- 19 Ekim 2020
- 229
- 90
- 48
- Konu Sahibi Ahidevrann
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimyasal olup olmadıgını anlamak için 2 deger karşılaştırmak gerekiyor 2 gün ara ile kan ver deger düzenli yükseliyorsa sorun yok demektir ben 55.10 ile ögrenmiştim ilk degerin düşük olması seni korkutmasın geç döllenme olmuş olabilirEki Görüntüle 2707994 arkadaşlar merhaba. Adetime 4 gün var. Ben önceki adetim bitip temizlendikten sonra tam 8 ekim'de ve sonrasında ilişkiye girmiştim. Sayıyorum bugün 12 gün yapıyor. Kanda beta HCG 71.9 çıktı. Sizce durum nasıl. Erken öğrendiğim için kimyasaldan korkuyordum. Hala ihtimal var mı acaba bu konu hakkında bilgisi olan var mı. Yarın yine doktorla gidip konuşacağım ama fikrinizi almak istedim
İnşAllahhGebesin yavrum hayırlı olsun![]()
Tamam çok teşekkür ederim, bir sonraki kan testi mi yaptırmayı bekleyecegim o zamanKimyasal olup olmadıgını anlamak için 2 deger karşılaştırmak gerekiyor 2 gün ara ile kan ver deger düzenli yükseliyorsa sorun yok demektir ben 55.10 ile ögrenmiştim ilk degerin düşük olması seni korkutmasın geç döllenme olmuş olabilir
Evet canım. 5+4 hamileyimMerhaba hamile misiniz ?
Mesajı önceden yazmıştım :) keseyi gördük 5+4 hamileyim. Fakat değerim bi anda fırladı.Hamilesin ama iki gun gecince bir daha test yaptircan iki kat artiyosa deger sorun yok demek.
Benimde fırladı 176 dan 852 ye firladi ve ikiz bekliyoruz doktor ucuz de olabilir dedi sakinles kuzummmMesajı önceden yazmıştım :) keseyi gördük 5+4 hamileyim. Fakat değerim bi anda fırladı.
20 ekim 71
22 ekim 196
30 ekim 11246 oldu. Çok korkuyoruz bakalım kalp atışı duymadan rahat yok.
Hayırlı olsun canım benimBenimde fırladı 176 dan 852 ye firladi ve ikiz bekliyoruz doktor ucuz de olabilir dedi sakinles kuzummm5+2 benim
![]()
Burda coook tek diyip çoğul gebelik ciktiHayırlı olsun canım benimkalp atışlarını duydunuz mu
ben on güm sonra kalp atışını duymaya gideceğim. Ama benimki ikiz değil, sadece değerim iki değil üç katı artıyor demek ki. Doktorlar normal dedi. İkiz olsa söylerlerdi. Seni tebrik ederim. Saglikli şekilde kucağımıza alalım bebişlerimizi
![]()
Üki farklı doktor baktı ya sanmıyorumBurda coook tek diyip çoğul gebelik ciktidemisti dersin belku bigun Allah nasip ettiyse
bende duymadim daha 14 gun sonra gtcemm
insallah canim sag saglum dogsnlar hepsi
![]()
Üki farklı doktor baktı ya sanmıyorumhem de yolk sac gördü bi tane
olsa iki tane olurdu bence. Ama 11 bin görünce şok olmuştum hala etkisindeyim
![]()
Gerçekten miiio zaman erkek bebek olucak
forumda yüksek betali tek gebeliklerin cogu erkek
![]()
Valla bak forumu arastir canimGerçekten miiibenim gönlüm hep kızdan yanaydı ama ben de erkek hissediyorum elimde değil. Bu kesin erkek diyodum
![]()