- Konu Sahibi ThinkinPinky
Cesaretinizden dolayı cidden tebrik ederim sizi. Şimdi bekleyin bakalım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bundan sonra ağır olmalısın istediği kadar çekingen olsun bunların hepsi aynı yarın bir gün ilk kavgada başına kakar şakada olsa hatırlatır peşimden az koşmadın diyeÖnceleri bakışmaktan başka bir şey yapmadığımız çocukla sonra günaydın iyi akşamlar vs tarzı selamlaşmalarımız olmuştu ama oturup sohbet edemedik hiç.
Dün karşılaştık bana günaydın dedi, daha sonra ben onu cafede gördüm oturuyordu ben de yanına gittim oturdum muhabbet ettik falan
Ama tahminlerim doğru çıktı sanırım çocuk çekingen gibi gerçekten yani konusurken kasıldı sanki biraz, göz teması kuramadı falan.Ama aktı sohbet konuştuk yine de bayağı.
Yani benim hep adım atmam gerekiyormus gibi hissettim sanki çekingenlik sezdim
Sizce bundan sonra ne yapmalıyım ?
şimdi bekleme zamanı tatlım..
Tebrikler cesaretin için Konunun takibindeyim gelişmelerden haberdar et bizi
süper inşallah bugün yada en kısa sürede karşı taraftan atak gelir inşallah bu zamana kadar nasıl doğal olduysanız o şekilde devam edin hiç kaçan kovalanır olayına da girmeyin
Evet aynen okulda bitiyor simdi ama bi sure bekleyecegim bakalim umarim bisey yapar artikYa resmen kendimi görübisrum siz de
Eğer çekingen bi çocuksa üzgünüm ama biraz dürtüceksiniz
Yoksa ilerlemiyor malesef
Ama ben biraz bekleyin derim. Siz adım atmışsınız. Cesaretlenip,adım atabilir. Ya da biraz daha cesaretlendirmeniz gerekebilir
İlk adımı atma cesaretinizden ötürü de tebrik ederim sizi
Hadi hayırlısı olsun
Haydi hayirlisi.
ThinkinPinky bu meseleyi kafana biraz fazlaca takıyorsun bana kalırsa. İlk adımı atmışsın kutluyorum. Artık gerisini karşı tarafa bırak, senin için onunda çekingenliğinden ödün vermesi gerekir. Olacağı varsa olur yoksa olmaz nasipten öteye yol yok tatlım.Önceleri bakışmaktan başka bir şey yapmadığımız çocukla sonra günaydın iyi akşamlar vs tarzı selamlaşmalarımız olmuştu ama oturup sohbet edemedik hiç.
Dün karşılaştık bana günaydın dedi, daha sonra ben onu cafede gördüm oturuyordu ben de yanına gittim oturdum muhabbet ettik falan
Ama tahminlerim doğru çıktı sanırım çocuk çekingen gibi gerçekten yani konusurken kasıldı sanki biraz, göz teması kuramadı falan.Ama aktı sohbet konuştuk yine de bayağı.
Yani benim hep adım atmam gerekiyormus gibi hissettim sanki çekingenlik sezdim
Sizce bundan sonra ne yapmalıyım ?
Aynen oyle dusunuyorum artik ilgsi varsa biseyler yapsin o da sonucta ben de her hoslandigim kisinin yanina gitmiyorumkafana biraz fazlaca takıyorsun bana kalırsa. İlk adımı atmışsın kutluyorum. Artık gerisini karşı tarafa bırak, senin için onunda çekingenliğinden ödün vermesi gerekir. Olacağı varsa olur yoksa olmaz nasipten öteye yol yok tatlım.
Aaaa cok sevindim ya gelismeleri okuyunca. Iki guzel insansiniz, insallah daha da ilerler iliskiniz. Icimden bir ses daha guzel.seyler olacak diyor. Bir sekilde birbirinize telefon numalarinizi verseniz olmaz mi? Simdi bu da baya zor tabi o da cekingen baya korkup kacirtmamak lazim En guzeli onun sormasi olurdu tabiki. Bence bir sekilde iletisimi koparmamaniz lazim. O zaman sosyal medyadan ekleyeceksiniz birbirinizi. Twitter facebook artik ne olursa. Ben bu kadar ilerlettim daha da birsey yapmam deme sakin, sen konusmamis olsan bu kadar bile olmazdi..Umarim cabalarinin karsiligini alirsin canim
Bence biraz bekle belki o ekler facebooktan. Ama dayanamazsan sadece ekle bence mesaj atma. Istiyorsa o da ugrassin biraz bence. Sen yeterince cesaret veriyorsun çünkü. Umarım güzel sonuçlanır. Böyle hikayeler hoşuma gidiyor.Keşke fikir verseniz