Evliliğin %90 ı cinsellik demişti bir psikolojik danışman evlilik ve ilişki terapisti. Çok daha büyük sorunlar yaşamadan direkt doktora gidin.Yeni evliyiz 2 ay olacak ama biz hala ilişkiye giremiyoruz kendimi çok kasıp ağlama krizlerine giriyorum nolur yardım edin
Doktora gittin mi canımYeni evliyiz 2 ay olacak ama biz hala ilişkiye giremiyoruz kendimi çok kasıp ağlama krizlerine giriyorum nolur yardım edin
Kadın doğuma gidip muayene oldunuz mu? Fiziksel bir şey olmadığından emin misiniz?Yeni evliyiz 2 ay olacak ama biz hala ilişkiye giremiyoruz kendimi çok kasıp ağlama krizlerine giriyorum nolur yardım edin
Hayır gitmedimKadın doğuma gidip muayene oldunuz mu? Fiziksel bir şey olmadığından emin misiniz?
özele yazdım bakar mısınızHayır gitmedim
Kabul etmedi ve size suçluluk duygusunu attı öyle mi?Kaç kere dedim kabul etmedi senlik bişey bu dedi. Beni çok seviyo bende onu çok seviyorum istemiyo değilim çok istiyorum ama iş oraya gelince yapamıyorum
Bende öyle bişey bilmezdim hiç araştırdım öğrendim bende öyle düşünüyorum ama eşim gitmeyi hiç istemiyo ne hoca ne doktor hiç bi yere gitmicez kendimiz çözücez diyoVajinusmus olma ihtimalin çok yüksek.bir uzmana git muane ol
Muhtemelen vajinismussun.Doktora gitmen şart.O teşhisi koyar.Vajinusmus senin kafanın rahat olmasıyla çözülebilecek bişey.Bir kere yaşayınca acaba yine mi olacak diye daha çok stres oluyosun sanırım.Yalniz eşinin de hemen 2 ayda araya mesafe koyması da hiç iyi olmamış.Senelerce bunu yaşayan insanlar tanıyorum.Eşine gayet anlayışlı davranıyor.Yeni evliyiz 2 ay olacak ama biz hala ilişkiye giremiyoruz kendimi çok kasıp ağlama krizlerine giriyorum nolur yardım edin
Kendi de bende daha önce ilişki yasamadık ilk kez olucak bilmiyorum belkide nasıl yaklaşılır bilmiyoKabul etmedi ve size suçluluk duygusunu attı öyle mi?
Sevişmeseniz mi acaba??
Adam erkekliğine toz kondurmuyor ya madem, onda nasıl sıkıntı olur değil mi!!!
Neden, bunu söyledi mi?Bende öyle bişey bilmezdim hiç araştırdım öğrendim bende öyle düşünüyorum ama eşim gitmeyi hiç istemiyo ne hoca ne doktor hiç bi yere gitmicez kendimiz çözücez diyo
Tek başına gidebilirsin doktora.Eşinin gelmesine bile gerek yok.En azından fiziksel bi sıkıntı var mı yok mu ondan emin olman gerek.Ama gerildiğine göre muhtemelen vajinismussun.Bende öyle bişey bilmezdim hiç araştırdım öğrendim bende öyle düşünüyorum ama eşim gitmeyi hiç istemiyo ne hoca ne doktor hiç bi yere gitmicez kendimiz çözücez diyo
Neden gitmiyorsunuz? İlla beraber gitmenize gerek yok. Giderkende ona bu sebepten gittiğinizi söylemeyin. Bunu kendi kendine aşanlar da var ama kısa sürede çözülecekken uzun bir zamana yayılabilirHayır gitmedim
Çünkü çok şeyler denedik alkole karşı olmama rağmen çok fena sarhoş oldum o halde bile yapamadık artık sıkıldı ve hiç bişey denemedk istemiyo çünkü hep hayal kırıklığı bu yüzden yoksa bi mağara adamı düşüncesi yokNeden, bunu söyledi mi?
Neden tıbbı reddediyor mağara adamı şeklinde yaklaşıyor olaya?