Var kayganlaştırıcı bi faydasını görmedimCanım kayganlaştırıcı kullan alışana kadar ilk zamanlar oluyor öyle kayganlaştırıcı işini görür
Ön sevişmeyi kısa tutuyosanız yeterince kendinizi salamıyo olabilirsinizVar kayganlaştırıcı bi faydasını görmedimilerlemiyor sadece canım acıyor
Penis girmeye çalışırken derin bir nefesi son gücünle verip çişini yapıyormuşsun ki oradaki kasları gevşetip açman lazım farkında olmadan canın acımaya başlayınca sıkıyorsun kendini muhtemelen ben ilk gece bi kas gevşetici içmiştim o baya fayda sağlamıştıVar kayganlaştırıcı bi faydasını görmedimilerlemiyor sadece canım acıyor
Ben 2 sene sonra doktor yardımıyla yediğimde bu kadar kolay mıymış dedim canım. Kontrol sende olsun ve ilerleme esnasında kendini birkaç saniyeliğine de olsa bomboş bırak sonra korkuyorsan yine kasarsın. Ama o birkaç saniyede nasıl ilerlediğini görünce cesaret gelecek.derin nefes al bekle nefesini yavaşça verirken bir yandan da yavaşça ilerle. Beynin bomboş olsun kaslarını hissetmiyormuş gibi bomboş bırak. Sen yakında başarırsın aparat ve parmak aldıysan gerisi kolay. Ama ilişkiden önce 15 dakika kendi parmağınla bol kayganlaştırıcıyla esnetKas olayını yönetemiyorum o an nasıl gevşeyecegimi bilmiyorum
Çok teşekkür ederim, ilişki öncesi kendimi biraz hazırlamam gerek sanırım bunu deneyeceğimBen 2 sene sonra doktor yardımıyla yediğimde bu kadar kolay mıymış dedim canım. Kontrol sende olsun ve ilerleme esnasında kendini birkaç saniyeliğine de olsa bomboş bırak sonra korkuyorsan yine kasarsın. Ama o birkaç saniyede nasıl ilerlediğini görünce cesaret gelecek.derin nefes al bekle nefesini yavaşça verirken bir yandan da yavaşça ilerle. Beynin bomboş olsun kaslarını hissetmiyormuş gibi bomboş bırak. Sen yakında başarırsın aparat ve parmak aldıysan gerisi kolay. Ama ilişkiden önce 15 dakika kendi parmağınla bol kayganlaştırıcıyla esnet
Oldu mu?Çok teşekkür ederim, ilişki öncesi kendimi biraz hazırlamam gerek sanırım bunu deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?