İlişkiye giremiyorum.

turquoissee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2016
77
17
Merhaba arkadaşlar benim problemim maalesef bu. İlişkiye giremiyorum vajinam sanırım fazla dar her denemede kan akıyo ama şimdiye kadar hiç bi şekilde birleşme yaşamadım. İlişkiye girmeye çalışırken canım çok yanıyo birleşme asla olmuyo sonrasında 2 3 gün süren bi kanama ve şişlik oluşuyo. Şunu tekrar belirteyim sanırım darlık yüzünden birleşme yaşanmıyo sadece deniyoruz ama çok acılı geçiyo ve kanıyo. Bunu yaşayan var mı aranızda ? (vajinismus olmadığımdan eminim)

Merhaba arkadaşlar benim problemim maalesef bu. İlişkiye giremiyorum vajinam sanırım fazla dar her denemede kan akıyo ama şimdiye kadar hiç bi şekilde birleşme yaşamadım. İlişkiye girmeye çalışırken canım çok yanıyo birleşme asla olmuyo sonrasında 2 3 gün süren bi kanama ve şişlik oluşuyo. Şunu tekrar belirteyim sanırım darlık yüzünden birleşme yaşanmıyo sadece deniyoruz ama çok acılı geçiyo ve kanıyo. Bunu yaşayan var mı aranızda ? (vajinismus olmadığımdan eminim)
Bana vajinismus gibi geldi.

Ne kadardır evlisin canım, kızlık zarın esnek veya kalın olabilir bence bu sebeptendir diye düşünüyorum

Son düzenleme:
İnanın zara ulaşabilecek kadar bile birleşme yaşayamıyoruz. Yani penisin ucu dahi giremiyor vajinaya
Bence ilk başta kadın doğum doktoruna gidebilirsin.
Açık konuşucam kusura bakma ama benimde kızlık zarım zor bozuldu dediğin gibi oldu darlık var gibiydi ve sürekli kanamam oluyordu hatta buraya onu sormak için üye olmuştun yanlış yönlendirmek istemem kanama ve acı boyutunu bilmiyorum ama bir kere dayanabilirsen kızlığın bozulduktan sonra herşey çözülmüş olabilir.

Darlıktan ve yeni yeni denemeye başladığınızdan olabilir canım. O kanın iyileşmesini bekleyin. Sonra eşin seni rahatlatsın biraz. Kadın ilişkiye hazır hissettiğinde vajinada kaygan bi sıvı olur. Öyle rahat ilişkiye girersin. Kayganlaştırıcılar da var denediniz mi bilmiyorum. Ben denemedim hiç o yüzden size öneremem denemediğim şeyi. Deneyip faydasını görenler önerebilir belki.
Düzenli ilişki olduktan sonra vajina genişleyecektir azıcık. Esnek bir yapıya sahip yani.

İnanın zara ulaşabilecek kadar bile birleşme yaşayamıyoruz. Yani penisin ucu dahi giremiyor vajinaya
Bu detayı atlamışım. Parmak giriyor ama dediniz. Eğer kızlık zarınız duruyorsa bişeyle onu bozup öyle ilişkiye girebilirsiniz belki. Arkadaşlar zardandır diye dediği için diyorum

Darlıktan ve yeni yeni denemeye başladığınızdan olabilir canım. O kanın iyileşmesini bekleyin. Sonra eşin seni rahatlatsın biraz. Kadın ilişkiye hazır hissettiğinde vajinada kaygan bi sıvı olur. Öyle rahat ilişkiye girersin. Kayganlaştırıcılar da var denediniz mi bilmiyorum. Ben denemedim hiç o yüzden size öneremem denemediğim şeyi. Deneyip faydasını görenler önerebilir belki.
Düzenli ilişki olduktan sonra vajina genişleyecektir azıcık. Esnek bir yapıya sahip yani.
Kesinlikle arkadaşa katılıyorum ben kayganlaştırıcı kullanmıştım çünkü ıslandın sansan bile yeterli ıslaklık olmuyo ıslansan dahi o stresle yine kuruluk oluyor kayganlaştırıcı kullan kesinlikle inan rahatlık oluşturucaktır

Kesinlikle arkadaşa katılıyorum ben kayganlaştırıcı kullanmıştım çünkü ıslandın sansan bile yeterli ıslaklık olmuyo ıslansan dahi o stresle yine kuruluk oluyor kayganlaştırıcı kullan kesinlikle inan rahatlık oluşturucaktır
Evet en azından esneyene kadar kullanılabilir bence de.

önce kaba taslak bi öğreneyim dedim nedir başkası yaşamış mı bide bu durumda doktora gitmeye korktum açıkçası hastalık var sonuçta
en doğrusu doktora gitmek ama bana da vajinismus gibi geldi. Vajina ilişkiye izin vermeyecek kadar dar olmaz sonuçta çocuk çıkıyor oradan, oldukça esnek bir organ. Bu pandemi döneminde doktora gitmekten çekiniyorsanız ben de açık konuşayım, eğer parmakla sorun yoksa o zaman tek parmak sonra iki parmak deneyin, iki parmak giriyorsa penis de girer.

Durumunuz Psikolojik değil bir korku yok anladığım kadarıyla siz vajinismus değilsiniz . (vajinismus olan kişi izin vermez bir şeylerin oraya girmesinden hatta bunun düşüncesinden bile rahatsızlık duyar) sizin sorununuz fizyolojik mutlaka kadın Doğum uzmanına danışmalısınız.

Vajinismus musunuz değil misiniz bunun teşhisini siz koyamazsınız. Onun da dereceleri var. Zaten öncelikle kadın doğum uzmanı görmeli. Anatomik bir sorun yoksa o zaman psikologa gidersiniz. Farkında olmadan kasılıyorsanız da girmez ve kanama olabilir. Sorun anatomikse muhtemelen operasyonla çözülür. Bence mümkün olan en kısa zamanda vajinismus üzerine de çalışan bir kadın doğumcudan randevu alın. İstanbulda ve gebzede dr önerebilirim buralardaysanız.

Doktora gidin mutlaka ama kayganlaştırıcı da kullanarak yavaş yavaş ilerleyebilirsiniz her gün biraz daha ileri gider, biz öyle ilerlemiştik. Esnek bir yapısı olduğu doğru ama herkeste hemen ilerlemeye izin vermiyor, yavaş yavaş açılıyor.

Vajinismus olup parmak giren ama penis alamayan da varmış . Sizinki de vajinismus olabilir

Hanımefendi bir doktora muayene olmanızda fayda var.

Doktora gitmeden bir şey denemeyin bence. Belki de kalın bir zar yapınız var. Bende de o şekilde oldu zardan dolayı kanamam çok oluyordu hymenektomi olmak durumunda kaldım.

X