Ilişkimiz anormal

YellowRabbit

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
188
146
18
39
Merhabalar. Benim sorum eşimle ilgili. İlişkimiz bana anormal geliyor. Daha yeni evliyiz yani 2sene olacak ama beni arzuladığını hissetmiyorum. Hiç o tarz bir his göremiyorum onda. Sorduğumda öyle bişey yok tabiki istiyorum diyor ama bir tepkisini göremiyorum bu konuda.seni seviyorum der sürekli öper ama.
Ben doğum yaptıktan sonra değiştiğini düşünüyorum açıkcası.
Mesela akşam işten glir 7buöuğa doğru yemek yeriz sonra ben bulaşık falan toparlar Ken o çocuğumuzla ilgilenir ilgilenme dediğim ise annesini atar kameradan çocuğu göstermek için. Yarım saat 40dakika kadar. Öyle oyalayayım oynayayım yok. (6aylık bebeğim)
Daha sonra çocuk mızmızlanmaya başlayınca uykusu gelmiş der getirir verir bana kendisi eline telefonunu alır sürekli video izler makina, TIR videoları falan yada instagramda gezer sürekli.
Bu her akşam böyle. Telefonu bırak dediğimde bırakır ama sonra tekrar alır. Çok söyledim bu konudan rahatsız olduğumu ama aynı şekilde devam ediyor.
Tamam ben çocuğu uyuturken falan alsın izlesin ama hepimiz oturuyorken sinir oluyorum.
Yataktada aynı şekilde ben çocuğu uyutmaya çalışıyorum o yine telefon elinde. Biraz zor uyuyor oğlum. O uyumaya yakın eşimde uyuyor elinde yada göbeğinde telefon uyuyakalmış.
Sürekli böyle genelde her günümüz. Ona sorsan normal bir ilişki ama bana anormal geliyor. Belki evdeyim şuan çalışmıyorum bu duruma kafayı taktım ama normal bir ilişkimi bu sizce?
Haftasonları bile erkenden kalkar 7-8.uyu bari haftasonu en azından birsz bana zaman ayır gece uyuyakalıyorsun diyorum napayım uyuyamıyorum diyor. Haftasonları da uyuyakalıyor

Valla aslında anormal değil ben bakıyorum evliliklerin geneli böyle. Ama merak ettiğim konu şu tır izleyip ne zevk alıyorlar

Şaka bir yana biraz susup akışa bırakan, rahatsızlığını belirtmeyen bir tip olsam eşim tüm haftasonunu koltuğun en sevdiği köşesinde bir o yanına bir bu yanına yatarak geçirmeyi tercih eder.

Ama ben buna direndim. Size de bunu tavsiye ediyorum. İkinizin de seveceği aktiviteler bulun çocuğunuzu da katın içine ve yapın :)

Erkekler genelde böyle bence biz sadece kendimiz sinir olmakla kalıyoruz

Anormal değil bütün evli çiftler böyle olmuş ama telefonu beli bir saate ikiniz uğrasanız öyle güzel olur mesela yada telefondaki uygulamaları sile bilirsiniz.

Olmamasi gereken bir durum ama cogu böyle maalesef
Ya zorla soylenesoylene yaptiracaksiniz
Yada kabul edeceksiniz

Aynı olay bızdede oluyodu canım cocuk ufakken tamam yoruluyorlar stres atmak ıcın eyvallahta eşimin araba alım satım sitelerine bagımlılıgı vardı artık cıldıracak derecede elınden dusmuyodu telefon sureklı uyarıyordum ama yok, bende telefonda gezınmeyı seveyım ama esım geldımı atarım bı yere nerde oldugunu bulamam cunku benım bakınma sebebimde sıkıldıgım icin neyse telefon yokkende uyuklar delirrm en son bi kavga ettik ondan beri uykusu gelse bıle caktırmadan kalkıyo elını yuzunu yıkayıp gelıyo işte meyve yıyelimmi dısarı cıkıp dolanalım mı zorakide olsa boyle aksıyonlara gırıyor uyumamak ıcın o beni idare edıyo ben onu kısaca ki geç gelıyor zaten 8-9 yemek faslı fln 10 oluyo ondan sonra zaten benimde pertim cıkmıs oluyor

Bazen küsüyorum ağlıyorum üzülüyor birkaç gün iyi gidiyor ilgi alaka. Sonra yine devam bir dahaki kavgaya kadar

Biz 1 buçuk yıllık evliyiz bzde de öyle. Bu durum çocuk olduktan sonra oldu tabi. O bütün gün calışır ben bütün gün çocukla ilgilenirm gelir çocugu alır yemeği hazrlarm yer ben çocukla ilgilenrm (durmuyor) sonra ben yerim eşim çocuğu yıkar sonra alp uyuturum. Sonra mutfağı topla, yapılacak birşeyim varsa yaparım o da telefonuyla oynar valla hiç demedim niye böyle yapıon diye çünkü çocuk enerjimi bitirmiş oluyor zaten 11 olduğunda uyku akıyor gözlerimden

Çocuktan sonraki ilk bir bir buçuk yıl maalesef hemen hemen herkeste durum bu.bebegin anneye daha çok ihtiyacı olduğu için babalar biraz dışarda kalıyor maalesef.ama bunu biz kadınlar yapıyoruz.yok durmaz yok beceremez diye adamlara babalık yaptirmiyoruz.birakin ikisini başbaşa çıkın dışarı.birinde ağlar ikisinde ağlar üçüncüde alışırlar birbirlerine.birlikte vakit gecirdikce bağlanır eşiniz bebeğine iyice.siz onu dışarda biraktikca oda kendi kendine takılıyor.en kötü ihtimal 1 buçuk yaşından sonra eğer adam düzgün bi adamsa çok daha fazla iletişim kurar çocukla.boylece aile olarak geçirilen zamanda artmış olur.ikinizin arasına gelince de bebek biraz büyüyünce eskisi gibi olmasa da düzene giriyor bence birşeyler.yani bunlar benim tecrubelerim.umarim sorunlar büyümeden atlatirsiniz bu dönemi.

Tipik Türk erkeği bunlara çözüm bulunmuyor malesef ki..

Hayır hiç tek başlarına bırakmadım
Emzirdiğim için bırakamıyorum

6 aylıksa ek gıdaya geçmiş olmanız lazım. Bence 1 saatte olsa bırakın kuaföre gidiyorum diyerek mesela kendisi ilgilensin ağladığında. Evde olduğu bir gün rahatsızmış gibi yapın kendi uyutsun. Zor uyuyor diyorsunuz sizin mutsuzluğunuzdan etkileniyor olabilir bebek. Adam kendini köşe yastığı sanmasın bebekle ilgili. Belki siz de biraz nefes alırsınız. Kendinize bakım yaparsınız. Rutinden kurtulmaya çalışın derim. Akşam bebeğe bakacak birisi varsa emanet edin program yapın. Evet çok küçük ama insan olduğumuzu da unutmamak lazım.

Konunuzu okudum, bir de üzerine yorumları okuyunca şaşırdım.
Sizlerin bir anı bile boş geçmezken (bebek bakım, sonra koca geliyor, çocuğu ona verip yemek hazırlamacalar, sonra toplamacalar, daha sonra çocuğu uyutmaya çalışmalar) eşlerinizin neden saatlerce saçma sapan videolar izleyecek kadar vakti var. İstediği anda uyuya kalma lüksü var?

Daha geçmedik doktor kontrolünden sonra geçicez inşallah.
Gece zor uyuyor bazen 1saati geçiyor uykuya dalması tam anlamıyla.
Sonra uyuyncada kafamda deli sorular oluyor beni uyku tutmuyor tek kalınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…