ilişkiye girerken acıyı azaltmak için kullanılan jel var mı

Gleitgelen jel isimli bir jel var. Su bazlı gayet sağlıklı ve hamilelikte güvenle kullanılıyor ve kullanıyorum bu haftamda bile.
Ama gebeysen prezervatif de kullanmanızı öneririm. Doktorlar da genelde bunu öneriyor ama jel konusunda kesinlikle için rahat olsun ve kas gevşetici vs ilaç falan alma anestol de sürme. Öyle şeylerle olacak iş değil.

Hamile olduğunu söyleyen arkadaşı konusahibi sanmışım.

Öyle değilse bile normalde de hamilelikte de rahatça Viaxi Glide ve Gleitgelen jelleri kullanmış biri olarak çok rahatlayacağını söyleyeyim.

Sorun yok ama bana iyi geldi anestol.ve hamile kaldiktan sonra daga iyi bi iliskim oldu.nefes egzersuziyle.insallah sag salim bebeginizi dunyata getirrsnz tabi bende.bnm hemwn iluskim olmadi jasildim doktor um bunu onerdi.bi konum daha var tabi sacuzatnakla ilgili.tesekkur ederim .iyi haftalar.

:) soyle anlatiyorum iliskide kontrol bayanda oluyo siz yonetiyorsunuz.yavas yavas icinize alirken derin nefes aliyosunuz.aci annda sonlandrrsnz.sonra tekrar.ve icinizde 20 sn tutabiliyorsanuz girdikten sonra oluyor demektir.psikologum bu yontemi oneemisti.sonra uyusturucuyla beraber aci hissetmeden git gel saglandi.dogum doktorum sayesinde.ve simdi iyiyiz.

Doktor değilim hamilelikte ilaç kullanımını en aza indirme fikrine sahibim sadece. Dolayısıyla hamile iken anestolü önerdiyse doktor vardır bir bildiği itiraz edecek değilim ama bence lüzum yok.
Jeller daha zararsız ve rahat diye düşünüyorum.
Hamilelik durumu yoksa zaten anestol yada emla vs. Kullanılır ona sözüm yok.
Ben konu sahibi hamile sandım ilk başta o nedenle ona yazdım.
Ben de bu durumdan muzdaribim gebeliğim nedeniyle yardımcı olmak istedim sadece.
Allah razı olsun hepimizinkini sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin...Hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin. Keyifli günler:)

Hamileykende bu kremi kullanmamizda risk gormedi dogum doktoru.dogru tabi bende ilac kullanmaktan nefret ediuorum.simdi iliskiyi kimi insan sorun etmez ilk gece sorun kalkar ortadan.kimisi de ben de dahil 3 ay mucadele ettimbi de sanirim kiloya mi bakiyo bu is anlamadim.44 kiloydum esim 90 di simdi ben 52 sankinbazi seyler daga rahat oluyo.bilmm.

Kadin dogum doktoruna danisin isterseniz.bnm icin anestol iyi geldi surup yarim saat bekliyosunyz uyusuyo.zevk almiyosunuz ama ozur dilerim alistiginizda surmezsiniz belki ama en azinsan aci olmadi bende bepanthol de nadirwn kullandim.cok sukur bebekte bende sorun yok.tercih sizin iyi gunler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…