Valla bence hiç utanma ilk ağdaya gittiğimde bende senin yaşındaydım oraya kim bilir neler gidiyo öyle düşün kuafördekiler alışkınlar zaten ilerde gittiğinde ne salakmışım bunca yıl kendim uğrasmısım dersin şimdi kuaföre git sen ilerde kendinde yapmaya alışırsın bi yerini falan morartırsın allah korusun o yüzden kesinlikle kuaföre git
canım ben ağda yapmaya sir el ağdasıyla başladım yaklaşık 4 yıldırda öyle yapıyorum:) http://www.cosmetica.com.tr/images/products/02/04/68/20468_buyuk_zoom.jpg
bunu kullanıyorum ama kalıp halinde olanlarda gayet rahat kullanılıyor bezsiz olduğu için.ilk olduğu için küçük bölgelere sürüp yaparsın alışınca bir çırpıda bitiyor zaten =)
ben hiç kuaföre falan gitmedim. ağdamı kendim yapıyorum. çokta rahat. emin ol, bir insanın işini kendisinin halletmesi kadar güzel ve acısız bir yöntem yok. sen hazır olduğun anda çekebilirsin yapıştırdığın ağdayı, fakat kuaför beklemez. birden çeker benim bildiğim. o yüzden bana kalırsa, kuaföre gitmene gerek yok canım. hatta ilk başlarken şekersiz olan ağdalardan veya veet ağda bantları tercih edebilirsin. :*