• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk 3 ayda cok fazla ultrason :(( yardimci olursaniz sevinirim

kurabiye35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
307
200
133
Merhaba arkadaslar, 5. Tup bebek denememin sonunda sükürler olsun hamileyim. Ama 6-12. Haftalar arasini asiri agri ve krampla gecirdim hastanede bile yattim. Ne oldugunu bulmak icin bu surede 15 kadar ultrason yaptilar. Simdi bunun zararli olabilecegi (otizme kadar varan zararlar) yazan pek cok yabanci yayin okudum. Aklimi oynatmaj uzereyim. Tecrubeli arkadaslar var mi cok ultrasona girip bebekleri saglikli olan ya da sıkıntı yaşayan? Bilgi verirseniz cok sevinirim :((

ben de bir yerde 4 dk.dan sonraki ultrasonun zararlı olduğunu okumuştum, ilk haftalarda çok kısa sürmüştü ultrasonlar ama ilerleyen aylarda bebeğin organlarıdır, kemikleridir uzun bakmak zorunda doktor tek tek bütün kemiklerini ölçüyor mesela..
bunu doktoruma sordum, ultrason bir ses dalgası radyasyon içermiyor zarar yok dedi.. sonuçta her yerde bir tez karşısında da antitezler vardır.. bence sen nihayet bebişine kavuşacağına sevin ve sakın aklına kötü şeyler getirme.. sonuçta cep telefonu günde elli kere kullanıyoruz o daha zararlı.. onun için pozitif düşün evham yapma, olumsuz düşünceler bebeğin için daha sakıncalı..
rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip edecektir ben inanıyorum..

ben de bir yerde 4 dk.dan sonraki ultrasonun zararlı olduğunu okumuştum, ilk haftalarda çok kısa sürmüştü ultrasonlar ama ilerleyen aylarda bebeğin organlarıdır, kemikleridir uzun bakmak zorunda doktor tek tek bütün kemiklerini ölçüyor mesela..
bunu doktoruma sordum, ultrason bir ses dalgası radyasyon içermiyor zarar yok dedi.. sonuçta her yerde bir tez karşısında da antitezler vardır.. bence sen nihayet bebişine kavuşacağına sevin ve sakın aklına kötü şeyler getirme.. sonuçta cep telefonu günde elli kere kullanıyoruz o daha zararlı.. onun için pozitif düşün evham yapma, olumsuz düşünceler bebeğin için daha sakıncalı..
rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip edecektir ben inanıyorum..
Cevap verdigin icin tesekkur ederim ve insallah bebegim saglikli okur ve sana da herkese de saglikli evlatlar dilerim. Insan deli oluyor iste dunden beri kendimde degilim inan..

Back