Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim sebepsiz bir sorunum yok 9 aydır deniyorum. Tüp bebek doktoru ile görüşmeye gittim geçen gün sorun yok sende normal yolla %25 ise aşılamada %30 şans var dedi. Sana önermiyorum dedi. 3-4 ay daha deneyin dedi. olmazsa tüp bebek yaptırcam Artık sıkıldım bendeİlk aşılama da hamile kalan varmı arkadaşlar. Yorumları okudukça moralim bozuluyor çoğu kişinin tutmuyor sanki.
Bende yeni başladım tedaviye eşimde sıkıntı vardı ameliyat oldu düzeldi dedi doktor bu verilerle aşılama daha iyi olur tüp bebeğe gerek yok dediler ben ilk aşılamada olmazsa diye korkuyorum yorumlarda da hep 3.eye kalınmış açıkçası şimdiden ümitsizliğe büründümCanım benim sebepsiz bir sorunum yok 9 aydır deniyorum. Tüp bebek doktoru ile görüşmeye gittim geçen gün sorun yok sende normal yolla %25 ise aşılamada %30 şans var dedi. Sana önermiyorum dedi. 3-4 ay daha deneyin dedi. olmazsa tüp bebek yaptırcam Artık sıkıldım bende
aşılama oranı zaten belli , bu dönemde psikoloji çok önemli rol oynuyor .. Tutmayabilir de tutabilir de vazgeçmek yok :) Benim ilk aşılamam negatif oldu ancak bir kaç topikte ilk aşılaması tutan çok fazla kişiyede şahit oldum umutsuzluğa kapılma iyi düşün iyi olacak inşallah . Herkesin anatomisi farkli olmazları olduran Allah gönlümüze göre versinBende yeni başladım tedaviye eşimde sıkıntı vardı ameliyat oldu düzeldi dedi doktor bu verilerle aşılama daha iyi olur tüp bebeğe gerek yok dediler ben ilk aşılamada olmazsa diye korkuyorum yorumlarda da hep 3.eye kalınmış açıkçası şimdiden ümitsizliğe büründüm
İnşallah canım ya Rabbım bizlerede anneliği nasip etsin inşallahaşılama oranı zaten belli , bu dönemde psikoloji çok önemli rol oynuyor .. Tutmayabilir de tutabilir de vazgeçmek yok :) Benim ilk aşılamam negatif oldu ancak bir kaç topikte ilk aşılaması tutan çok fazla kişiyede şahit oldum umutsuzluğa kapılma iyi düşün iyi olacak inşallah . Herkesin anatomisi farkli olmazları olduran Allah gönlümüze göre versin
canım kendını bu sekılde şartlama, ben gecen ay tutmaz dıyordum kımyasal gebelık gecırdım asılama ıle ve ılk asılamamdı.İlk aşılama da hamile kalan varmı arkadaşlar. Yorumları okudukça moralim bozuluyor çoğu kişinin tutmuyor sanki.
Canımm nasılsın ikinciyi denemişsiniz ne zaman oldun aşılamanıcanım kendını bu sekılde şartlama, ben gecen ay tutmaz dıyordum kımyasal gebelık gecırdım asılama ıle ve ılk asılamamdı.
sımdı ıkıncıyı denedık beklemedeyız bakalım nasıp hersey
kuzu ıyıyım cok sukur, sen nasılsınnCanımm nasılsın ikinciyi denemişsiniz ne zaman oldun aşılamanı
Hayırlısıyla güldürsün artık rabbim yüzünü iyiyim bende Şubat için beklemedeyimkuzu ıyıyım cok sukur, sen nasılsınn
evet 6aralıkta aşılamam oldu :) beklemedeyim bakalım
ınsallaahh canımm hepımızı yüzü gülsün artık daha fazla bekletmesın :) saglıkla hayırls gelsın bebıslerHayırlısıyla güldürsün artık rabbim yüzünü iyiyim bende Şubat için beklemedeyim
Stres yapma kendine fazla gebelik topiklerine bakma kendinde belirti arama yorma kafanı hayırlısıyla olacak inşallah ❤ınsallaahh canımm hepımızı yüzü gülsün artık daha fazla bekletmesın :) saglıkla hayırls gelsın bebısler
İlkine göre çok çok rahatım ya. Hayırlısı insallahh canım sagolasinStres yapma kendine fazla gebelik topiklerine bakma kendinde belirti arama yorma kafanı hayırlısıyla olacak inşallah ❤
Canım kimyasal gebelik ne oluyor tam olarakcanım kendını bu sekılde şartlama, ben gecen ay tutmaz dıyordum kımyasal gebelık gecırdım asılama ıle ve ılk asılamamdı.
sımdı ıkıncıyı denedık beklemedeyız bakalım nasıp hersey
Ayyy İnsallaaahh çok güzel.olur sonucun.Benimde yarın dr kontrolüm var aşılama günü belli olacak dua edelim birbirimize inşallah
Canım kimyasal gebelik ne oluyor tam olarak
İnşallah inşallah aminAyyy İnsallaaahh çok güzel.olur sonucun.
Kuzu hamilelik belirtilerin oldu kan verdim 12.gunu aşılamanın 24 çıktı 14gun sonra 14e düştü kimyasal dedi doktor.
Ay inşallah çift çizgi görmeyi nasip etsin rabbim. İnsan dayanamayıp yapıyo çok haklısın bizede yazBende test yapmiycam.dedimde dayanamadım iğnenin 9.gunu bugün aşılamanın 8.
Baya kırmızı çıktı ya iğne etkisi gitmemiş dsha demekki yarın sabah bidaha bakim
evet yaaa dayanamıyor ınsan vakıt yaklastıkca, bu sabah test yaptım cok cok sılıkktı demekkı ıgne etkısı 10.günde anca gecıyor yarın sanırım hıc cıkmaz. bundan sonrakıler onemlı ınsallaahh vardır da kırmızı cızgıler gorurum :)Ay inşallah çift çizgi görmeyi nasip etsin rabbim. İnsan dayanamayıp yapıyo çok haklısın bizede yaz