ilişkiyi ne zaman bıraktınız

kestane

Guru
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
1.090
9
40
kızlar biraz özel olcak ama ilişkiyi ne zaman bıraktınız bend 36.haftamdayım yaklaşık 3 aydır ilişkiyi bıraktık eşim bu konuda çok hassas bazen yatarken karnım değiyomuş ozaman bile çok korkuyo bişey olcak yalnışlıkla çarparım diye resmen adam benden kaçıyo ki hamile kalmadan önce düşünürdüm bazen nasıl davrancak ilişkide bulunmadan evlilikler nasıl devam ediyo diye sizlerde durum nedir ki doktorum baştan beri yasaklamadı ilişkiyi bi sorun yaşamadık yani galiba durum psikolojik sizce

canım bende 34 haftamdayım.aralıklarla devam edıyoruz.ama benım esımde cok korkuyor.dra da sormıcam.1 2 hafta daha devam ederız bırakırız.ama sız cok erken bırakmıssınız...hayırlı dogumlar

canım bende 34 haftamdayım.aralıklarla devam edıyoruz.ama benım esımde cok korkuyor.dra da sormıcam.1 2 hafta daha devam ederız bırakırız.ama sız cok erken bırakmıssınız...hayırlı dogumlar

amin canım inşallah hepimiz sağlıcakla doğumumuzu gerçekleştiririz bencede erken ama eşim baya bi korkuyo bişey olur diye bende çekiniyorum açıkcası bakalım doğumdan sonra nasıl olcak birbirimizden uzaklaşırız diye ödüm kopuyo

cnm ben netten arastırmıstım keske sende baksaydın.bebegı koruyan ayrı bır tabaka varmış.hıcbırsekılde bebegımıze temas etmıyormus yanı.herhangı bır saglık sorunu yoksa devam etmekte sakıncası yok.aklında bulunsun

ılk gebeliğimde 8.haftada cinsel ilişki sonrası kanama başladı ve kaybettim. Sonra eşimde bende çok korktuk. şimdi 30haftalık hamileyim toplasan 10 geçmez. Ama eşim bana çok destek oluyor sağolsun, herşey kızımız için diyor, sevgisini hiç eksik etmiyor.

biz ilk 4 ay doktor yasaklamasıylan yapmadık
ondan sonrada karnım büyümeye başladı diye eşim benlen aynı yatağa bile girmedi bi yerime çarpıcak diye korkuyomuş
ondan sonra bu zamana kadar toplam 10 kere falan ilişkiye girmişizdir
ama oda eşim çok rahatsız oluyoduu
tamamen psikolojık nedenlerden dolayı eşler bize yaklaşmıyoo

Aynen esimde korkuyor bebek için onun iiçin 29-30 haftalardan beri falan kendi yaklasmaz.
yeterki saglik gelsin minicim. simdilik ozel hayatimizi erteledik.

demekki kızlar psikolojik bi durum bu bence çok şanslıyız eşlerimiz bu konuda anlayışlı bize ve bebeklerimize değer veriyo biarkadaşım var doktor 5.aya kadar yasaklamıştı eşi doktoro resmen küfür ediyomuş acaba sadece ilişkiyimi düşünüyo böyle insanlar

ben 26 haftamdayim ve yaklasik 3 aydir biraktim ondan öncede 2 defa felan olmustur..gereksiz zaten hormonlardan bisiye gerek duymuyorum sirf es istiyecek diyede zorlayamazdim kendimi

bnde 26 haftalık gebeyim bana kalsa hiç sorun yok fakat hepinizde olduğu gibi benimde eşim çok korkuyor bebişe bişey olacak die, haftada 1 falan ilşkiye giriyoruz o da zorla:) onun haricinde de kocama farklı yöntemler uyguluyorum:kedi: son 1 ay kala tamamen keserim ilişkiyi sanırım. bnce ilşkiye giremeyen hanımlar önsewişme v.s. ile durumu kurtarabilirsiniz

hasret..o dedigin ön sevisme daha kötü canin istemiyosa bile ondan sonra ister hale geliyo ondan sonra basa cikilmiyokaydirigubbakcemile

Tedaviye başladığımdan beri kestik..Doğuma kadar da düşünmüyoruz...Cinsellik olmazsa ölürüz diyenlerden değiliz eşim de ben de...Bebeklerimizi kaybetmeye sebep olabilecek şeylere asla giremeyiz...

hasret..o dedigin ön sevisme daha kötü canin istemiyosa bile ondan sonra ister hale geliyo ondan sonra basa cikilmiyokaydirigubbakcemile

ewet kadın için biraz problemlide erkeği bi şeklde tatmin edebiliosun:kedi:

:KK66: hamile pozisyonu da denenebilir ( sen yan yatış şeklinde eş arkadan sarılmış pozisyonu) gayet risksiz bi pozisyon.

Arkadaşlar kızmayın ama sırf eşinizi tatmin etmek uğruna kendiniz zevk almadan hamile hamile ilişkiye girince ya da ilişkiye girmeden bir şekilde sadece eşinizi tatmin etmek için çaba sarfedince kendinizi mutsuz hissetmiyormusunuz ? :sm_confused:

Sonuçta cinsel ilişki sadece erkekler tatmin olsun diye değildir..CADIARZU.

evet ben o sekilde oldugunda cok mutsuz oluyorum..zaten biliyorsunuzdur cinsel iliskide kadin tatmin olmadiginda cok huzursuz oluyor vücut stres yapiyor...

evet ben o sekilde oldugunda cok mutsuz oluyorum..zaten biliyorsunuzdur cinsel iliskide kadin tatmin olmadiginda cok huzursuz oluyor vücut stres yapiyor...

Eee o zaman..Çok yanlış geldi bana erkeği tatmin etmek uğruna kendin birşey hissetmeden sırf o hissetsin diye çabalamak...
ılla zevk alcam diye çabası olmayan,sırf erkeği tatmin etmek,boşaltmak için uğraşan kadınlar bu işi para karşılığı yapan kadınlar...

Biz nikahlı eşleriyiz,para karşılığı onları kendimiz zevk almadan sırf onları tatmin etmek için uğraşan kadınlar değiliz...

Herkes nasıl istiyorsa öyle yapsın tabi ama kendinize saygı duyun...

42. hafta doğum yaptım..
son haftaya kadar hiç yasak koymadı dr bize..
bizde kendimize yasak koymadık..

ben 5 aylık olunca çok ara ara devam ettik 7. ayımda tamamen bitirdik şimdi kızım 5 aylık ve hala düzene girmedi hafta bir yada iki haftada bi kez yada iki kez oluyo onsuzda yapılıyo bizim için sorun olmuyo ama erkekler için büyük sorun haline geliyo

doktor bana yasak demedi ama ben hamileleiğimi öğrendiğim gün bıraktım

bence sadece eslerımızı tatmın etmek adına yapılan bırsey degıl bu.bazen bız kadınlar da ısterız.yanı yapabılırız.kı hamılelıkte rısk yoksa cınsellık plmayacak dıye bısey yok.yeterkı dozunu kacırmadan olsun.

X