İlişkinizin Burcu ( Tanıştığınız Gün )

İKİZLER
(22 Mayıs-21 Haziran arasında tanıştıysanız)
Bu burcun en önemli özelliği iletişim olduğu için, ilişki daima sıcak ve bol konuşma içeren bir havada geçecektir. İkizler bir hava grubu burcudur, bu ilişkide beyinlerin vücutlardan daha fazla temas içinde olması beklenebilir. Şehvetin doğru kotalarda yaşanması için ikinizden birinin Toprak burcu olması iyi olur.
Avantajları: Daima çok konuşacaksınız.
Zorlukları: En şehvetli ilişki sayılmaz çünkü yatakta bile konuşmayı tercih edersiniz. Her ikiniz de çeşitli beklentiler içinde olduğunuzdan, bazen çatışmalar yaşanabilir.
Tedavisi: İşler tehlikeli bir yokuşa sürüklendiğinde, bir aşk notu veya şehvet dolu bir e-posta her şeyi düzeltebilir. İlişkinizin doğru yürümesini istiyorsanız, boş konuşmalardan vazgeçip, arada sırada daha ciddi konular üzerine eğilmelisiniz.

simdi ben anlamadim bunu, ben tanistigim kisiyle netde tanistim. kova oluyor.
ama bulustugumuz burc KOC
hangisi simdi?

biz 1 temmuzda tanıştık yengeçmişiz...:asigim: harikaa aşşşşşkım benim canım kocişimmmmm...:asigim:

ayyy tutuyo gercekten de yaaa
bizimki de akrepti ama evlenmeden o kadar cinsellik bana ters geldi ayrıldım -tatlicadiarzu-

TERAZİ
(24 Eylül-23 Ekim arasında tanıştıysanız)
Bu ilişkinin devam etme şansı çok yüksek çünkü zaman geçse de, birbirinize kur yapmaktan vazgeçmiyorsunuz. Terazi aşk gezegeni olan Venüs tarafından yönetilir. Aşk, düzeyli ilişkiler, uyum ve dürüstlük ilişkinizin ana hatlarını oluşturacaktır.
Avantajları: Yıldızlar sizin tarafınızda, mükemmel bir ilişki yaşamaya hazır olun.
Zorlukları: Bu burç kararsızlık burcudur. Sinemaya mı gideceksiniz, yoksa evde kalıp DVD mi seyredeceksiniz? Paris'e mi, yoksa New York'a mı uçacaksınız? Sürekli farklı şeyler istiyorsanız, hiçbir yere varamazsınız.
Tedavisi: Terazi'nin en büyük özelliği dengedir. Hayatınıza denge getirmek istiyorsanız, müzakere yeteneğinizi geliştirmeye bakın.

17 Ekimde tanıştık :)
Tesadüf benim burcum da terazi :1hug:

bizde 23 ekimde tanışmıştık terazi oluyor galiba bu durumda
hepsi tutuyor gerçekten :lepi:

çok çok doğruuuu çok güzel yorumlanmışş teşekkürler eederizz...
:lepi:

ASLAN
(24 Temmuz-23 Ağustos arasında tanıştıysanız)
Hayatınız asla sıkıcı olmayacak çünkü daima dramatik yükselişler ve inişler yaşayacaksınız, ancak belli bir noktadan sonra yorulabilirsiniz. Aslan bir Ateş burcudur, yani ilişkiniz sımsıcak olacak ancak yanıp tutuşurken ilişkinizi de yok etmemeye özen gösterin.
Avantajları: Aslan Güneş tarafından yönetilir. İlişki ne zaman mükemmeli yakalarsa, bunu anlayıp, bozmamak için elinizden geleni yaparsınız.
Zorlukları: Siz farkında bile olmadan şehvetiniz sizi yakıp tüketebilir. İlişkinizin devam etme şansı var, ancak önünüzde büyük riskler olduğunu unutmayın.
Tedavisi: Soğukkanlılığınızı koruyun. Her şeyi beyaz veya siyah olarak görmekten vazgeçin.

:asigim:

kıslar bişe sorcam bu tanısma gunu dediğiniz ilk buluşulan gun mu oluyo yoksa ilk karşılaştığımız gun mu, çünkü ben kurstan tanıyodum mesela şimdikini, kasımda filan başlamıstı kurs, ama dün ilk defa buluştuk, hangi tarihi alıcam tanısma gunu olarak? dün'ü di mi, hiç oturup konuşmuşluğumuz olmamıştı çünkü, sadece 1 defa çıkışta konuşmuştuk o kadar:))) ama ilişki burcumuz boğa'dır insallah:)) çok guzelmiş cünkü yorumu

ASLAN
(24 Temmuz-23 Ağustos arasında tanıştıysanız)
Hayatınız asla sıkıcı olmayacak çünkü daima dramatik yükselişler ve inişler yaşayacaksınız, ancak belli bir noktadan sonra yorulabilirsiniz. Aslan bir Ateş burcudur, yani ilişkiniz sımsıcak olacak ancak yanıp tutuşurken ilişkinizi de yok etmemeye özen gösterin.
Avantajları: Aslan Güneş tarafından yönetilir. İlişki ne zaman mükemmeli yakalarsa, bunu anlayıp, bozmamak için elinizden geleni yaparsınız.
Zorlukları: Siz farkında bile olmadan şehvetiniz sizi yakıp tüketebilir. İlişkinizin devam etme şansı var, ancak önünüzde büyük riskler olduğunu unutmayın.
Tedavisi: Soğukkanlılığınızı koruyun. Her şeyi beyaz veya siyah olarak görmekten vazgeçin.

Ben de balığım, ilişkimiz de balık(tı). Ama bakın bitmesine rağmen hala buraya yazabiliyorum onunlaymışım gibi. ( Offffff.......... Her şey geçecek (

BAŞAK
(24 Ağustos-23 Eylül arasında tanıştıysanız)
Ne zaman tanıştığınız, ne giydiğiniz, ne yediğiniz, hepsi dün gibi aklınızda. Başak aşırı detaycı bir burçtur, gözünden hiçbir şey kaçmaz. Fazla eleştirici olsa da, Başak bir Toprak burcudur, yani seks hayatınızın mükemmel olma şansı çok fazla.
Avantajları: Birbirinize çok iyi bakacak, huzurlu bir ilişki yaşayacaksınız.
Zorlukları: Her şeyin dört dörtlük olması isteğiniz bazen yorucu olabilir. Hayatınızın biraz rast gele olmasına izin verin.
Tedavisi: Detaycı olmakla resmin tümünü algılayabilmek arasında bir denge kurun. Tartıştığınız zaman güzel hatıralarınızı aklınıza getirin ve sahip olduğunuz güzellikler için şükretmeyi öğrenin.
zemuszemus ohaoldumsmile

kızlar merak ettim şimdi ilişkimizin başladığı günü mü esas alıcaz yoksa tanıştığımız gün mü..???

TERAZİ
Bu ilişkinin devam etme şansı çok yüksek çünkü zaman geçse de, birbirinize kur yapmaktan vazgeçmiyorsunuz. Terazi aşk gezegeni olan Venüs tarafından yönetilir. Aşk, düzeyli ilişkiler, uyum ve dürüstlük ilişkinizin ana hatlarını oluşturacaktır.
Avantajları: Yıldızlar sizin tarafınızda, mükemmel bir ilişki yaşamaya hazır olun.
Zorlukları: Bu burç kararsızlık burcudur. Sinemaya mı gideceksiniz, yoksa evde kalıp DVD mi seyredeceksiniz? Paris'e mi, yoksa New York'a mı uçacaksınız? Sürekli farklı şeyler istiyorsanız, hiçbir yere varamazsınız.
Tedavisi: Terazi'nin en büyük özelliği dengedir. Hayatınıza denge getirmek istiyorsanız, müzakere yeteneğinizi geliştirmeye bakın.

Sevindim

nisan ayında tanıştık ve başladı aynısını yazıyor aslında inişler cıkışlar dram bızımkıde bıttıı ama bende bıtmedı
KOC burcu ıyıdır bızım ılıskımız nıye ıyı gıtmedıkı :1no2:

rabbım tez vakıtte barıstırsın bızı ınsallah amın:Saruboceq:

TERAZİ

opuyorumnanaktan:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…