İlk adet

Esrasoygaz

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
23
0
6
34
Afyon
Merhaba ablalarım ben 16 yaşındayım daha bugun regl oldum daha dogrusu kahverengi akıntım var ama bu normalmidir kahverengi akıntı nolur bi yardım annem adet başlangıcıdır diyo ama bilmiyorum :/

artık kadın oldun hayırlı ugurlu olsun
kahverengi de gelir jel gibide kelir
çamurdan bozma gelir tavşan kanı gelir
pıntılaşmış gelir
gelirde gelir yani relaxx

Ben de ilk akintilarimda cok korkmust ama normal ilk bir iki yil duzensiz de olabilir rengarekte olabilir. Yedil gelirse tehlikeli :)

Sent to my Iphone using Kadinlar Kulubu

Ben de ilk akintilarimda cok korkmust ama normal ilk bir iki yil duzensiz de olabilir rengarekte olabilir. Yedil gelirse tehlikeli :)

Sent to my Iphone using Kadinlar Kulubu

Çok çok teşekkür ederim suan kahve akıntım var okadar :) bide yaş 16 daha yeni olunca korkuyo insan

Merhaba ablalarım ben 16 yaşındayım daha bugun regl oldum daha dogrusu kahverengi akıntım var ama bu normalmidir kahverengi akıntı nolur bi yardım annem adet başlangıcıdır diyo ama bilmiyorum :/

Hadi hayırlı olsun Korkma her türlü gelir açık koyu çamur gibi pıhtılar falan gelir yanı normal korkma karnını ovala hafifçe ağrın varsa ayaklarını üşütme canım çorap giy betonada oturma hasta oldugunda karnın cok agrır yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…