ilk 'anne'

kimyager8

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2008
171
0
43
kızım dün 7 aylık oldu ve çok net bi şekilde 'anne' dedi,çok mutlu oldum ve sizlerle paylaşmak istedim,çok güzel bi duygu.....:sm_cool::dance::teytey:a.s.a.s.a.s.

tebrık ederım canım allah bızede en yakın zamanda duymayı nasıp eder ınsallah.gercı bızımkı daha 2 aylık bızım daha zamanı var

Canım çok sevindim bende her oğluma baktımda bunu hayal ediyorum.Bana sarıldığını öptüğünü ve anne dediğini.Bizimle paylaşman çok sevindirdi beni.Darısı bizim başımıza

ayyyy harika yaa bende sabırsızlıkla bekliyorumm acba ne zaman der yaaa senağlama

Ayy ne güzel yaa maşallah benim oğlumda baba der kesin ilk çünkü bütün gün evde gel babası geeeel gell diye sesleniyorum o yüzden ühüüüühüü.

ne mutlu sana. ben ne zaman ilk gerçek anne dediğini anlayamayacağım galiba çünkü ağlarken bazen anne diyor bunun tevafuk olduğunu bilsemde duymak hoş oluyor..(daha 4 aylık )

biiran hayal ettimde müthiş bi duygu olsa gerek ozamana kadar bile beklemek istemem(2 aylığız daha) sabırsızlanırım bazen ağlarken ınga ile anne arası bişiyler söylüyor nasıl seviniyorum bilinçli söyleyecek günlerede ALLAH eriştirmek nasip etsin tüm annişlere

çok güzel bir duygudur eminim o anı yaşamak... allhım bizede o günleri görmeyi nasip eder inşallah.

ne hoss bakalım bızıım fırlamalar ne zman anne dıycekk bazen cocuklar mama dıyınce anne demek ıstedıklerınden mamma dıyolarmıs yabancı bır dılde mama anne anlamaındaymıs

ay ne güzel darısı bizimde başımıza ...ne güzeldir o küçük şeyden anne sesini işitmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…