İlişkiye giremiyorum..

mutsuz_hayalperest

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
183
100
31
1 aylık evliyim. Hala ilişkiye giremedik benm yüzümden. Ben göremiyorum ama içeri bi miktar girdiğinde sanki duvara çarpıyor orayı geçse canım çok açıcak gibi hissediyorum. Çık çık diye yalvarıyorum resmen. Çok az girdiğini söylüyor eşim. 10 gün hergün denedik. Araya 1 hafta adet girdi. Anatomik sorun mu var diye adetin Peşine doktora göründüm. Kızlık zarı kalın ilkinde biraz acır ilişkiye girmene engel durum yok dedi. O günden sonra denemedik daha doğrusu cesaret edemiyorum hep kaçıyorum :KK43: kendi kendime yarın olsun denicem diyorum. Yapamıyorum. Eğer vajinusmıssa psikologlara para yatırcak bütçemiz yok borcumuz çok..

Çok kötüyüm. Eşim sağolsun anlayışlı. Ama yetmiyor onun anlayışlı olması. Kendimi eksik mahçup hissediyorum hep...

Bu kadar çok düşünüp kactiginiz surece zaman aleyhinize olacak.ne kadar canınız yanabilir ki ? Bi kerelik sıkın dişinizi gerisi gelir.ilk seferde kimsenin zevkli olmuyor zaten .aci elbet oluyor.ama öyle öldürecek dayanamayacak bir aci değil.

1 aylık evliyim. Hala ilişkiye giremedik benm yüzümden. Ben göremiyorum ama içeri bi miktar girdiğinde sanki duvara çarpıyor orayı geçse canım çok açıcak gibi hissediyorum. Çık çık diye yalvarıyorum resmen. Çok az girdiğini söylüyor eşim. 10 gün hergün denedik. Araya 1 hafta adet girdi. Anatomik sorun mu var diye adetin Peşine doktora göründüm. Kızlık zarı kalın ilkinde biraz acır ilişkiye girmene engel durum yok dedi. O günden sonra denemedik daha doğrusu cesaret edemiyorum hep kaçıyorum :KK43: kendi kendime yarın olsun denicem diyorum. Yapamıyorum. Eğer vajinusmıssa psikologlara para yatırcak bütçemiz yok borcumuz çok..

Çok kötüyüm. Eşim sağolsun anlayışlı. Ama yetmiyor onun anlayışlı olması. Kendimi eksik mahçup hissediyorum hep...
O duvara carpinca yataktan ziplayip kan arayip bulamayinca aglamistim sonra yaptik ama kafamdan attim zaten yapamiyorum sevismeme bakayim dedim esimde arastirmis bi anda yapti cikti buyuttugum kadar bisey degilmis kasma kendini ben hissetmedende olsa kasiyomusum esim soyledi hayatim oldu artik kasma diye 😂😂

O duvara carpinca yataktan ziplayip kan arayip bulamayinca aglamistim sonra yaptik ama kafamdan attim zaten yapamiyorum sevismeme bakayim dedim esimde arastirmis bi anda yapti cikti buyuttugum kadar bisey degilmis kasma kendini ben hissetmedende olsa kasiyomusum esim soyledi hayatim oldu artik kasma diye 😂😂

Ayy ne güzel. Bacaklarımı açtığım an kasılıyorum. Bacaklarım taş gibi oluyor.
Ne güzel keşke benmkide çaktırmadan yapsa oldu dese bana. Ama doktordan beri ona bile fırsat vermiyorum.

Ayy ne güzel. Bacaklarımı açtığım an kasılıyorum. Bacaklarım taş gibi oluyor.
Ne güzel keşke benmkide çaktırmadan yapsa oldu dese bana. Ama doktordan beri ona bile fırsat vermiyorum.
Bak canim sen o adami seviyosun anladigim kadariyla esinde anlayisli biri Allah yukarda ben aglasam benimle aglayan kiyamayan bi esim var cok sukur anlattigin kadariyla benziyolar ben cok dert ettim o isi cunku bana sormustu sevgiliyken gecmisinde bisey yasadiysan soyle ben seni hersekilde kabul ederim ama biliyim diye bende olmadi demistim ki olmamisti da o gun duvara carpinca ziplayip kan gelmeyince cunku oldu sanmistim dedim nasil yani ben biliyorum olmadigini ama o bilmiyo yalanci gibi hissettim agladim esim dediki bak bitanem aglama ben sana inaniyorum sen uzulme hem tam olmadi ondan gelmemistir dedi bu sefer ben hirs yaptim ispatlicam sana diye kafama koymustum yapmayi cok sukur basardim eger beceremiyosan dedikleri gibi alkol al ama once kafana koy de ki yapamiyorum zaten seviseyim cunku ben hirs yaptim ama yine yapamadim ne zaman kafamdan cikarttim o zaman oldu

Jel kullanın hem uyustuyor çok hissetmiyorsunuz ve kafanızda buyutmeyin vajinismus olabilirmiyim diye düşünmeyin parmak egzersizi yapın

Canım eczaneden anestol krem al vajina içine sür 5 dakika bekle uyuşunca üste çık sen

X