İlk aşılama da gebelik

İlk aşılama da hamile kalan varmı arkadaşlar. Yorumları okudukça moralim bozuluyor çoğu kişinin tutmuyor sanki.
Canım benim sebepsiz bir sorunum yok 9 aydır deniyorum. Tüp bebek doktoru ile görüşmeye gittim geçen gün sorun yok sende normal yolla %25 ise aşılamada %30 şans var dedi. Sana önermiyorum dedi. 3-4 ay daha deneyin dedi. olmazsa tüp bebek yaptırcam Artık sıkıldım bende

Canım benim sebepsiz bir sorunum yok 9 aydır deniyorum. Tüp bebek doktoru ile görüşmeye gittim geçen gün sorun yok sende normal yolla %25 ise aşılamada %30 şans var dedi. Sana önermiyorum dedi. 3-4 ay daha deneyin dedi. olmazsa tüp bebek yaptırcam Artık sıkıldım bende
Bende yeni başladım tedaviye eşimde sıkıntı vardı ameliyat oldu düzeldi dedi doktor bu verilerle aşılama daha iyi olur tüp bebeğe gerek yok dediler ben ilk aşılamada olmazsa diye korkuyorum yorumlarda da hep 3.eye kalınmış açıkçası şimdiden ümitsizliğe büründüm

Bende yeni başladım tedaviye eşimde sıkıntı vardı ameliyat oldu düzeldi dedi doktor bu verilerle aşılama daha iyi olur tüp bebeğe gerek yok dediler ben ilk aşılamada olmazsa diye korkuyorum yorumlarda da hep 3.eye kalınmış açıkçası şimdiden ümitsizliğe büründüm
aşılama oranı zaten belli , bu dönemde psikoloji çok önemli rol oynuyor .. Tutmayabilir de tutabilir de vazgeçmek yok :) Benim ilk aşılamam negatif oldu ancak bir kaç topikte ilk aşılaması tutan çok fazla kişiyede şahit oldum umutsuzluğa kapılma iyi düşün iyi olacak inşallah . Herkesin anatomisi farkli olmazları olduran Allah gönlümüze göre versin

aşılama oranı zaten belli , bu dönemde psikoloji çok önemli rol oynuyor .. Tutmayabilir de tutabilir de vazgeçmek yok :) Benim ilk aşılamam negatif oldu ancak bir kaç topikte ilk aşılaması tutan çok fazla kişiyede şahit oldum umutsuzluğa kapılma iyi düşün iyi olacak inşallah . Herkesin anatomisi farkli olmazları olduran Allah gönlümüze göre versin
İnşallah canım ya Rabbım bizlerede anneliği nasip etsin inşallah 🤲

İlk aşılama da hamile kalan varmı arkadaşlar. Yorumları okudukça moralim bozuluyor çoğu kişinin tutmuyor sanki.
canım kendını bu sekılde şartlama, ben gecen ay tutmaz dıyordum kımyasal gebelık gecırdım asılama ıle ve ılk asılamamdı.
sımdı ıkıncıyı denedık beklemedeyız bakalım nasıp hersey

Benimde yarın dr kontrolüm var aşılama günü belli olacak dua edelim birbirimize inşallah 🤲

Benimde yarın dr kontrolüm var aşılama günü belli olacak dua edelim birbirimize inşallah
canım kendını bu sekılde şartlama, ben gecen ay tutmaz dıyordum kımyasal gebelık gecırdım asılama ıle ve ılk asılamamdı.
sımdı ıkıncıyı denedık beklemedeyız bakalım nasıp hersey
Canım kimyasal gebelik ne oluyor tam olarak

Benimde yarın dr kontrolüm var aşılama günü belli olacak dua edelim birbirimize inşallah

Canım kimyasal gebelik ne oluyor tam olarak
Ayyy İnsallaaahh çok güzel.olur sonucun.
Kuzu hamilelik belirtilerin oldu kan verdim 12.gunu aşılamanın 24 çıktı 14gun sonra 14e düştü kimyasal dedi doktor.

Anladım canım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda rabbim bizlerede anneliği nasip etsin inşallah 🤲

Bende test yapmiycam.dedimde dayanamadım😂😂😂 iğnenin 9.gunu bugün aşılamanın 8.
Baya kırmızı çıktı ya iğne etkisi gitmemiş dsha demekki yarın sabah bidaha bakim🥰🤲

Eklentiler

• IMG_20211213_202301.jpg
    IMG_20211213_202301.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 101
Ay inşallah çift çizgi görmeyi nasip etsin rabbim. İnsan dayanamayıp yapıyo çok haklısın 😅 bizede yaz
evet yaaa dayanamıyor ınsan vakıt yaklastıkca, bu sabah test yaptım cok cok sılıkktı demekkı ıgne etkısı 10.günde anca gecıyor yarın sanırım hıc cıkmaz. bundan sonrakıler onemlı ınsallaahh vardır da kırmızı cızgıler gorurum :)

X