• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişkiye kaçıncı aya kadar devam ettiniz?

cinsel ilişkinizi kaçıncı ayda noktaladınız yoksa son güne kadar devammı ettinizsengözlerimebaksanab

ben 4 aylık hamileyim şuan..daha önce düşüğüm vardı doktorum ilk 3 ay yasak koydu önce..ama şuanda biz korkuyoruz yaa.ne bilelim bebeğimize bişey olur korkusuyla şimdilik hala yasağı devam ettiriyoruz bakalım ne zamana kadar..

valla ben 7,5 aylık hmıleyım ama maalesef bugune kadar sadece 1 kere beraber olduk.acıyorum da kocacığıma ama kımı kadında sex isteği tavan kımındede taban yaparmış.benimkı yerlerde sürünüyor:))2,5 yıl kadar bekledık bebeğimi,hatta sırf korkumu yeneyım dıye de denemıştım ama sırf bu yuzden bışey olursa dıye resmen sildim kafamdan.aman bu yuzden olen kadın yok ya,kızım sağ salım gelsın devam edriz kadlığımız yerden:))) ama etrafımdakı herkes 8.aya kadar eşleryle bırlıkte olduklarını söyluyor.banane ben korkuyorum:)

ilk üç ay düşük riski oldugu için ara vermiştik simdi 4. ayımdayım doktorların söylediğine göre 8. aylarda mutlaka bırakılması gerekiyormus

selam kızlar ben kızımda 8 ayıma kadar devam ettik ama bunda ilk başta agrılarım oldugu için ara verdik sonradan doktorum bir engel yok risk yok dedigi gibi devam ama eskisi gibi degil tabii cünkğ eşim korkuyor beni incitmekten ama 8 aya kadar riskli hamilelik yoksa birşey olmaz ben öyleydim yani

ben suan gun sayıyorum son gunum 20 nisan 1 ay oncesine kadar devam ettim allaha sukur bi sorun olmadı eger gebelikte bir sorun yoksa sekizinci aya kadar sakıncası yok diye biliyorum unutmayın cocuklarımız herseyden onemli ama babalarıda unutmamak lazım:)))

benimde daha önce bi düşüğüm olduğundan korkuyoduk ilkişkiye girmeye dr hiç bişey dememesine rağmen bu güne kadar 2 defa filan olmuştur bu aydan sonrada olmaz zaten hiç önemli değil bebeğim sağ salim gelsin dünyaya o iş olur giderkaydirigubbakcemile3

Bizde başından beri doktor hiçbir sorun yok devam edebilirsiniz dedi. 7.ayın ortasına kadar devam ettik. Ama sonra kızım erken gelmeye kalkışınca ve ben hastanede yatınca bıraktık. Ama doktorumun söylediğine göre bir sorun olmadığı sürece, herhangi bir ağrı acı falan hissetmezseniz son zamana kadar devam edilebilir demişti...

arkadaşlar ben açılma başlayınca ilişkiye girer ve hemen sonrada ılık duş alırsanırz doğum çok kolay oluyor diye duydum bir komşum yapmış öyle demişti

cnm benim doğumum an meselesi ama geçen hafta kestik daha... doktorum geçen hafta artık ilişki yok dedi. o da bebeğin başı çok aşağıda olduğu için yasak dedi. son güne kadar beraber olanlarda var. doktorun müsade ettiği sürece sorun olacağını sanmıyorum. allaha şükür biz böyle sorunla karşılaşmadık.

vallahi benim ilk 3 ay düşük yüzünden sonraki 1.5 ay bebeğin eşi aşağıda olduğundan hep yasaklıydım sonra serbestti ama şu an 7nci ayımdayım eşimde bende korkuyoruz biraz zor elde ettik de bu bebişi jhele eşim 40ımda baba olucam bi anlık zevk için onu riske atamam diyo ben daha 25im daha rahatım ama ben bile korkuyorum açıkcası

ama dr izin verdikçe sorun yok

ben35 haftadayım daha iki kere falan girdik ilişkiye ilk 3 ay doktorum yasak dedi sonrada eşim korktu beni ve bebişini incitmekten korkuyomuş biz kardeş kardeş yatıyoruz artık 1 ay kaldı sabretsin biraz

benim kocam maalesef bu konuda çok acımasız galiba ben gebeliğimde beri hiç istemiyorum ama o istiyo erkek milleti işte şuan 33 haftalık hamileyim ama halen ilişkiye giriyoruz ama benim için ilişkiye girmek kabus oldu korkuyorumda koca elden gider die:)))

benımde dogumuma az zaman kaldı ama hala full devam edıyoruz :)) hatta ben esımı dusundugum ıcın ona hadi diyorum ama o olmaz bebege bırsey olur dıo. olmaz desede erkek ıste bı sure sonra tamam dıyor. ama bı rahatsızlık yasamıyorum. ve doktorda bı sakınca yok dıyor.

bende tuğbişe katılıyorum
kocişlere de yazık valla
dr.bir sorun olmadığını söylemişti
35 haftalık hamileyim şimdi daha da seyrelttik ama
15 te bir gibi
bazen biraz daha uzun
bende eşime hadi diyorum yazık adama anlıyorum bazen hallerinden:jeyyar:

bende tuğbişe katılıyorum
kocişlere de yazık valla
dr.bir sorun olmadığını söylemişti
35 haftalık hamileyim şimdi daha da seyrelttik ama
15 te bir gibi
bazen biraz daha uzun
bende eşime hadi diyorum yazık adama anlıyorum bazen hallerinden:jeyyar:

kız beyaz zaten biz hadi demesek onlar bebişleri düşündükleri için 9 ay el sürmeyecekler bize ama hayat kötü ve onlar da erkek şeytana falan uyarlar mazallah. bu yuzden hadi demek zorundayız dimi kızzz
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

arkadaşlar ben açılma başlayınca ilişkiye girer ve hemen sonrada ılık duş alırsanırz doğum çok kolay oluyor diye duydum bir komşum yapmış öyle demişti

evet arkadaslar benimde arkadasim 9 ayda bile iliskiye girmis esiyle bebk 2 hafta gecikmis onlarinda doktor iliskiye girerseniz rahim dogumda kolay acilir demis yani herhangi bir risk sakinca yoksa korkmayin tam gaz devam edin :CüvCüv:

merhaba arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyken kanama oldum baya düşük oldu zannettim ilk bebeğim çok korktum keseyi yerinde gördük doktor progestan verdi ilişkiyi yasakladı 8.haftada tekrar gittim kalp atışını dinleidk doktor yine yasak dedi 3 hafta sonra gel dedi benim geçen perşemebe kanamam olunca erken gittim 2 .hafta sonra yanii 10.haftalıkken baktık bebeişin keyfi yerinde oyunuyo falan hep alltan bakıyo doktor vajinal kamerayla yine yasak dedii eşim isyanlarda bende özledim ama korkuyorum yasağa uymama rağmen yine kanama oldum kaybetme korkusu çok fena inş 3 hafta sonra yasakkalkar
herkese sağlıklı hamilelik ve doğumlar nasip etsin rabbim

8.haftayi bitirdik bugün
düsük riskim yok, doktorda herhangi bir kisitlama yapmadi gayet normal cinsel yasaminiza devam edebilirsiniz dedi ama ben korktum zor buldum bisey olursa diye sonra gecen nasil olduysa anlamadim bir anda kendimizi yatakta bulduk canimiza tak etmis ikimizinde sonra biraz karin agrim oldu gecti ama beni tedirgin etmeye yetti galiba biraz daha ara vermek en iyisi olcak..
birde bir sorum daha avr tecrübeli hamilelere kondom kullaniyomusunuz yada hamilelikte spermlerin iceri kacmasini nasil engelliyosunuz

walla bende 31 haftalık gebeyim bişey olacak diye korkuyordum bu zamana kadar toplasan 5 kez beraber olmuşuzdur aman bende istek falan kalmadı zaten

Back
X