- 24 Ekim 2017
- 378
- 188
- 23
- Konu Sahibi French Oje
Merhabalar. Kızlar insan sevgilisiyle gezmek tozmak bişeyler yapmak beraber vakit geçirmek istemez miii benimki istemiyor yani sevdiğini gösterir güzel laflar söyler falan ama dikkat ettimde benimle hiçbir şey yapmıyor ne bir plan ne bir değişik bir şey. Çok monoton bir ilişkimiz var. Bakıyorum elalem sevgilisiyle neler yapıyor faaliyet içeren ne varsa... benimki böyle işten eve evden işe tamam anlıyorum çalışıyor bende iş bulma aşamasındayım ama hadi bir şeyler yapamıyoruz okey fakat böylede olmaz ki hayatımda bir sevgilim var mı yok mu belli değil anca telefonda lafta... çok değişik ya adam dümdüz yaşıyor. Bunları ona dediğimde evlenince yaparız diyor daha öncede evlilik isteği yoğundu ben daha hazır olmadığımı söyledim çünkü okulum vardı vs ve ailem istemezdi. Ben mi soğuttum bilmiyorum ki seviyor ama bazı davranışlarına gerçekten anlam veremiyorum. Bide geçen gün bana dedi ki valla iyi dayanıyorsun başkası olsa çoktan terk etmişti dedi gülerek. O sözü kafama takıldı bazen beni şımartıyor bazense şaka maksatlı sinirimi bozuyor evlenince bana yemek yapmazsan seni döveriö diyor gülüyor ben sinirlenincede şaka yaptım bitanem bilmem ne... canım sıkılıyor ya ! Bu monotonluğun geçmesi için önerebileceğiniz veya başka önerileriniz görüşleriniz varsa bekliyorum...