Ne kadarlık evlisinizMerhaba son günlerde ilişkiden sonra ertesi günü daha doğrusu kan geliyor damla şeklinde peçeteye geliyor yoğun değil ama korkuyorum ben acaba nedendir yaşayan var mı diye sormak istedim yardımcı olabilir misiniz lütfen
2:5 yıllık evliyimNe kadarlık evlisiniz
Kötü şeyler yazıyor hep evet yaşadınız mı sizDoktora gorunun mutlaka.
Normal degil
Evet gitçem kötü şeyler var hepBence bı kadın doğuma görün bende 2 yıllık evliyim hiç olmadi öyle .
Allah yardımcınız olsunEvet gitçem kötü şeyler var hep
Durumunuz ne olduMerhaba son günlerde ilişkiden sonra ertesi günü daha doğrusu kan geliyor damla şeklinde peçeteye geliyor yoğun değil ama korkuyorum ben acaba nedendir yaşayan var mı diye sormak istedim yardımcı olabilir misiniz lütfen
Doktora gidemedim kesildi iki gün sonra adet oldum sandım yine biraz geldi kesildi şimdi test de yaptım ama negatif tabiiDurumunuz ne oldu
Umarım işten vakit bulursam gitçem çalışıyorum hafta içi bulamadım vakitCanım bende uzun zamandır evliyim ama hiç olmadı kist olabilir iltihaplanma da olabilir çok kötü şeylerle kafanı doldurma bu aralar böyle sorulara çok rastlıyorum hayır olsunbende 1 kere ilişkiden sonra olmuştu 2 damla pembe geldi durdu birdaha da asla olmamıştı umarım normal bişeydir
Sende haklısın iş olunca insan gidemiyor ama olsun rapor al git birgün önce sağlık tatlımUmarım işten vakit bulursam gitçem çalışıyorum hafta içi bulamadım vakit