anladim o zaman durumun daha iyiymis okula hic gitmen gerekmiyor :)
sana soyle diyeyim, edebiyat dedigin seyin paragraflari herkesin yapabilecegi sorular, en buyuk problem ezber. eger yapabilecegine inaniyorsan son 2 aya birak bence ezberi, cunku simdi ezberlediklerini sonra unutma ihtimalin var. bende oyle olmustu en azindan. bu ezberle ilgili konulari da soyle calisirsan cok fayfasi olur bence: hic okuyup tekrar edip ezberlemeye falan calisma, paso soru coz. x kitabini kim yazmistir tarzi sorular. bilmiyorsan bile cevabina bakinca inan aklinda kalicak. hele bir kac kez ayni eserle ilgili anlis yaparsan cok aklinda kaliyor sonra.
bence geometriden ders alarak zaman kaybi yasama. geometri, ygs ve lys nin en kolay bolumu. yerinde olsam cikmis sorulari cozerdim, cozemediklerim uzerinden hocalarla giderdim.
insanlarin yaptiklari en buyuk hata bence oss ile alakasi olmayan, bulabildikleri en zor sorulari cozmek. once tum cikmis sorulari bitirmek bence tek basina bile yeterli.
ben de cok bilmis gibi yaziyorum hani o kadar parlak bir sonucum olmamasina ragmen ama benim durumum farkli. sinav gunu talihsizlikler yasadim biraz. umarim hedefine ulasirsin :)