İlk adım!

Meyraa-

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
4.734
10.484
773
35
İstanbul
merhaba arkadaşlar...

benim sorunum sizlerden biraz daha farklı dekorasyon yapmak için öncelikli bir ev arıyorum satın almak için. şu an oturduğum evde kendi evimiz 3+1 yeni bina falan ama artık apartman hayatından bıktım ve çocuklarım küçükken bahçeli müstakil bir ev istiyorum.hem de istanbul da. çok şey istediğimin farkındayım :) bana tavsiye edebileceğiniz bildiğiniz bahçe içinde villa olabilir müstakil ev olabilir köy ev olabilir.... kemerburgaz göktürk veya bahçeşehir tarafları olabilir. avrupa yakası olmalı ve merkezlere de çok uzak olmamalı var mı böyle bildiğiniz satılık yerler? şimdiden teşakkürler...

isteğiniz harikaa
hatta benimde çok istediğim ev tipi:))
dublex-bahçeli-havuzlu
oğlum koşuştururken,çayımı bahçede keyifle içeceğim.......
umarım gönlünüze göre bulabilirsiniz.

isteğiniz harikaa
hatta benimde çok istediğim ev tipi:))
dublex-bahçeli-havuzlu
oğlum koşuştururken,çayımı bahçede keyifle içeceğim.......
umarım gönlünüze göre bulabilirsiniz.

teşekkürler...

valla havuz olmasa da olur..... hatta olmasın.... çocuklar düştü düşecek bişey oldu diye içim içimi yer....iki yaramaz oğlum var da :) ama bahçe şart...... çok istiyorum..... inşaAllah bize de size de nasip olur :)) şartları çok zorlamak lazım ama öncelikle öyle bir ev bulmak lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…