• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket İlişkinizde kimin sözü geçiyor?

İlişkinizde Kimin Sözü Geçiyor???

• Ankete Katılan
    42

katrem

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2008
3.507
878
363
Diğer
Sevgilisiniz, Nişanlısınız, Sözlüsünüz ya da evlisiniz kimin kime sözü geçiyor, kim dediğini yaptırıyor? Hadi Bakalımmmm

Sevdigimin sözü geçiyor herdedigi oluyor ama bana çok önem ve deger veriyor sadece dogrultusu üzerinde gidiyor.nazlanırsam arada bi ufak tefek yaptırdıgım oluyor.

görüntüde benim sözüm geçiyor gibi gibi ama ortada buluşuyoruz demokratik oluyoruz

Sevgiliyiz; Demokratik bir ilişkimiz var...

Bu şık bize uyuyor.Bazen sevgilimin bazen benim sözüm geçiyor yani duruma,zamana göre değişiyor bazen de orta yerde buluşuyoruz kısacası geçinip gidiyoruz...:asigim:

orta noktayı bulmadan hareket edemeyiz.

iki inatçıyız biz, asla istemediğimiz demeyeyim de içimize sinmeyen bir şeyi diğeri istiyor diye yapamayız. tabii ki çok istemediğimiz bir etkinliğe diğeri çok istiyor diye katılabiliriz, onu mutlu etmek adına.:asigim::1hug:

Sevgilisiniz, Nişanlısınız, Sözlüsünüz ya da evlisiniz kimin kime sözü geçiyor, kim dediğini yaptırıyor? Hadi Bakalımmmm

genelde ortak karar alırız...
ama bazen beni dinlemeyip kendi bildiğini yaptığıda oluyo...:mymeka:
işte o zaman çok kızıyorum ona....:kızgın:

bende onun sözünün geçmesini istiyorum öyle seviyorum o yüzden ona müsade ediyorum:))))))))))
ben erkekliğini iyice hissettirmesini seviyorum maço kıvamında olmasa da azcık sert olsun istiyorum
o yüzden de onun sözünü geçirttiriyorum
yani onun sözü geçer
benimde çok hoşuma gider ben bilmem beyim bilir demek:))))
tuhafım biraz:))))

bende onun sözünün geçmesini istiyorum öyle seviyorum o yüzden ona müsade ediyorum:))))))))))
ben erkekliğini iyice hissettirmesini seviyorum maço kıvamında olmasa da azcık sert olsun istiyorum
o yüzden de onun sözünü geçirttiriyorum
yani onun sözü geçer
benimde çok hoşuma gider ben bilmem beyim bilir demek:))))
tuhafım biraz:))))[/QUOTE]

bence deee:oklava:

Onun sözü geçiyor gibi görünse de benim sözüm geçer...

Çünkü bir işi yapıyor beni dinlemiyor sonra yok sen haklıydın , yok sen doğru dedin...

Artık her sözün sonu benden çıkıyor...

Maço görünen kılıbık benmki.... :asigim:

evliyiz ve demokratik bir iliskimiz var.. yeri gelir onun yeri gelir benim sözüm gecer.. genelde inatlasir, ønce kabul etmeyecegi fikri söylerim, hayir der, bende aslinda istedigim fikri söylerim ozaman ha tamam der.. garibimi kandiririm biraz özellikle giyim konusunda cok karisiyor napiyim idare ediyorum =)

eşimiz sözü geciyor gibi gözüksede
hep benim dediğim olur eninde sonunda kaydirigubbakcemile3

Benim sözüm geçer
daha doğrusu eşime sorsan onun sözü geçiyordur
ama öyle dğeil
aslında benim fikirlerimi onun kafasına sokarak deiğimi yaptırıyorum :)))))))

Ikimizin de sözünün gecmesi icin karsilikli birbirimizi ikna etmemiz gerekiyor.Yani sonucta esit sartlardayiz kimse daha fazla dominant degil.

Valla çoğunlukla benim istediğim olur:1: Ama napsın sevgilim ben özgürlüğüme çok düşkün bi insanım biraz da inatçıyım, birşey kısıtlandığında daha çok yapasım geliyor.:84:O da bunu bildiği için hiç kısıtlamaya gitmez .herhangi bi konuda ise %90 benim istediğim olur.Kıyamıyo ki şevgilşi banaaaaaaaa:69:
Ama bazen de azcık otoriter olsun istediğim de olmuyor değil.Biz kadınları memnun etmek zor galiba biraz:19:

Son düzenleme:
Back