ilişkiye giremiyorum lütfen yardm edin :(

Çok tecrübesiz, yaşça genç ve yeni evli bir kadına biraz daha anlayışla yaklaşsanız, doktora gitmiş ama birde sizle yazışıp rahatlamak istiyor belki.

Üyelik Fake görünmüyor ayrıca.

kzuck severek evlenmiş olsanızda korkup paniklemeniz normaldir, bunu eşinle birlikte aşacaksınız, psikolojik gibi görünüyor, isterseniz bir uzman desteği alın, eşinizle korktuğunuzu paylaşın, o da mı sizin gibi çok genç?

Kötü ve acı verici bir şey olsaydı kaçbin yıldır milyarlarca insan,hayvan (hatta kendi çapında bitkiler) yapmazdı emin ol.biraz rahatlaman lazım öncesinde ,alkole karşı değilsen çok az içip de rahatladıktan sonra dene.

E="Mune, post: 44034579, member: 11473"]Çok tecrübesiz, yaşça genç ve yeni evli bir kadına biraz daha anlayışla yaklaşsanız, doktora gitmiş ama birde sizle yazışıp rahatlamak istiyor belki.

Üyelik Fake görünmüyor ayrıca.

kzuck severek evlenmiş olsanızda korkup paniklemeniz normaldir, bunu eşinle birlikte aşacaksınız, psikolojik gibi görünüyor, isterseniz bir uzman desteği alın, eşinizle korktuğunuzu paylaşın, o da mı sizin gibi çok genç?
[/QUOTE]çok anlayışsız insanlar var . evet oda bnm gbi genç

Canim bi eczaneye git.bayan olan birine durumunu acikla.kas gevseltici bi ilacla kayganlastirici bi jel veriyolar.iliskiden bi saat once kas gevseltici olani iciyorsun.jeli zaten malum bolgeye surcen.emin ol korktugun gibi olmuycak.kas gevseltici ilacla zaten kendini kassanda sorun yasamazsin.

İki bira her şeyi çözer hehehe şaka bi tarafa da başka bi sorun olmadığına göre kafanın rahatlaması lazım başka da bişey aklıma gelmiyor

Konunun anlatımından hoşlanmadığım için çözüm öneresim dahi gelmedi. Allah yardımcın olsun

Benim kiz Kardeş imde 2 yil cekti bu durumdan. en son care botoks oldu. Cocuk istiyorlrdi hemende hamile kaldi. Simdi 6 haftalik hamile.

Eşiniz ne diyor bu duruma? Beraber psikolojik destek alsaniz doktor bir sey yok dedigine gore sorun psikolojik. Ben anlayamiyorum gerci bekarim boyle konusmak istemiyorum, kinamak icin yazmiyorum belki benim basima da gelir ama sevdiginiz adamla bu işi yapmakta özgürsünüz, birak kendini sevgilinin kollarina. Neden nasil korkuyorsunuz, evde sicak bi ortam hazirlayin, yatak odanizi renklendirin. Korkunuzu eğlenceye cevirin

madem bir sorun yok o zaman öncesinde birbirinizi hazırlayın ön sevişmeyi uzun tutun düzelir inşallah

Doktora gitmis,cozumunu internette arastirmissin. Baska ne tür bi yardım istiyorsun ? Burdan bi kac arkadasi eve mi gönderelim ?
Not:Konuyu inandirici bulmadim.
Ne kadar kırıcı bir yorum yapmışsınız. Burada bu tarz sorunu yaşayanlar destek almak için yazabilir. Vajinismus sayfalarından haberiniz yok mu. Kimsenin eve gelmesini isteyen yok. Senin için inandırıcı olmayabilir ama yüzlerce insan var burada bu sorun yüzünden sıkıntı yaşayan biraz saygılı olun dalga geçmek yerine

Merabalar bn iki haftalık evliyim ama ilişkiye giremiyom doktora gttim bisiyin yok dedi burdan vajinamus olanların yazdıklarını takip ettim egzersiz yaptm yapabiliyorum tek parmak iki parmak hatta mum egzersizi bile yaptm ama p...s e gelince yapamıyom ve esimi çok isterken olmaması beni çok üzüyor severek evlendim ama iki haftadır geceleri aglamadigm gün yok nolur yardım edin :KK43: :KK43: bnde kurtulmak istiyom bu dertten
Merabalar bn iki haftalık evliyim ama ilişkiye giremiyom doktora gttim bisiyin yok dedi burdan vajinamus olanların yazdıklarını takip ettim egzersiz yaptm yapabiliyorum tek parmak iki parmak hatta mum egzersizi bile yaptm ama p...s e gelince yapamıyom ve esimi çok isterken olmaması beni çok üzüyor severek evlendim ama iki haftadır geceleri aglamadigm gün yok nolur yardım edin :KK43: :KK43: bnde kurtulmak istiyom bu dertten
Bu sayfaya gel
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rimizle-vajinismusu-yenelim.251269/page-20368

canım bende parmak egzersizi yaptım ama penise gelince olmadı
sonra hera kadın sağlığı merkezinde 4 günde tedavi oldum psikolojık bi sorun :(
süleyman eserdağ doktorun ismi

O kadar çok anlayışsız insanlar var ki bunlara hiç bisi demiyom yaşayan anlar bu durumu inşallah yasamazlar ama çok zor bi durum
katılıyorum sana
anlamayan bilmiyor 10 ay çektim bu hastalığı şükür kurtuldum
5 aydır düzenli ilişki oluyor

canım bende parmak egzersizi yaptım ama penise gelince olmadı
sonra hera kadın sağlığı merkezinde 4 günde tedavi oldum psikolojık bi sorun :KK43:
süleyman eserdağ doktorun ismi

ne kadar ödediniz nasıl yöntem uygulandı lütfen anlatın... ben de gitmek istiyorum aynı durum yaşamışız....

Doktora gitmis,cozumunu internette arastirmissin. Baska ne tür bi yardım istiyorsun ? Burdan bi kac arkadasi eve mi gönderelim ?
Not:Konuyu inandirici bulmadim.

bu şekilde cvp yazmanız çok kırıcı, ben de aynı durumu yaşadım doktora gittim vajinusmus dedi ama ben hala şüpeneniyorum eşim yapamıyor diye çünkü rahatım ben elimle tutup itebiliyorum p...sama tam olmuyo ancak bir cm eşler yapamıyor olamaz mı....

Eşiniz ne diyor bu duruma? Beraber psikolojik destek alsaniz doktor bir sey yok dedigine gore sorun psikolojik. Ben anlayamiyorum gerci bekarim boyle konusmak istemiyorum, kinamak icin yazmiyorum belki benim basima da gelir ama sevdiginiz adamla bu işi yapmakta özgürsünüz, birak kendini sevgilinin kollarina. Neden nasil korkuyorsunuz, evde sicak bi ortam hazirlayin, yatak odanizi renklendirin. Korkunuzu eğlenceye cevirin
Yaşamayan bilemez umarım başınıza gelmez.

Back