- 24 Eylül 2009
- 396
- 0
- Konu Sahibi orjinalkiz
kızlar evet biraz tuhaf bir durum ama ben eşimle doğru dürüst ilişkiye giremeden hamile kaldım.şuan 30 haftalık hamileyim.kızlık zarı bile hala duruyor.daha fazla ayrıntılı yazamıyorum doktor doğumu epidural anestezi yapıcaktı.zarı da kesicekti.ama şimdi sezeryan yapıcam dedi.yani o iş yine kalıcak.dogumdan sonra ya anestezi yapıcak yada bilemiyorum.vajinusmus var bende bi türlü olmadı..allahım ya kafayı yicem .bu konuyu çok düşünmemeye çalışıyorum kızıma odaklandım.
biliyor musunuz hamile kalmadan önce eşimle boşanma eşiğindeydik çünkü hiç cinsel yaşantımız yoktu evliliğimiz 2 yıl olucak temmuzda.neyse allah o kadar büyük ki ummadığımız anda bebek verdi .mücize bebek bu prensesim.birbirimize bağladı bizi.acaba bebeğim doğduktan sonra halledebilir miyim bilmiyorum.olmaması tamamen piskolojik çünkü.benim durumumda olan varmı acaba nasıl hallettiniz.problemi doktor mu halletti yoksa siz mi?
teşekkürler şimdiden
biliyor musunuz hamile kalmadan önce eşimle boşanma eşiğindeydik çünkü hiç cinsel yaşantımız yoktu evliliğimiz 2 yıl olucak temmuzda.neyse allah o kadar büyük ki ummadığımız anda bebek verdi .mücize bebek bu prensesim.birbirimize bağladı bizi.acaba bebeğim doğduktan sonra halledebilir miyim bilmiyorum.olmaması tamamen piskolojik çünkü.benim durumumda olan varmı acaba nasıl hallettiniz.problemi doktor mu halletti yoksa siz mi?
teşekkürler şimdiden