ilişkiyi ne zaman bıraktınız

32+1 hic birakmadik, birakmayi da dusunmuyoruz, mutlu cocuklar mutlu ebeveynlerden yetisir ve cinsellik de insan mutlulugunu dogrudan etkiler. Bu sadece benim fikrim degil, tibbin da kabul ettigi bir gercek.
Bir sakinca varsa tabi ki gerek yok ama, onsuz da yasiyorum diyenlere de ben hayret ediyorum, hic geregi yokken neden onsuz yasiyorlar?
Beni ilgilendirmiyor tabi de ...:nazar:

Arkadaşlar kızmayın ama sırf eşinizi tatmin etmek uğruna kendiniz zevk almadan hamile hamile ilişkiye girince ya da ilişkiye girmeden bir şekilde sadece eşinizi tatmin etmek için çaba sarfedince kendinizi mutsuz hissetmiyormusunuz ? :sm_confused:

Sonuçta cinsel ilişki sadece erkekler tatmin olsun diye değildir..CADIARZU.

Eee o zaman..Çok yanlış geldi bana erkeği tatmin etmek uğruna kendin birşey hissetmeden sırf o hissetsin diye çabalamak...
İlla zevk alcam diye çabası olmayan,sırf erkeği tatmin etmek,boşaltmak için uğraşan kadınlar bu işi para karşılığı yapan kadınlar...

Biz nikahlı eşleriyiz,para karşılığı onları kendimiz zevk almadan sırf onları tatmin etmek için uğraşan kadınlar değiliz...
Herkes nasıl istiyorsa öyle yapsın tabi ama kendinize saygı duyun...

ben biraz soğuduğum ve fiziksel sıkıntılarımdan dolayı (mide yanması, mantar, gaz sancısı) bizde tamamen bırakmasak da düzenimiz bozuldu. ama söyledikleriniz bana çok abartılı ve saçma geldi. karşınızdaki ihtiyaçlarını gidermek için size para veren bir yabancı değil; sizi seven, size dokunmaktan zevk alan, sizinde dokunmaktan zevk aldığınız eşiniz. nasıl ki ilişki de kadın tatmin olamadığında başka yollarla eşi onu tatmin etmeye çalışıyorsa; bende eşimi rahatlatmak için ilişki haricinde yollar deneyebilirim. sonuçta karşımdaki tiksindiğim bir yabancı değil aşık olduğum adam.
yani bu bir bayanın ya da erkeğin kendisine duyduğu saygıyı azaltmaz bence...

Hamilelikte libido inanılmaz yüksek oluyor.Doğumdan sonrada aynı hızla gidiyor bu yükselme:kedi:
Biz hamilelikte doğru dürüst ilişki yaşayamadık.Stresten ikimizde.
Hamilelik de oyle güzeldi..
Bence dert edinmeyin,normal yani..
Doğumdan sonra alırsınız hırsınızı birbirinizden:jeyyar:

ya insan ilişkiye girincede resmen kasılıyo ya bişey olursa diye ama ilişkisizde yaşanabildiğini öğrenmiş olduk en azından belki biraz zor ama olsun yinede bebeklerimiz için değer onlar sağlıklı olsunda bizler herşeyden fedakarlık yaparız annelik babalık böyle bişey olsa gerek

32+1 hic birakmadik, birakmayi da dusunmuyoruz, mutlu cocuklar mutlu ebeveynlerden yetisir ve cinsellik de insan mutlulugunu dogrudan etkiler. Bu sadece benim fikrim degil, tibbin da kabul ettigi bir gercek.
Bir sakinca varsa tabi ki gerek yok ama, onsuz da yasiyorum diyenlere de ben hayret ediyorum, hic geregi yokken neden onsuz yasiyorlar?
Beni ilgilendirmiyor tabi de ...:nazar:

sana katiliyorum. ben 37 haftalik hamileyim, hic birakmadik, birakmayiz da. ilk 3 ay haric cinsel iliskinin bebege zarar vermesi mumkun degil. tabii eger doktor ozel bir nedenden dolayi yasaklamamissa...

Doktorumuz bize en bastan beri yasakladı ilişkiyi ama bu demek değilki biz uzaklaştık bırbırımızden napalım kızımız için katlanıcaz bıraz buduruma cogu gıttı azı kaldı zaten Allahın da izniyle

bu içten gelen bişey isteyen devam eder isteyen etmez herkeste hamilelıkte cinsel yaşam aynı olacak dıye bişey yok.

ben biraz soğuduğum ve fiziksel sıkıntılarımdan dolayı (mide yanması, mantar, gaz sancısı) bizde tamamen bırakmasak da düzenimiz bozuldu. ama söyledikleriniz bana çok abartılı ve saçma geldi. karşınızdaki ihtiyaçlarını gidermek için size para veren bir yabancı değil; sizi seven, size dokunmaktan zevk alan, sizinde dokunmaktan zevk aldığınız eşiniz. nasıl ki ilişki de kadın tatmin olamadığında başka yollarla eşi onu tatmin etmeye çalışıyorsa; bende eşimi rahatlatmak için ilişki haricinde yollar deneyebilirim. sonuçta karşımdaki tiksindiğim bir yabancı değil aşık olduğum adam.

Yazdığım mesajın içeriğini hiç mi hiç anlayamadığınızı görüyorum...Anlamadan verdiğiniz tepki de bana çok abartılı ve çok saçma geldi.......:nazar:

Eee o zaman..Çok yanlış geldi bana erkeği tatmin etmek uğruna kendin birşey hissetmeden sırf o hissetsin diye çabalamak...
İlla zevk alcam diye çabası olmayan,sırf erkeği tatmin etmek,boşaltmak için uğraşan kadınlar bu işi para karşılığı yapan kadınlar...

Biz nikahlı eşleriyiz,para karşılığı onları kendimiz zevk almadan sırf onları tatmin etmek için uğraşan kadınlar değiliz...

Herkes nasıl istiyorsa öyle yapsın tabi ama kendinize saygı duyun...

ne demek istiyosun sen simdi ya kime diyosun para karsiligi falan diye..ben zaten kadin zevk almadan sirf erkegi tatmin etsin diye ugrasin demiyorum..dogru okursan anlarsin....ben kendime saygi duyuyorum sende duymak zorundasin cok sacmalamisin..ne alaka benim yorumumla

ne demek istiyosun sen simdi ya kime diyosun para karsiligi falan diye..ben zaten kadin zevk almadan sirf erkegi tatmin etsin diye ugrasin demiyorum..dogru okursan anlarsin....ben kendime saygi duyuyorum sende duymak zorundasin cok sacmalamisin..ne alaka benim yorumumla

Ben ne dediğimi iyi biliyorum...Sen doğru oku mesajımı..durduk yerde üzerine de alınma !!!

Aynı şeyi yazdığımız ve savunduğumuz halde gereksiz alınganlık gösteriyorsun !!!! :kızgın:

Ben ne dediğimi iyi biliyorum...Sen doğru oku mesajımı..durduk yerde üzerine de alınma !!!

Aynı şeyi yazdığımız ve savunduğumuz halde gereksiz alınganlık gösteriyorsun !!!! :kızgın:
ne münasebet niye üzerime alinayimki...tekrar okumama gerek yok benim ne okudugumu biliyorum...ayni seyi savunuyoruz evet ama isin garibi sanki ben öyle biseyi savunuyomusum gibi yazmisin yanlis anlasilmak istemiyosan neyi nereye yazacagini bil...sen sanirim benim dedigime ek olsun diye yazdin ama sanki tartisiyomusuz gibi yazmisin o garip geldi

bir konu olsun ki içinde tartışma çıkmasın :)
neyse..

dediklerinize aynen katılıyorum..

ne münasebet niye üzerime alinayimki...tekrar okumama gerek yok benim ne okudugumu biliyorum...ayni seyi savunuyoruz evet ama isin garibi sanki ben öyle biseyi savunuyomusum gibi yazmisin yanlis anlasilmak istemiyosan neyi nereye yazacagini bil...sen sanirim benim dedigime ek olsun diye yazdin ama sanki tartisiyomusuz gibi yazmisin o garip geldi

Ben hamileyken kendi istemediği halde sırf eşi istediği için ilişkiye girenleri yazdım..Kendisi zevk almadan sırf karşısındaki adam mutlu olsun diye bu işi tek yapan sadece hayat kadınlarıdır ve bu işi para karşılığı yaparlar dedim..Aynı görüşte olduğumuzu düşündüğüm için de alıntı yaptığımda destek alarak ekleme yaptım.....Ben neyi nereye yazacağımı gayet iyi biliyorum..Ünlem işaretleri kullanmak tartışma anlamına gelmez sadece cümleyi vurgulamak içindir...!!

Son derecede kırdınız beni.............

mafoldumben
Ben hamileyken kendi istemediği halde sırf eşi istediği için ilişkiye girenleri yazdım..Kendisi zevk almadan sırf karşısındaki adam mutlu olsun diye bu işi tek yapan sadece hayat kadınlarıdır ve bu işi para karşılığı yaparlar dedim..Aynı görüşte olduğumuzu düşündüğüm için de alıntı yaptığımda destek alarak ekleme yaptım.....Ben neyi nereye yazacağımı gayet iyi biliyorum..Ünlem işaretleri kullanmak tartışma anlamına gelmez sadece cümleyi vurgulamak içindir...!!

Son derecede kırdınız beni.............

ama direkk bana yazinca benimle ne alaka dedim......bende anladimki beni yanlis anladin ve bana yazdin o cümleyi...kirmak istemezdim pardon..neyse uzatmayalim anlasildik galiba

mafoldumben

ama direkk bana yazinca benimle ne alaka dedim......bende anladimki beni yanlis anladin ve bana yazdin o cümleyi...kirmak istemezdim pardon..neyse uzatmayalim anlasildik galiba

Aklınız alıyor mu bir hamile bayana sen para karşılığı eşinle ilişki kuruyorsundur diyeceğimi ??? :1shok::1no2: Zaten sizi tanımam etmem bile......

Cidden çok kırgınım...İyi akşamlar............

Aklınız alıyor mu bir hamile bayana sen para karşılığı eşinle ilişki kuruyorsundur diyeceğimi ??? :1shok::1no2: Zaten sizi tanımam etmem bile......

Cidden çok kırgınım...İyi akşamlar............

iyi sizede iyi aksamlar yalvaracak degilim yani siz bilirsiniz...

Bence de bir risk yoksa son aya kadar devam edilebilir ama insan hiç istemiyor gibi birşey.Eşim de çok çekimser olunca insan zevk almadan da eziyet oluyor valla.Bizde tamamen bırakmadık ama ek yapmıyıruz gibi.Tatlı meleğim iyi olsun da opuyorumnanaktan

Yazdığım mesajın içeriğini hiç mi hiç anlayamadığınızı görüyorum...Anlamadan verdiğiniz tepki de bana çok abartılı ve çok saçma geldi.......:nazar:
mesajınız gayet açıktı bende gayet doğru anladığımı düşünüyorum.. tepki vermek demeyelim buna karşı görüş bildirmek diyelim. ama sizin tavrınız ve yaklaşımınız gereksiz yere aşırı sert malesef. bazı cümleler çok tehlikelidir. öyle gelişigüzel alakasız yerlerde kullanılmaz. para karşılığı seks yapmak da oldukça hassas ve tehlikeli bir konudur. hamilelikte cinsellik konusunda fikir alışverişi yapılırken verilmemesi gereken bir örnektir!!

bir konu olsun ki içinde tartışma çıkmasın :)
neyse..

dediklerinize aynen katılıyorum..

bence de tartışılması çok gereksiz bir konu ama öyle noktalara geliyor ki insan kendini en ateşli tartışmacılardan biri olarak buluveriyorkaydirigubbakcemile3

X