ama ilkte tutmaz diye bir sey yok tutmuyorsa mutlak arastirmali olmadi Doktor degistirilmeli ben 5 yildir tedavi gordum gitmedigim doktor kalmadi 3 aşılama 1 tüp bebek tedavisi hic bir problemin yok deyip gonderdiler en son gittiğim doktorum yumurtamin kalitesiz oldugunu soyledi once yumurta kalitelestirici igne uygulatti su anda tüp bebek yöntemiyle ikizlerime 6 haftalik hamileyim oncelikte rabbimin izniyle sizden istirhamim su ki ilk asilama tutmaz diye kendinizi bu derece olumsuz dusunceye kaptırmayın doktorunuz iyiyse rabbim.izin verirse olur

Sana sunu soyleyeyim rabbim bilir ne zaman olacagini elbette ama ilkte tutmaz diye bir sey yok tutmuyorsa mutlak arastirmali olmadi Doktor degistirilmeli ben 5 yildir tedavi gordum gitmedigim doktor kalmadi 3 aşılama 1 tüp bebek tedavisi hic bir problemin yok deyip gonderdiler en son gittiğim doktorum yumurtamin kalitesiz oldugunu soyledi once yumurta kalitelestirici igne uygulatti su anda tüp bebek yöntemiyle ikizlerime 6 haftalik hamileyim oncelikte rabbimin izniyle sizden istirhamim su ki ilk asilama tutmaz diye kendinizi bu derece olumsuz dusunceye kaptırmayın doktorunuz iyiyse rabbim.izin verirse olur
Merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Size 2 soru sormak istiyorum
1.si tüp bebek de yumurta kalitesini görüyorlar zaten bunu öngoremediler mi?
2. Olarak tanıdığım biri de 4 sene sonra ilk aşılamayla hamile kaldı ama doktor yumurtalarin kalitesiz demiş (ben sadece tüp bebekte görülüyor kalitesi diye biliyorum)

Merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Size 2 soru sormak istiyorum
2. Olarak tanıdığım biri de 4 sene sonra ilk aşılamayla hamile kaldı ama doktor yumurtalarin kalitesiz demiş (ben sadece tüp bebekte görülüyor kalitesi diye biliyorum)
Bende ilk sizin gibi biliyordum bu konuda doktorun ve ekibin iyi olmasi gerekiyor bana tup bebek uygulamasinda embriyolarimin kaliteli olduğunu soylemisti doktorum sonra gittigim en son iki doktorumda raporlara bakarak embriyonun kalitesiz oldugunu soyledi bazen sira atlama yapabiliyormus mesela 3 gun embriyosu sira atlayarak 5
Gune gelebiliyormus burda doktorun ehemmiyeti onemli

Bulunduğunuz yer neresi ankara ise size doktorumun adresini verebilirim

Bende ilk sizin gibi biliyordum bu konuda doktorun ve ekibin iyi olmasi gerekiyor bana tup bebek uygulamasinda embriyolarimin kaliteli olduğunu soylemisti doktorum sonra gittigim en son iki doktorumda raporlara bakarak embriyonun kalitesiz oldugunu soyledi bazen sira atlama yapabiliyormus mesela 3 gun embriyosu sira atlayarak 5
Gune gelebiliyormus burda doktorun ehemmiyeti onemli

Bulunduğunuz yer neresi ankara ise size doktorumun adresini verebilirim
Allah iyi doktorla karşılaştırsın gerçekten ya siz çok ugrasmissiniz sonunda çifte mutluluk olmuş
Ben Ankarada değilim hataydayim ama doktor ismi öğrenebilirim seneye tayinimiz var yakın bi yere çıkarsa.
Tabi aşılama sonucu bekliyorum olumsuz olmaz inşallah
Doktor en son çok güzel gözüküyor yumurtan dedi ama bilemiyorum tabi

Allah iyi doktorla karşılaştırsın gerçekten ya siz çok ugrasmissiniz sonunda çifte mutluluk olmuş
Ben Ankarada değilim hataydayim ama doktor ismi öğrenebilirim seneye tayinimiz var yakın bi yere çıkarsa.

Doktor en son çok güzel gözüküyor yumurtan dedi ama bilemiyorum
Doktorum ankarada cukurambarda novaart tup bebek merkezi ahmet erdem cok sicak kanli ve bilgili bir doktor

merhaba. hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. yumurta kalitesi için hangi iğneyi kullandınız?

X