Converse, tabanı yumuşak, üstü deri. Hiç kullanılmadı. Tabanı 13 cm. Büyük ihtimalle olur. Düşünürseniz, görüşelim...
benim oğlum 1 yasındayken 20 numara giyiyordu canım.
bu ayakkabıyı giyemedi bska vardı elimizde. yumusak tabanlı. yaz için de uygun keten. ortopedik,sıfır
Eki Görüntüle 1079423
arkadaşlar fiyat olarak ne düşünürsünüz kargo ödeyeceğimi de unutmayalım :)
Converse, tabanı yumuşak, üstü deri. Hiç kullanılmadı. Tabanı 13 cm. Büyük ihtimalle olur. Düşünürseniz, görüşelim...
pardon bırsey danısmak ıstıyorum sıze benım ıkızlerım kızım emeklıyor oglum hala emeklemıyor 10 aylıklar lakın ılk adım almalımıyım sızce sorun yasarmıyım yurumesıne engelmolurmu bazıları evde corapla dolassın dıyor sasırdım vallahı ayakkaları hemen buyuyor dıyorlar zaten pahalı alıcak gücümde yok ne yapabılırım sızce sızın bebegınız ayakkabıylamı yürüdü tesekkur ederım hoşçakalın..Biz 21 ile başladıl yürümeye tam 12 aylıktı
Benım resım kötü çıktı ama oğlum iki ay kullandı sadece tertemız yarında tekrar resım cekebılırım perlina marka tam ortapediktır cok pahalıya aldım ıkı ay gıydı açıkcası taksıdı bıtmeden küçüldü ;((ortopedik yumuşacık olsun.. oğlum ağustos 29 da yaşına girecek o zamanlar yürür inşallah.. 20 numara falan mı oluyor acaba? bekliyorum kızlar.
slm, bizim bebiş 12 aylık hala yürüyemiyor, ilk adım ayakkabısı aldık 19 numara sevmedi:)hiç kullanmadı. ilk adım ayakkabısı bence yürümeye baslayan bebişler için. bebişleri sıkmaya gerek yok. bizim dr. da çıplak ayakla yürütün, düz taban olmaz dedi. deniz kumu edinin, kovaya koyduğunuz kum üzerinde bastırın dedi:)biz uygulayamadık ama:)pardon bırsey danısmak ıstıyorum sıze benım ıkızlerım kızım emeklıyor oglum hala emeklemıyor 10 aylıklar lakın ılk adım almalımıyım sızce sorun yasarmıyım yurumesıne engelmolurmu bazıları evde corapla dolassın dıyor sasırdım vallahı ayakkaları hemen buyuyor dıyorlar zaten pahalı alıcak gücümde yok ne yapabılırım sızce sızın bebegınız ayakkabıylamı yürüdü tesekkur ederım hoşçakalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?