İlişkiye Giremiyoruz !!

esetnod32

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
278
29
323
5günlük evliyim arkadaşlar eşimle ilk 2 gün hiç penisini içime alamazken 3 gün başının bi kısmını alabildim biraz kan geldi
kenarları yandı tahriş oldu 4 gün denerken sızlıyor artık eşim tamamının içine girmesi gerektiğini söylüyor ben o yavaş yavaş girmeye çalışırken, Kaslarımı açtığımı hissediyorum a a böyle olmaz birden hepsinin girmesi gerektiğîni söylüyor doktora gidelim dedi deneyimlerinizi bana anlatırmısınız lütfen bide girerken eşim aşağıya kayıyor yani bi türlü yapamadık tam olarak vajinamın önündemi üstündeni ne Et'ler var sanırım dokununca huylanıyorum ya bu iş nasıl yapılır bi yol gösterin

Son düzenleyen: Moderatör:
canım allah yardımcın olsun çok zor benimde ilk zamanlar çok ağrım oldu bak ezcanelerde GLEİTGELEN diye bir vajinal kaydırıcı jel var birde onunla deneyin ben sürekli ondan kulandım iyi geldi ama bence ilk önce bir kaç gün ara verinki tahriş olan yer düzelsin... eşinin buna saygı göstermesi lazim...

Son düzenleme:
Deliğe tam giremiyor önünde pompalıyor sonra kızıp kalkıyor napıcamı şaşırdı. devam etse belki yarısı girecek gibi yavaş ya aş açılıyor sisinde öylemi oldu birden hepsi girdimi ?

canım hepsi birden hemen girmiyo yavaş yavaş soksun eşin.sen de kendini sıkma o zaman daha az acı olur.korkma sakın.benim de acımıştı ve açıkçası bizde zorlanmştık eşimle tecrübeszlkten:)ama alışılıyo zamanla dediğim gibi eşin yavaş yavaş girsin.. kolay gelsin

Deliğe tam giremiyor önünde pompalıyor sonra kızıp kalkıyor napıcamı şaşırdı. devam etse belki yarısı girecek gibi yavaş ya aş açılıyor sisinde öylemi oldu birden hepsi girdimi ?

eşine söyle acısa bile kesinlikle bırakmasın kızmasında bu senin elinde olan birşey değil... ben eşime söyledim bana da bir arkadaş demişti söyle diye ben dedim açısada kendimi paralasamda bırakma devam et diye benim çok fazla açımadı ama zorlandık evet arkadaşın dediği gibi sakın kendini kasma ön olayı uzun tutun romantık ortam hazırlayın mumlar sonra slow bir müzik senin sakın olman gerekiyor...

eğer bak içine girdikten sonra kendini kasarsan kasların gerilir ve eşinin içinden cıkamama gibi bir problemi olur benim arkadaşın ablasının başına gelmiş kız kendini çok kasmış ev eşi içinden cıkamamış öyle hastaneye gitmek zorunda kalmışlar....

o yüzden eşini al karşına konuş seni fazla zorlamasın ön sevişmeyi uzun tutun eğer alkol alıyorsun bir kadeh birşeyler içe bilirisin :)

Kızlar dün yaptık yarısının girdiğini söylüyor eşim ben böyle dolgunluk ve karnımda hissetmedim hafif yanmayla baskı hissettim zevk almadım neden ?

kıyamam cok tatlısın..zevk almadın neden..cünkü canın yanıyor hala..cünkü girerken zorlandıgı için senın canın yanıyor ve sen zaten sonrasında hiçbişi hissedemiyorsun..o yüzden ön sevişmeyi uzun tut kadından bir sıvı salgılanıyor o olunca zaten eşin zorlanmadan girebilicek..yanı bu acıyı fln hic duymayacaksn..yada arkadasın dedıgı gibi kaygınlaştırıcı jel al..ve sunu unutma bu sadece daha yeni oldugunuz için degıl..yani kac yıllık evli olursan ol kafan baska bişeye odaklıysa sen o anının tadını çıkaramıycaksan acıycak acımıycak cocuk uyudumu kv dem duyucakmı vs.bunlar tüm yatak odanı etkiler..utanmıycaksın arsız olucaksın o senın kocan..o zevk alıyo ztn merak etme sen kendının zevk almasına bakıcaksın uzun uzun seviş..hemen oldu bittiye getirmeki sende seviştiğini anla..yoksa sadece sex bir görev olur aranızda..

Canım sen belinin altında yastık koymayı dene böylece kayma olmaz bide ikinizde krem kullanın ki canın acımadan kaysın bi an sık kendini bi kere hepsini aldıktan sonra bi daha öyle bi acı yaşamıcaksın hiç korkma dediklerimi uygula

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…