• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiye girememe.. acilll

yapıyorum ama çok kasıyorum kendimii 7 ay oldu hala birlikte olamadım .. evlenmeden önce bi arkadaşım evlendi ve bana yaşadıklarını anlattı zorlanmış sanırım o da benim bilinç altıma yerleşti bir türlü kafamdan atamıyorum napıcam bilmiyorum

vajinusmus olabilirsin..:ssz:
doktora da git derim .. :51:

kımısı emla kremle asıyor..

kımısı kendı parmağıyla egzersız yaparak..

korkmadan once kendı kendıne başarmaya calıs..1 parmakla basla ıstersen,yağlayıp basla..

sonrasında 2_3 derken oldu bu ış..

ben kendı parmağımla yaparak başarmıştım..

eses07 vajınamus doktorluk işi değil tamamen psikolojiktir. doktorun yapabileceği birşey yok o benim tamamen bilinç altımdan kaynaklanıyor.. ;)

eğer işe yarayacaksa bende sizin yaptığınız gibi yaparım .. hiç o şekilde denemedim

benım dedıgım gıbı yaparsan canın yandığı anda durursun,kontrol sende..

ufaktan ufaktan tek parmakla basla..sureklı calısma yap..

ben 3 parmağımı soktuğum gun eşime hadiiiiii yapalım artık su ısı hemen demıstım:)

msj tekrarı...........................

Son düzenleme:
Merhaba.. eşimle birlikte olamiyorum.. bana yardım edinnn :(

cnm 2 aydır evli olupta 2 gün önce yapmış biri olarak konusayım bende çok korkuyordum o an acıyacak diyordum her aksam olacak diyordum o durumaa gelince yok diyordum ama 2 gün önce yeter artık dedm acısın dedm artk ve nasıl oldu anlamadm bıraktm kendimi bi tek o an bi acı oluyor cıktıgı gbi olay bitiyor hc bi acı yok devamnda ..:)

Öncelikle geçmiş olsun. Yanlız parmak yolunu deneyeceksen çok dikkat etmelisin bakteri ve mikrop açısından tabi aslında en iyisi bir hekime başvurmak ama yok illede ben çözeceğim diyorsan verdiğim yazıyı okuman yararına olacak. Vajinismus için egzersizlerden bahsediyor. BURDAN ulaşabilirsin. Umarım en kısa sürede çözersin.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım olmadan once eczaneden ağrı azaltıcı kremler var anlık uyusturma yani bıde ağızdan kas gevsetıcı hap al yarım saat once..bende de en basta vardı ben ole astım...

cnm 2 aydır evli olupta 2 gün önce yapmış biri olarak konusayım bende çok korkuyordum o an acıyacak diyordum her aksam olacak diyordum o durumaa gelince yok diyordum ama 2 gün önce yeter artık dedm acısın dedm artk ve nasıl oldu anlamadm bıraktm kendimi bi tek o an bi acı oluyor cıktıgı gbi olay bitiyor hc bi acı yok devamnda ..:)

nasıl bıraktın kendını anlatırmsın bıse sürdünmü ve ya bır yöntem? Zar hala duruyor cok az zedelenmıs benm o kısımdan zzor gecıyorum o korkutuyor benı..

sanırım evet.. çünkü herşey normal gidiyo o noktada kasılıyorum kendimi çok kasıyorum

MRB aranıza yeni katıldım ve bende vajinismusluyum 2 yıllık evliyim ve inan 7 8 doktora gittim özel psikilogta cinsel terapi uzmanına jinekologa kadar gittim eve fayda gördüm ama gerçekten şu bi gerçek iş kafada bitiyor bende yeni yendim diyebilir çok zor bi durum

Slmmm bende 2 yıllık vajinismusluyum ama şükür atlattım sayılır yaşamayan bilmez zor durumdayız

Back