• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişkiye giremiyorum yardım:(

feyzaaa_

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2013
26
0
16
İçel Mersin
meraba kızlar ben iki aydır evliyim. ilk başta hiç cinsel birleşme yasayamadm korkudan sonra alıştm. vajinusmus degilim. eşime yaklaşabiliyorm. ıslanma oluyor. baş kısmı giriyor ama ilerlediğinde müthiş bi acı hissediyorum:( ben öle olunca eşimde devam edemiyo haliyle. her seferinde dişimi sıkıcam dayanıcam diyorm ama olmuyo. acının nedeni psikolojikmi yoksa bi sorun mu var bilmiyorm. benim gibi böyle bi sorun yaşayan yada yardım edecek olan var mı??? her gecen gün daha da canımı sıkıyo çünkü :(((

Başta bende oyleydim fakat ilişki sırasında kendini sıkma kasinca daha çok canın yanıyor serbest bırak ve ilk önce sen bosal biz oyle yendik

meraba kızlar ben iki aydır evliyim. ilk başta hiç cinsel birleşme yasayamadm korkudan sonra alıştm. vajinusmus degilim. eşime yaklaşabiliyorm. ıslanma oluyor. baş kısmı giriyor ama ilerlediğinde müthiş bi acı hissediyorum:( ben öle olunca eşimde devam edemiyo haliyle. her seferinde dişimi sıkıcam dayanıcam diyorm ama olmuyo. acının nedeni psikolojikmi yoksa bi sorun mu var bilmiyorm. benim gibi böyle bi sorun yaşayan yada yardım edecek olan var mı??? her gecen gün daha da canımı sıkıyo çünkü :(((

canım bende aynen senin gibiydim baş kısmı giriyor ve sonraki acı duvara takılıyor gibi.. yine bu sayfada zeytinyağı ile yenenler varya ben onu uyguladım dün gece ve ilk defa basardık deneyebilirsin tavsiye ediyorum

canım bende aynen senin gibiydim baş kısmı giriyor ve sonraki acı duvara takılıyor gibi.. yine bu sayfada zeytinyağı ile yenenler varya ben onu uyguladım dün gece ve ilk defa basardık deneyebilirsin tavsiye ediyorum

bende kayganlaştırıcı jel kullanıyorm ama sen kullanmışmıydn zeytinyagı daha mı farklı ?

bende kayganlaştırıcı jel kullanıyorm ama sen kullanmışmıydn zeytinyagı daha mı farklı ?

ben kullanmadım kayganlastırıcı canım ama zeytinyağını denemelisin bence sen yine dediğim konuyu oku arkadas çok ayrıntılı anlatmıs sağolsun ben dediklerinin hepsini uygulayarak bi gecede cözdüm sorunumu inşallah devamıda gelir sende bi dene canım bişey kaybetmezsin inşallah sanada fayda eder..

ben kullanmadım kayganlastırıcı canım ama zeytinyağını denemelisin bence sen yine dediğim konuyu oku arkadas çok ayrıntılı anlatmıs sağolsun ben dediklerinin hepsini uygulayarak bi gecede cözdüm sorunumu inşallah devamıda gelir sende bi dene canım bişey kaybetmezsin inşallah sanada fayda eder..

çok teşekkür ederm cnm..dediğin konu hangisi buarada ben de okuyaym

Sistit olabilirmisin canm ? Yeni evlilerde cok oluyo. Bende 40 günlük evliyim.ilk günlerde ayni senin gibi oluyordum ve lavaboya gitmek istemiyodum acıdan ama iki haftadan sonra gecti.eger isteksiz degilswn sorun yok bence.kayganlastirici kullan ve ön sevismeyi uzun tut..

Bende feyzaa arkadaşım gibiyim ne yapıcamı bilmiyorum. Feyza çözdün mü sorununu yazar mısın bana lütfen

Merhblar kisa ve oz yazicam calistigim icin ben esimle 17 ay sonunda iliskiye girebildim oda dr.mualla hocam sayesinde ALLAH ondan razi olsun cok mutluyum iyiki onu buldum 7 seans sonunda iyilstim bende uzata uzata olur diye diye 17 ay bosuna bekldm eger oyle bi korkunuz varsa beklemyin gecmiyo size tavsiyem dr.mulla hocama gidin odemelerde yardimci oluyo muhtesem biri

Cok fazla nete giremiyorum ama yardimci olurum size cunku o durumu benden iyi kimse bilemez uzulmeyin sakin aslinda cok basit bisey ilk onceliklw kadin doguma gidip bi muayene olun alttan esnek olup olmadigini ofrenjn kafaniz rahtlasin.inanarak bakin herseye kendinizi kasmyin cunku icinde sinirdiye bisey yok parmaginizi agzinizin icine yanaginiza dogru dokundurun vajina icide aynen ole dr.mualla hocam bana oyle demisti gercekten oyleymis aci yok sinir yok.

Back