ilişkiye giremiyorum yardım edin..

Vajinismus başliği altindaki bi iki arkadaslarin destegi ile yendim ordakii arkadaslarla tanistiktan 1 ay sonra yendm sukurler olsun benm de 1.5 senem gitti korku dan olmadi ama korkutuğum kadar yokmus evlendkten 5 ay sonra falan kisa bi sure parmak egzersizi yaptim sonra ara verdim baya bi sonra bu sayfa ya oye oldum hic bi egzersiz yapmadan oldu simdi hersey yolunda canm:)

vajınusmus ne de çok yaygın hastalıkmış
ben kurtuldum sizde kurtulursunuz inşallah
vajınusmus tedavisi kesin olan ve tedavi sırasında canınızın yanmadığı, adım adım ama hızlı bir şekilde tedavi imkanı olan bir hastalıktır. önce tanı konulması ve jınekoljik muayeneden geçmeniz gerekmekte. sonraki tedavi önce bedeninizi kendiniz tanıması sonra eşinizle beraber bedeninizi tanımak ile olur.

1 yıldır evliyim cinsel ilişkiye giremiyorum lütfen acil yardım edin :KK43:
sorunun nedenini anlamak için öncelikle jinekolojik muayene, muayenede anatomik bir sorun yoksa ilişkide bedeniniz istiyor ama birleşmede sorun yaşıyor aprtnerinizi itiyor bacaklarınızı kapatıyor ve bir panik hali yaşıyorsanız vajınusmus açısında değerlendirmek gerekir.

ilişkiye giremiyrm ya olmuyo cok denedik ama olmadı
süresi , eşimnizde herhangi bir sorun olup olmadığı, sizin genital yapınız, bazen anatomik birtakım sorunlarda bu duruma yol açabiliyor.

Canım senin canın yandığı için korku oluşmuş bi hastalık degil vajinan dardır oyüzden canın acıyodur doktora git kayganlaştırıcı jel tarzında bişey hemen sorunun hallolur boşuna beklemişin eşinede yazık onuda üzme bence hemen git doktora çekinecek bişey yok
maalesef kayganlaştırıcılar çok yararlı olmuyor. bu sorun genital bölgede gibi gözükebilir ama aslında sorun korkular, geçmişe ait kötü anılar, yanlış bilgiler olabilir. en sık neden bedenimizi tanımamamız olup cinsel eğitimimizin eksik olması. bunlar tamamlanınca çok kısa sürede sorun çözülüyor

Back