• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk adet ve boy

Nurlunis

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
25
Puanlar
8
Arkadaşlar merhaba tecrübelerinize çok ihtiyacım var yazarsanız çok sevinirim çok mutlu olurum .. kızım 147 boy 11.5 yaş ve adet oldu.. boy durumuna bakıldığında kısa kalacak ve çok üzülüyo.. doktorumuz uzama pek olmaz dedi sizce adetten sonra uzama olurmu?

Arkadaşlar merhaba tecrübelerinize çok ihtiyacım var yazarsanız çok sevinirim çok mutlu olurum .. kızım 147 boy 11.5 yaş ve adet oldu.. boy durumuna bakıldığında kısa kalacak ve çok üzülüyo.. doktorumuz uzama pek olmaz dedi sizce adetten sonra uzama olurmu?
Regl Düzenli şekilde olana kadar boy uzar Düzenli şekilde regl olursa boy uzaması yavaşlar ve durur.

Ben 8. Sınıfta olmuştum ve boyum da uzadı 168im şu an.

Her çocuğun genetiği farklı regl olduğumda 10 yaşındaydım kızınızla aynı sayılırdı boyum o zamandan beri 15 cm uzamışım chatgpt'ye sordum şimdi ortalama 5-7 cm arası uzuyormuş kızlar adetten sonra boyu kısa kalacak diye üzülüyorsa psikolojik destek aldırabilirsiniz ergenliğin zorluklarını daha kolay atlatabilmesi için de iyi olur

Son düzenleme:
Back
X