• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk adımı attım

Önceleri bakışmaktan başka bir şey yapmadığımız çocukla sonra günaydın iyi akşamlar vs tarzı selamlaşmalarımız olmuştu ama oturup sohbet edemedik hiç.
Dün karşılaştık bana günaydın dedi, daha sonra ben onu cafede gördüm oturuyordu ben de yanına gittim oturdum muhabbet ettik falan
Ama tahminlerim doğru çıktı sanırım çocuk çekingen gibi gerçekten yani konusurken kasıldı sanki biraz, göz teması kuramadı falan.Ama aktı sohbet konuştuk yine de bayağı.
Yani benim hep adım atmam gerekiyormus gibi hissettim sanki çekingenlik sezdim :KK14:
Sizce bundan sonra ne yapmalıyım ?
Bence bundan sonra ağır olmalısın istediği kadar çekingen olsun bunların hepsi aynı yarın bir gün ilk kavgada başına kakar şakada olsa hatırlatır peşimden az koşmadın diye

süper inşallah bugün yada en kısa sürede karşı taraftan atak gelir inşallah bu zamana kadar nasıl doğal olduysanız o şekilde devam edin hiç kaçan kovalanır olayına da girmeyin :KK36::KK36:

şimdi bekleme zamanı tatlım..
Tebrikler cesaretin için :KK50: Konunun takibindeyim gelişmelerden haberdar et bizi :KK51:
süper inşallah bugün yada en kısa sürede karşı taraftan atak gelir inşallah bu zamana kadar nasıl doğal olduysanız o şekilde devam edin hiç kaçan kovalanır olayına da girmeyin :KK36::KK36:

Ya ama maalesef haftaya derslerimiz bitiyor ve her gün de birlikte dersimiz yok bugun mesela yanımızda arkadaşlarımız vardı benim yanımda o da bi arkadasıyla geldi hiç konusamadık falan o_O
Haftaya da zaten 1 kez görebileceğim o da denk gelirsek ne olacak bilemiyorum :KK14::KK14:

Ya resmen kendimi görüyorum siz de:KK53:
Eğer çekingen bi çocuksa üzgünüm ama biraz dürtüceksiniz:KK51:
Yoksa ilerlemiyor malesef:KK51:

Ama ben biraz bekleyin derim. Siz adım atmışsınız. Cesaretlenip,adım atabilir. Ya da biraz daha cesaretlendirmeniz gerekebilir

İlk adımı atma cesaretinizden ötürü de tebrik ederim sizi:KK68:

Hadi hayırlısı olsun:KK22:

Ya resmen kendimi görübisrum siz de:KK53:
Eğer çekingen bi çocuksa üzgünüm ama biraz dürtüceksiniz:KK51:
Yoksa ilerlemiyor malesef:KK51:

Ama ben biraz bekleyin derim. Siz adım atmışsınız. Cesaretlenip,adım atabilir. Ya da biraz daha cesaretlendirmeniz gerekebilir

İlk adımı atma cesaretinizden ötürü de tebrik ederim sizi:KK68:

Hadi hayırlısı olsun:KK22:
Evet aynen okulda bitiyor simdi ama bi sure bekleyecegim bakalim umarim bisey yapar artik:KK54:

Anam sen napmışsın aferin canım, hem arkadaşça konuşmuşsun, hem de birazcık belli etmişsin.
Ama bu çocuk çekingense sana zor açılır.
Bundan sonra sen bekleyen taraf ol.
Eğer seni istiyorsa sen ona açık kapı bıraktın, çekingenliğinin arkasına sığınıp açılamazsa treni kaçırır.
Ama güzel bişey yapmışsın :KK50:

Önceleri bakışmaktan başka bir şey yapmadığımız çocukla sonra günaydın iyi akşamlar vs tarzı selamlaşmalarımız olmuştu ama oturup sohbet edemedik hiç.
Dün karşılaştık bana günaydın dedi, daha sonra ben onu cafede gördüm oturuyordu ben de yanına gittim oturdum muhabbet ettik falan
Ama tahminlerim doğru çıktı sanırım çocuk çekingen gibi gerçekten yani konusurken kasıldı sanki biraz, göz teması kuramadı falan.Ama aktı sohbet konuştuk yine de bayağı.
Yani benim hep adım atmam gerekiyormus gibi hissettim sanki çekingenlik sezdim :KK14:
Sizce bundan sonra ne yapmalıyım ?
ThinkinPinky bu meseleyi kafana biraz fazlaca takıyorsun bana kalırsa. İlk adımı atmışsın kutluyorum. Artık gerisini karşı tarafa bırak, senin için onunda çekingenliğinden ödün vermesi gerekir. Olacağı varsa olur yoksa olmaz nasipten öteye yol yok tatlım.

kafana biraz fazlaca takıyorsun bana kalırsa. İlk adımı atmışsın kutluyorum. Artık gerisini karşı tarafa bırak, senin için onunda çekingenliğinden ödün vermesi gerekir. Olacağı varsa olur yoksa olmaz nasipten öteye yol yok tatlım.
Aynen oyle dusunuyorum artik ilgsi varsa biseyler yapsin o da sonucta ben de her hoslandigim kisinin yanina gitmiyorum

Hicbir adim gelmedi :( carsambadan sonra zaten bitek persembe karsilastik ordada arkadaslarimiz vardi konusmadik hic. O gunden beri gormedim.
Ama hevesli olan insan twittrrdan bile bulup mesaj atardi bence ne kadar cekingende olsa :(
Cok mutsuzum coook:KK51:

Aaaa cok sevindim ya gelismeleri okuyunca. Iki guzel insansiniz, insallah daha da ilerler iliskiniz. Icimden bir ses daha guzel.seyler olacak diyor. Bir sekilde birbirinize telefon numalarinizi verseniz olmaz mi? Simdi bu da baya zor tabi o da cekingen baya korkup kacirtmamak lazim :KK14: En guzeli onun sormasi olurdu tabiki. Bence bir sekilde iletisimi koparmamaniz lazim. O zaman sosyal medyadan ekleyeceksiniz birbirinizi. Twitter facebook artik ne olursa. Ben bu kadar ilerlettim daha da birsey yapmam deme sakin, sen konusmamis olsan bu kadar bile olmazdi..Umarim cabalarinin karsiligini alirsin canim :KK54:

Aaaa cok sevindim ya gelismeleri okuyunca. Iki guzel insansiniz, insallah daha da ilerler iliskiniz. Icimden bir ses daha guzel.seyler olacak diyor. Bir sekilde birbirinize telefon numalarinizi verseniz olmaz mi? Simdi bu da baya zor tabi o da cekingen baya korkup kacirtmamak lazim :KK14: En guzeli onun sormasi olurdu tabiki. Bence bir sekilde iletisimi koparmamaniz lazim. O zaman sosyal medyadan ekleyeceksiniz birbirinizi. Twitter facebook artik ne olursa. Ben bu kadar ilerlettim daha da birsey yapmam deme sakin, sen konusmamis olsan bu kadar bile olmazdi..Umarim cabalarinin karsiligini alirsin canim :KK54:

Aynen haklısınız gerçekten ben adım atmasam konuşmayacaktık bile diye düşünüyorum karşılık veriyor ama benden adım bekliyor ben başlatınca devam ettirdi :KK48: Ben de twitter vs ordan ulaşmayı düşünüyodum en azından facebooktan falan eklesem ya da mesaj atar sanırım ya da ilk mesajı atıp devamını onun getirmesini bekleyeceğim :oops: Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim inşallah olur hayırlısıyla :oops:

Back
X