Kız İsteme İlk Adım

FerYah

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2012
19
0
16
35
Kocaeli
Kızlar merhaba :) uzun zamandır bu konularda misafir olarak takılıyordum ama üye olup konu açmak bugüne kısmetmiş :)
İlişkimde ciddi bir yolculuk atılacak bayanlar pazar günü :) heyecan dorukta bende :) Allah'ım bir aksilik olacak diye aklım çıkıyor. Çünkü annem daha erken olduğunu düşünüyor.
Şimdi pazar günü erkek tarafının bayanlarını kabul ediyoruz
Sizce ikramlar nasıl olmalı yani abartmak doğru olur mu? Aslında ben çok fazla abartma taraftarıda değilim Çayın yanına kektir börektir öyle ikramlıklar yapılacak muhtemelen :) artı kahve ikram edicek miyim? Yeni evlenen bayan arkadaşım geldiklerinden yarım saat sonra gibi kahve yap dedi bana :/ ve son olarak ne giyebilirm ?
Bayanlar fikirlerinizi bekliyorum :*

Merhaba arkadaşım aynı telaş Pazartesi bizde de var.. Ayrı şehirler olduğu için benim yalnız kayınvalidem gelecek..
İlk geldiğinde çay vereceğim yanında tatlı tuzlu karışık birşeyler.. Kek, börek, kurabiye gibi.. Daha sonra da kahve yapacağım..
Çok abartma 2-3 çeşit birşeyler yaparsın fazlası yenmeyecektir zaten, çay kahve tamamdır..
Ben kumaş pantolonumun üzerine gömlek giyeceğim.. Siz kalabalık olacaksınız ev için uygun bi elbise giyebilirsin ya da etek gömlek kombin yapabilirsin.. Elinden geldiğince doğal ol..
Şimdiden hayırlı olsun..

tatlım çok tşk ederim cevap için :)
keten pantolonun üzerine beyaz bir gömlek yapabilirim o zaman hafif bir makyaj ve düz balık sırtı saçlar :)
bir tatlı bir tuzlu kurabiye bir börek salata tarzı bişey birde kek
ilk kahveler ve çay ikramı :)
Allah yardımcımız olsun canım sanada banada böyle telaşı olan herkesede :)
Seninde hayırlı olsun ALLAH'ım tamamına erdirir inşallah... :)

benim de pazar benim dee
çok heyecanlıyım yahu , tanıştım sevdiceğimin ailesiyle daha önce ama yine de kendi evinde ağırlamak çok heyecan verici. istemede bol paça saks mavisi pantolon , üzerine yakalarında altın rengi metal baskılar olan çok sık beyaz bi gömlek giyicem. lacivert , topuklarında altın rengi detaylar olan bi ayakkabı bi de ... inş çok spor kaçmaz ya:18: sözde de kalem etek üstü gömlek...
ikramlık fazla olmyomuş isteme sırasında , minik köstebek pasta yapıcam ben , bi de börek işte. çerez ve meyve ikram edicez. tabi çay ve kahve olmadan olmaz
çok heyecanlıyım çokkk

ayyyyyyyyyyyyyy kızllllllllaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr :)) merhaba
pazar günü süperdi çok eğlenceliydi :)
stres yaptığıma kendimi kastığıma değmedi :)
şimdi kız evi davetli
adım adım ilerliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…