Ne kadar kırıcı bir yorum yapmışsınız. Burada bu tarz sorunu yaşayanlar destek almak için yazabilir. Vajinismus sayfalarından haberiniz yok mu. Kimsenin eve gelmesini isteyen yok. Senin için inandırıcı olmayabilir ama yüzlerce insan var burada bu sorun yüzünden sıkıntı yaşayan biraz saygılı olun dalga geçmek yerineDoktora gitmis,cozumunu internette arastirmissin. Baska ne tür bi yardım istiyorsun ? Burdan bi kac arkadasi eve mi gönderelim ?
Not:Konuyu inandirici bulmadim.
Merabalar bn iki haftalık evliyim ama ilişkiye giremiyom doktora gttim bisiyin yok dedi burdan vajinamus olanların yazdıklarını takip ettim egzersiz yaptm yapabiliyorum tek parmak iki parmak hatta mum egzersizi bile yaptm ama p...s e gelince yapamıyom ve esimi çok isterken olmaması beni çok üzüyor severek evlendim ama iki haftadır geceleri aglamadigm gün yok nolur yardım edinbnde kurtulmak istiyom bu dertten
Bu sayfaya gelMerabalar bn iki haftalık evliyim ama ilişkiye giremiyom doktora gttim bisiyin yok dedi burdan vajinamus olanların yazdıklarını takip ettim egzersiz yaptm yapabiliyorum tek parmak iki parmak hatta mum egzersizi bile yaptm ama p...s e gelince yapamıyom ve esimi çok isterken olmaması beni çok üzüyor severek evlendim ama iki haftadır geceleri aglamadigm gün yok nolur yardım edinbnde kurtulmak istiyom bu dertten
canım bende parmak egzersizi yaptım ama penise gelince olmadıMerabalar bn iki haftalık evliyim ama ilişkiye giremiyom doktora gttim bisiyin yok dedi burdan vajinamus olanların yazdıklarını takip ettim egzersiz yaptm yapabiliyorum tek parmak iki parmak hatta mum egzersizi bile yaptm ama p...s e gelince yapamıyom ve esimi çok isterken olmaması beni çok üzüyor severek evlendim ama iki haftadır geceleri aglamadigm gün yok nolur yardım edinbnde kurtulmak istiyom bu dertten
ucunda ölüm yok amaCesaretini topla gir eşinle ilişkiye..bir kerelik birsey nede olsa..ucunda ölüm yokys
katılıyorum sanaO kadar çok anlayışsız insanlar var ki bunlara hiç bisi demiyom yaşayan anlar bu durumu inşallah yasamazlar ama çok zor bi durum
canım bende parmak egzersizi yaptım ama penise gelince olmadı
sonra hera kadın sağlığı merkezinde 4 günde tedavi oldum psikolojık bi sorun
süleyman eserdağ doktorun ismi
Doktora gitmis,cozumunu internette arastirmissin. Baska ne tür bi yardım istiyorsun ? Burdan bi kac arkadasi eve mi gönderelim ?
Not:Konuyu inandirici bulmadim.
Yaşamayan bilemez umarım başınıza gelmez.Eşiniz ne diyor bu duruma? Beraber psikolojik destek alsaniz doktor bir sey yok dedigine gore sorun psikolojik. Ben anlayamiyorum gerci bekarim boyle konusmak istemiyorum, kinamak icin yazmiyorum belki benim basima da gelir ama sevdiginiz adamla bu işi yapmakta özgürsünüz, birak kendini sevgilinin kollarina. Neden nasil korkuyorsunuz, evde sicak bi ortam hazirlayin, yatak odanizi renklendirin. Korkunuzu eğlenceye cevirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?