ilişkiye giremiyorum lütfen yardm edin :(

kzuck

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
6
13
3
29
Merabalar bn iki haftalık evliyim ama ilişkiye giremiyom doktora gttim bisiyin yok dedi burdan vajinamus olanların yazdıklarını takip ettim egzersiz yaptm yapabiliyorum tek parmak iki parmak hatta mum egzersizi bile yaptm ama p...s e gelince yapamıyom ve esimi çok isterken olmaması beni çok üzüyor severek evlendim ama iki haftadır geceleri aglamadigm gün yok nolur yardım edin bnde kurtulmak istiyom bu dertten

Ee burada okumuşsun işte. O forumdakilere sorsana aynı şeyleri yaşayanlara.

Cesaretini topla gir eşinle ilişkiye..bir kerelik birsey nede olsa..ucunda ölüm yokys

Doktor anlardı vajinusmus olup olmadığınızı. Demek ki değilsiniz. Psikolojik olarak inanmışsınız sanki. Eşinizin nazik davranışıyla sizin rahatlamanız sorununuzu çözer.

bu konu da yarın bi gün haberlerde çıkarsa şaşırmam

Asagida linkini paylastigim set 100% e yakin basari ile sonuc aliyor ve doktorlarin da hastalari icin kullanmis oldugu bir kitap-settir.Ben de ayni problemden muzdariptim bir zamanlar.Simdi bebisim var.Cok kisa surede sonuc aldim.Kitabi bitirmeden problemi bitirdim :) Turkcesi olup olmadigini bilmiyorum ancak mutlaka olmali veTR den nereden temin edilecegi konusunda da fikrim yok acikcasi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Parmak falan Yav bu kadar ayrıntı niye verdin kiBurada kim ne yapabilir ki?
Vaji değilsen sorun yok demektir.Hani ilkokuldayken yapardık ya aşı olurken olduğu gibi gözünü kapatıp, nefesini tutup...

Belliki zor durumda banada mesaj attı konu açmasını yazdım bende niye yukleniyorsunuz hemen

Tatlım sen stres yapıyorsun önce bi sakin ol eşinle konuş güzelce bu durumu seni rahatlatsin Insallah problemin çözülür

OTE="-izabel-, post: 44033566, member: 694709"]Tatlım sen stres yapıyorsun önce bi sakin ol eşinle konuş güzelce bu durumu seni rahatlatsin Insallah problemin çözülür[/QUOTE]
Cok saol canm anlayışın içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…