Bnde ayni dertten muzdaribimyada kendimi nasıl rahat hissedebilirim
Anestol pomad surebilirsiniz uyusuyo.ama bieaz bekleyinBnde ayni dertten muzdaribim
Gleitgelen jel isimli bir jel var. Su bazlı gayet sağlıklı ve hamilelikte güvenle kullanılıyor ve kullanıyorum bu haftamda bile.
Ama gebeysen prezervatif de kullanmanızı öneririm. Doktorlar da genelde bunu öneriyor ama jel konusunda kesinlikle için rahat olsun ve kas gevşetici vs ilaç falan alma anestol de sürme. Öyle şeylerle olacak iş değil.
Doktor değilim hamilelikte ilaç kullanımını en aza indirme fikrine sahibim sadece. Dolayısıyla hamile iken anestolü önerdiyse doktor vardır bir bildiği itiraz edecek değilim ama bence lüzum yok.Sorun yok ama bana iyi geldi anestol.ve hamile kaldiktan sonra daga iyi bi iliskim oldu.nefes egzersuziyle.insallah sag salim bebeginizi dunyata getirrsnztabi bende.bnm hemwn iluskim olmadi jasildim doktor um bunu onerdi.bi konum daha var tabi sacuzatnakla ilgili.tesekkur ederim .iyi haftalar.
Doktor değilim hamilelikte ilaç kullanımını en aza indirme fikrine sahibim sadece. Dolayısıyla hamile iken anestolü önerdiyse doktor vardır bir bildiği itiraz edecek değilim ama bence lüzum yok.
Jeller daha zararsız ve rahat diye düşünüyorum.
Hamilelik durumu yoksa zaten anestol yada emla vs. Kullanılır ona sözüm yok.
Ben konu sahibi hamile sandım ilk başta o nedenle ona yazdım.
Ben de bu durumdan muzdaribim gebeliğim nedeniyle yardımcı olmak istedim sadece.
Allah razı olsun hepimizinkini sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin...Hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin. Keyifli günler:)
Bn de jel almaya karar vetdim anestolmu daha iyi yoksa gleitgelen mi hngisini alıyım sizce(