• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ilk aşılamam tuttu gebelik belirtilerim ve hikayem

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Super canimm gözün Aydin. Benim yumoslarda hep 13-14. Gün istenilen büyüklüğe geliyordu klomenle. Hadi bakalim Rabbim işinizi rast getirsin. Mesleğine kavusursun insaallahh.
Teşekkür ederim tatlım:) benim de bugün 14. gün, yumoşlar gelişmiş işte ço kşükür. iğnelere gerek kalmaz inşallah hiç. isteyen herkes kavuşur inşallah meleklerine...

Benm hic akintim olmadi 3 kez asilama oldm 3 kez hamile kaldim ucundede belirtiler cok farkliydi en son asilamamda belirtim yoktu nerdeyse diger ikisi dustu 3, gebeligim suan allahin izni ile bukez kucagima alirim insallah darisi sana olsun
Merhaba hayırlı olsun inşallah doğum yaptınız sanırım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin aşılamayı nekadara ve nerde yaptırdınız acaba İstanbul'da mı

Yeni
KIZLARRRRR mikro çipli aşılama nedir yaa hastane bana iki türlü aşılama var dedi normal asılama çipli aşılama??? yaptıran var mı ki bunu??? aşılama yaptıracagım.... tüpbebek degıl asılama....

Merhaba hayırlı olsun inşallah doğum yaptınız sanırım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin aşılamayı nekadara ve nerde yaptırdınız acaba İstanbul'da mı
Sagol canm evet yaptm dogum sukur
Allah istyn herkese versim.sanada insallah Gaziantepte yaptirdim canm ben 450,ilaclar haric hastaneye odedigi.

Back
X