• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkimiz çok monoton oldu

French Oje

Yengeç ♋️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
378
188
23
Merhabalar. Kızlar insan sevgilisiyle gezmek tozmak bişeyler yapmak beraber vakit geçirmek istemez miii :110: benimki istemiyor :KK43: yani sevdiğini gösterir güzel laflar söyler falan ama dikkat ettimde benimle hiçbir şey yapmıyor ne bir plan ne bir değişik bir şey. Çok monoton bir ilişkimiz var. Bakıyorum elalem sevgilisiyle neler yapıyor faaliyet içeren ne varsa... benimki böyle işten eve evden işe tamam anlıyorum çalışıyor bende iş bulma aşamasındayım ama hadi bir şeyler yapamıyoruz okey fakat böylede olmaz ki hayatımda bir sevgilim var mı yok mu belli değil anca telefonda lafta... çok değişik ya adam dümdüz yaşıyor. Bunları ona dediğimde evlenince yaparız diyor daha öncede evlilik isteği yoğundu ben daha hazır olmadığımı söyledim çünkü okulum vardı vs ve ailem istemezdi. Ben mi soğuttum bilmiyorum ki seviyor ama bazı davranışlarına gerçekten anlam veremiyorum. Bide geçen gün bana dedi ki valla iyi dayanıyorsun başkası olsa çoktan terk etmişti dedi gülerek. O sözü kafama takıldı :KK64: bazen beni şımartıyor bazense şaka maksatlı sinirimi bozuyor evlenince bana yemek yapmazsan seni döveriö diyor gülüyor ben sinirlenincede şaka yaptım bitanem bilmem ne... canım sıkılıyor ya ! Bu monotonluğun geçmesi için önerebileceğiniz veya başka önerileriniz görüşleriniz varsa bekliyorum...

Görüşmek istediği zaman başka arkadaşlarla daha güzel planlar yaptık diyin.Birkaç kez yapın bakın değişiyor mu?

Seni doverim lafini saka olarak dahi kullanamasina izin vermeyin su erkeklerin. Kendisi kicini kaldirip sevgilisiyle bir yere gidemez esinden her gun yemek bekler. Ayrilmak istiyor olabilir mi belki sogutmak icin yapiyordur? Ya da tpeki vermiyorsaniz isine geldigi icin ustelemiyordur.

Seni doverim lafini saka olarak dahi kullanamasina izin vermeyin su erkeklerin. Kendisi kicini kaldirip sevgilisiyle bir yere gidemez esinden her gun yemek bekler. Ayrilmak istiyor olabilir mi belki sogutmak icin yapiyordur? Ya da tpeki vermiyorsaniz isine geldigi icin ustelemiyordur.

Kızıyorum her defasında saçma sapan şakalar yapacaksan konuşma benimle falan neler diyorum o da sonunda bitanem aşkım şakaydı moduna bürünüyor. Ayrılmak istediğini sanmıyorum

Görüşmek istediği zaman başka arkadaşlarla daha güzel planlar yaptık diyin.Birkaç kez yapın bakın değişiyor mu?

O zaman işte telden aramaya başlıyor nerdesin gittinmi dönüşte haber ver falan... değişiyor birden çok dengesiz

Bir odunla evlenmek istemiyorsan, yol yakınken geri dön derim. Daha sevgiliyken gezip tozmayıp, size vakit ayiramayan birı,evlenince hiç yapmaz..

Evlenince o mototonluk gecmez aynen devam eder. Biz sevgiliyken sehirde girmedik delik, gezmedik yer birakmayip hatta başka illere de taşmıştık. Haftasonlari oglene dogru bir cikardik, eve dönüşüm gece yarisi 1-2 leri bulurdu.

Evlenincede gezdik gezmedik degil hala arada haftasonlari biyerlere kacariz, kacamazsak en kotu bikac saatligine disari cikar yemegimizi yer gezer geliriz ama son zamanlarda ben bile sıkıcıya bagladım. Gecen haftasonu Saat aksam 7 de eve gidelim dedim. :KK70: Esimde dalga gecti "sen gecelerin insaniydin noldu boyle" diye hakikaten noldu. :KK70: Hala gece gezmeyi severim ama evlenince azicik daha evcilleşiyorsun galiba...
Yani isin özü sevgiliyken yapmayan evlenince hic yapmaz unut onu bi kere.

Simdi gezip tozup ilgi gostermiyorsa evlenince yuzune bakmaz. Evlenince is derdinden gecim derdinden yorgunum su bu masraf derken hic cikamazsiniz. Bunun huyu bu kabul ediyorsan boyle. Bu adamla evliligin EN AZ simdiki kadar monoton olacak buna hazirlikli ol.

Vavvvvv:KK70:hiç böyle ekşinlı bi hayatım olmadı. Ne bekarken ne şimdi.

Evlenince o mototonluk gecmez aynen devam eder. Biz sevgiliyken sehirde girmedik delik, gezmedik yer birakmayip hatta başka illere de taşmıştık. Haftasonlari oglene dogru bir cikardik, eve dönüşüm gece yarisi 1-2 leri bulurdu.

Evlenincede gezdik gezmedik degil hala arada haftasonlari biyerlere kacariz, kacamazsak en kotu bikac saatligine disari cikar yemegimizi yer gezer geliriz ama son zamanlarda ben bile sıkıcıya bagladım. Gecen haftasonu Saat aksam 7 de eve gidelim dedim. :KK70: Esimde dalga gecti "sen gecelerin insaniydin noldu boyle" diye hakikaten noldu. :KK70: Hala gece gezmeyi severim ama evlenince azicik daha evcilleşiyorsun galiba...
Size yazicaktim alıntı yapmayı unuttum vaaavvv diye:KK73:

Kendi eğlenceni kendin bul. kendin çık gez mesela canın sıkılıyorsa. Arkadaşlarınla plan yap. Adam monoton bi insan demek ki, bazıları öyledir gezmeyi sevmez. Evlenince de aynı olur hatta daha da kötüye gider benden söylemesi. evlenince ne olacak tılsım mı değecekmiş.
Yemek yapmazsan seni döverim espirisi de komik değil ayrıca :kahve:

Ne güzel imrendim valla mutluluğunuz daim olsun canım benimki bir değişik ya anlamıyorum seviyor falan ama ev kuşu sanki gezmeyi sevmiyor..

sevgilimle gezip tozmıcaksam keyif almıcaksam ne anladım ozaman beraberlikten benim içn sarı çizmeli mehmet ağa olur ozaman :)

Back