Bebek İkinci El ilk adım ayakkabısı arıyorum oğluşuma

ahbelinda

gülümse
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
296
82
73
ortopedik yumuşacık olsun.. oğlum ağustos 29 da yaşına girecek o zamanlar yürür inşallah.. 20 numara falan mı oluyor acaba? bekliyorum kızlar.

Converse, tabanı yumuşak, üstü deri. Hiç kullanılmadı. Tabanı 13 cm. Büyük ihtimalle olur. Düşünürseniz, görüşelim...

Komple gercek deri yumusak delikli hava alir yazlik tam. ortapedik e bebekten alindi. Ilk adim ayakkabimiz .hicbir deforme yoktur. (15tl)

your_app_name uygulamasi ile HTC cihazindan gonderilmistir.

Eklentiler

• $1398003807147.jpg
    27,9 KB · Görüntüleme: 60
ortopedik yumuşacık olsun.. oğlum ağustos 29 da yaşına girecek o zamanlar yürür inşallah.. 20 numara falan mı oluyor acaba? bekliyorum kızlar.

benim oğlum 1 yasındayken 20 numara giyiyordu canım.
bu ayakkabıyı giyemedi bska vardı elimizde. yumusak tabanlı. yaz için de uygun keten. ortopedik,sıfır

Kesinlikle katiliyorum olbey . Bende oyuzden kucuk ekledim. :)

your_app_name uygulamasi ile HTC cihazindan gonderilmistir.

Turumeye ne ola ki bu arada yaaawww.. Cok guldum kendime :))

iPhone 'den gönderildi..

Biz 21 ile başladıl yürümeye tam 12 aylıktı
pardon bırsey danısmak ıstıyorum sıze benım ıkızlerım kızım emeklıyor oglum hala emeklemıyor 10 aylıklar lakın ılk adım almalımıyım sızce sorun yasarmıyım yurumesıne engelmolurmu bazıları evde corapla dolassın dıyor sasırdım vallahı ayakkaları hemen buyuyor dıyorlar zaten pahalı alıcak gücümde yok ne yapabılırım sızce sızın bebegınız ayakkabıylamı yürüdü tesekkur ederım hoşçakalın..

Benım resım kötü çıktı ama oğlum iki ay kullandı sadece tertemız yarında tekrar resım cekebılırım perlina marka tam ortapediktır cok pahalıya aldım ıkı ay gıydı açıkcası taksıdı bıtmeden küçüldü ;((
http://www.perlina.com.tr/ burdan ınceleyebılırsınız tam ortapedıktır

slm, bizim bebiş 12 aylık hala yürüyemiyor, ilk adım ayakkabısı aldık 19 numara sevmedi:)hiç kullanmadı. ilk adım ayakkabısı bence yürümeye baslayan bebişler için. bebişleri sıkmaya gerek yok. bizim dr. da çıplak ayakla yürütün, düz taban olmaz dedi. deniz kumu edinin, kovaya koyduğunuz kum üzerinde bastırın dedi:)biz uygulayamadık ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…