İlk 5 dkdan sonra beliren çizgi

Denizi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2024
20
9
Bata 2 gün var ilk 5 dk bişey yoktu sonra bi baktım bu şekilde. Sizce kuruma çizgisi midir?
IMG_8715.jpeg

Var cnm hayırlı olsun benimde böyleydi kanda küçüktür 11 HCG çıktı bı kan tahlili ver istersen yada erken gebelik testi yap

Haber ver bende cumartesi günü test verecem yükselmiş mi diye inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤗🤲
Veririm ☺️ Amiin sizin de her şey yolundadır inşallah Allah isteyen herkese sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏼❤️

var görünüyo ama emin olmak için bi kaç gün içinde bi test daha yapın derim
Hiç bir adet belirtim de yok o kadar normalim ki.. 5 dk geçti testte hiç bir şey yoktu ikinci çizgi adına. Sonradan bi bakayım dedim bu şekilde olunca buraya bi yazmak istedim. İnşallah vardır ama kuruma da olabilir. Hayırlısı olsun. Teşekkür ederim cevabınız için ❤️

Hiç bir adet belirtim de yok o kadar normalim ki.. 5 dk geçti testte hiç bir şey yoktu ikinci çizgi adına. Sonradan bi bakayım dedim bu şekilde olunca buraya bi yazmak istedim. İnşallah vardır ama kuruma da olabilir. Hayırlısı olsun. Teşekkür ederim cevabınız için ❤️
Ne demek 🤗 gönlüne göre olsun her şey

Bu sabah 2 erken gebelik testi yaptım negatif.. Bir kaset yaptım sabah aynı idrarla o da hafif silik ikinci çizgi. Kasetlerde silik olup erken gebelik testinde çıkmaması ben anlamadım erkenden sevinmeyeyim 1 haftalık gecikmeyi bekleyeceğim artık 🥹 kırmızıları görmedikçe umut var..

Bu sabah 2 erken gebelik testi yaptım negatif.. Bir kaset yaptım sabah aynı idrarla o da hafif silik ikinci çizgi. Kasetlerde silik olup erken gebelik testinde çıkmaması ben anlamadım erkenden sevinmeyeyim 1 haftalık gecikmeyi bekleyeceğim artık 🥹 kırmızıları görmedikçe umut var..
Ben adete iki gün kala erken gebelik testim belirli belirsizdi kaset test bariz pembe çizgiydi erken gebelik testlerine güvenmiyorum ben şahsen

Benimde kaset testte silik cikiyodu erken gebelikte çıkmiyodu aynı şekilde yarsi gün ilk idrarla kaset test ile yaptım adet günümde çok net çıktı ve şuan 6+4 hamileyim bence var tatlım

Ben adete iki gün kala erken gebelik testim belirli belirsizdi kaset test bariz pembe çizgiydi erken gebelik testlerine güvenmiyorum ben şahsen
Ayy bana umut oldunuz inşallah vardır ❤️ Bence de var gibi öyle hissediyorum rüyamda gördüm çünkü (benim bilimsellik 😂)

Benimde kaset testte silik cikiyodu erken gebelikte çıkmiyodu aynı şekilde yarsi gün ilk idrarla kaset test ile yaptım adet günümde çok net çıktı ve şuan 6+4 hamileyim bence var tatlım
Ayy inşallah darısı başıma ❤️😍 Ne mutlu size 🤗 Rabbim güzel bebişinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏼

Merhabalar bat a iki gün var birçok belirti yaşadığım için test yaptım erken gebelikte testinde hiçbirşey yokken kaset testlerimde hep hayalet çizgi gördüm, bugün yaptığım testte ilk on dakikada çok hafif bi çizgi vardı heveslenmemek adına çok umursamadım birkaç saat sonra renk oturduktan sonra çizginin belirgin olduğunu gördüm. Ve bu sefer çizgi beyaz değil pembemsi oyüzdende garipsedim bana yardımcı olabilirmisiniz🥹

Eklentiler

• IMG_2943.jpeg
    IMG_2943.jpeg
    144,4 KB · Görüntüleme: 38
Merhabalar bat a iki gün var birçok belirti yaşadığım için test yaptım erken gebelikte testinde hiçbirşey yokken kaset testlerimde hep hayalet çizgi gördüm, bugün yaptığım testte ilk on dakikada çok hafif bi çizgi vardı heveslenmemek adına çok umursamadım birkaç saat sonra renk oturduktan sonra çizginin belirgin olduğunu gördüm. Ve bu sefer çizgi beyaz değil pembemsi oyüzdende garipsedim bana yardımcı olabilirmisiniz🥹
Merhaba 🌸 testinde ben de gördüm çizgiyi inşallah bebeğin seninledir ❤️ ben başımdan geçeni söyliyim. Ben de test yapmaya bata 2 gün kala başladım çok istediğim ve beklediğim için. Erken gebelik testlerinde hiç çizgi görmedim kaset testlerde iki gün üst üste silik çizgi gördüm. Bat günü test yaptım silik çizgi bile yok bembeyazdı. Adetim 2 gün gecikti bugüne kadar da her gün test yaptım ama artık kasetlerimde silik çizgi çıkmıyor bembeyaz. Sanırım ben bu ay elendim. Bat öncesi silik görüp heveslendim ama gecikmem olduğu halde silik bile görmüyorum. Kırmızıyı görene kadar bi tarafım da umut var diyor. Yani demem o ki gecikmeyi bekle ve testi tekrarla. Koyulaşma varsa dr’a gidip kan verirsin inşallah vardır 🤲🏼❤️

X