• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkimiz 1.5 Saatte Tepe Taklak Oldu.

boncuukgooz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
255
85
98
Merhabalar sorun yaşadığım 2 tane ilişkinin ardından yeni birisiyle tanıştım kendisi Astsubay okulu öğrencisi bende Astsubayliğa hazırlanıyorum aynı zamanda ücretli öğretmenim aslında ilk başta hiç istemedim. Çünkü korkuyordum yine aynı hataları yaparim diye. İlk buluşmamızda hersey normaldi çocuk ağzımın içine düşecekdi resmen bende ilk başta çocuğu beğenmedim ay çok cılız yok şu bu korkuyorum ya bahane geziyorum kendimi kaptırmamak için.
Yaklaşık 3 ay oldu çocuk aşık oldum sana dedi bende hemen ben aşık olmam aşk gelip geçici diye söyledim çocuğu 1 ay surundurdum. Sonra konuşması olgun oturaklı davranışı beni etkiledi hayatimda ilk defa olgum efendi birisi girdi hayatima yasayim goreyim dedim. 1.5 hafta önce aramızda sudan sebepten bi tartışma çıktı ve ayrılmak mı istiyorsun sen dedim böyle saçma şeylerle aramız bozulcaksa kaptirmayalim kendimizi ayrılalım dedim çocuk sinirlendi filan ve hala efendi bi sekilde hakaret etmeden madem gitmek istiyorsun tamam sen bilirsin dedi kapattık ve beni heryerden engellemiş gece gözüme uyku girmedi düşündüm durdum.

Sabah kalktığımda bi tek engel yemedigim yer İnstagramdan yazdım farkettim ki sana haksızlık edip bağırdım çağırdım alıştım sana yapamadım gidemedim yazdim. Oda bana dün sana yaptiklarimdan dolayı pişmanım ozur dilerim sensiz olmuyor. Çarşı iznim var bulusalim nolur dedi tamam dedim acil okuldan cagirilmis gitti benimde dersim tam onun gidecegi vakitte bitti ve haftaya buluşuruz dedik araya 1 hafta girdi özledik birbirimizi ve 4.cü buluşmamız 2 gün önce oldu vakit geçirdik gezdik tozduk yedik içtik ve yine herzamanki gibi agzımın içine dusecek sekilde bakiyordu bana :) ben eve gittim oda okula gitti ben evdeyim canım yazdim oda aşkım seçim dolayisiyla ben komutandan memlekete gitmek icin iznimi aldim simdise biletimi kestiriyorum dedi tamam bitanem dedim.

Aradan 1.5 saat geçti canim gectin mi okula yazdim evet bilet aldinmi evet kisa kisa ve soğuk cevaplar vermeye başladı. Ne oldu neyin var canım dedim bisey yok yazdi. Peki dedim aradim gece mesgule atti musait değilim canım sıkkın sonra konuşalım yazdi tamam canim ben yatiyorum dedim. Sabah uyandım nöbeti vardi gunaydin aşkım yazdim aradım yine carsi izni vardi tabi 2 hafta goremeyecegim icin bidaha yüzünü goreyim dedim.

Öglen aradi dün ben arkadaslarlayim musait degilim sen naptin filan dedi anlattim Okuldayim diye sonra kapattik. Aksam yazdim benim ile ilgili bir sorun varsa lutfen yüzüme soyle soguk davranma bana ne varsa soyle dedim tekrar tekrar sorma bana senle ilgili bisey yok dedim, Sadece canım hiçbirşey istemiyor arada bana böyle oluyor dedi. Ve ben onu ilk defa beni tersler vaziyette ve sert çıktığını gördüm bugun ne aradi ne sordu ben aradım akşama dogru bakmadi 10 dakika sonra whatsapa girmis tabi ne mesaj ne de birsey ve bana firsat bulduğu an msj atan arardi ve aramasam bende yazmasam kizardi unuttun beni diye aramizda gecen durum böyle sizce ne oldu bize? Ne yapmam lazım fikirlerinize ihtiyacim var. Tesekkur ederim şimdiden :)

belkı aılevı bır durum var ama sana anlatamıyor. daha yenı ılıskınız bu yuzden gorusmuyor olabılır ... o sana yazmıyorsa sende yazma yazarsa aynı sekılde cevap verırısın .. Bence cok ustune dusme zaman ver..ne oldugunu bılmıyorsuın

Bide bazen kin tutuyor ben biseyek kızıp onunla konuşmasam oda bidaki sefere yapıyor bu bulusmamizdan once engel yediğim tartismanin acisini mi cikariyor bilemedim birde whatsap durumuna şunu yazmış birini tanımıştım beni yanlış anlamıştı simdikilerin tadi yok yazmis ve ben onu hovarda bi tip zannedip numarami hemen vermemistim beni yanlis anladin ben adam yiyecek de degilim askere de guvenmiyosan daha bisey demiyorum demişti.

belkı aılevı bır durum var ama sana anlatamıyor. daha yenı ılıskınız bu yuzden gorusmuyor olabılır ... o sana yazmıyorsa sende yazma yazarsa aynı sekılde cevap verırısın .. Bence cok ustune dusme zaman ver..ne oldugunu bılmıyorsuın
buhafta sonu gisecegi izinde abisinin de nişanı var ama bilemedim oda olabilir

Bide bazen kin tutuyor ben biseyek kızıp onunla konuşmasam oda bidaki sefere yapıyor bu bulusmamizdan once engel yediğim tartismanin acisini mi cikariyor bilemedim birde whatsap durumuna şunu yazmış birini tanımıştım beni yanlış anlamıştı simdikilerin tadi yok yazmis ve ben onu hovarda bi tip zannedip numarami hemen vermemistim beni yanlis anladin ben adam yiyecek de degilim askere de guvenmiyosan daha bisey demiyorum demişti.
Ben wp durumundan unutamadığı biri olduğunu,seninle denediğini ama yapamadığını düşündüğünü anladım..

Az once aradi aramissin dedi evet iki gündür konusamiyoruz dedim neyin var dedim yorgunum sadece senle ilgili birsey yok arada böyle bisey yapasim gelmiyor kafanı takma dedi sonra peki dedim görüşürüz dedi gorusuruz diyecektim kapandı. Aradım yuzume kapattinde dedim sonrada yok gorusuruz dedim tamam dedin gibi duydum kapadim dedi

Aşk sınır tanımaz, bahane tanımaz bikere.

Kendini geri çekmiş, yok gidip geliyomuş buna bazı zamanlar... Bahane hepsi. Böyle aşk olur mu?
zamaninda ben surundurdum ya ilk tanistigimiz zaman onun intikamini aliyo bide erkekler kendine baglayana kadar iyiler sonra bahaneler dediginiz gibi aşk in bahanesi olmaz ama egitimde yani bide askeriye sonucta hakli yoruyolar ama işte bilemedim

zamaninda ben surundurdum ya ilk tanistigimiz zaman onun intikamini aliyo bide erkekler kendine baglayana kadar iyiler sonra bahaneler dediginiz gibi aşk in bahanesi olmaz ama egitimde yani bide askeriye sonucta hakli yoruyolar ama işte bilemedim

Bi olay başınızdan geçse, örneğin size davranışları, tutumları haksız yere kötü olsa buyur süründür. Ama ilişkinin en başında neden süründürüyorsun, geri çekiliyorsun, kaptırmamak istiyorsun anlamadım.
Kaptırmamak istiyosan neden aşk yaşıyosun, onu da anlamadım.. Bakış açısı gerçi. Bu sana yorumum..

Yoğun temposu olabilir ama seven adam her halükarda birlikte olduğu kadına/sevgilisine/eşine vakit ayırır. Bu da karşı tarafa yorumum..

Bi olay başınızdan geçse, örneğin size davranışları, tutumları haksız yere kötü olsa buyur süründür. Ama ilişkinin en başında neden süründürüyorsun, geri çekiliyorsun, kaptırmamak istiyorsun anlamadım.
Kaptırmamak istiyosan neden aşk yaşıyosun, onu da anlamadım.. Bakış açısı gerçi. Bu sana yorumum..

Yoğun temposu olabilir ama seven adam her halükarda birlikte olduğu kadına/sevgilisine/eşine vakit ayırır. Bu da karşı tarafa yorumum..
yani orasi öyle ilk defa boyle olduğu icin sasirdim bende biraz yazmayacağım bakalim ne olacak

Memleketinde sevgilisi olabilir mi ordayken aramanı istemiyordur. Çok fena bi düşünce biliyorum ama astsubaylara pek güvenesim gelmiyor vatanımız canımız onlara emanet ama ilişkiler konusunda pek iyi değiller sanki.
Bi arkadaşım yeni atanmıştı astsubayın biri ölüyorum bitiyorum diye 3 4 ay dolandı kızın peşinden sonra kız ordan burdan oğlanın nişanlı olduğunu tespit etti,asker olunca arama diyince aramıyo tabi nişanlısı o da gorev diye çapkınlıga cikiyomus, bizimki nişanlıya anlattı internetten bulup kabak bizim kıza patladı nisanlisinin peşini birakacakmış.
Niye anlattim bunu bilmiyorum. Kıssadan hisse çıkar belki bildiğim astsubay böyle bi de arkadasimin babası vardı 20 senedir karısını kimi bulsa onla aldatıyomuş öyle anlatmıştı arkadaşım antipatik geliyolar bana

Memleketinde sevgilisi olabilir mi ordayken aramanı istemiyordur. Çok fena bi düşünce biliyorum ama astsubaylara pek güvenesim gelmiyor vatanımız canımız onlara emanet ama ilişkiler konusunda pek iyi değiller sanki.
Bi arkadaşım yeni atanmıştı astsubayın biri ölüyorum bitiyorum diye 3 4 ay dolandı kızın peşinden sonra kız ordan burdan oğlanın nişanlı olduğunu tespit etti,asker olunca arama diyince aramıyo tabi nişanlısı o da gorev diye çapkınlıga cikiyomus, bizimki nişanlıya anlattı internetten bulup kabak bizim kıza patladı nisanlisinin peşini birakacakmış.
Niye anlattim bunu bilmiyorum. Kıssadan hisse çıkar belki bildiğim astsubay böyle bi de arkadasimin babası vardı 20 senedir karısını kimi bulsa onla aldatıyomuş öyle anlatmıştı arkadaşım antipatik geliyolar bana
:) tesekkur ederim anlattigın icin canim haklisin sende bazilari capkin oluyor daha bu astsubay adayi 3 ay var astsubay olmasina ama aklima her ihtimal geliyor biraz ailesinden tırsıyor belkide ordaykem onu aramayim sormayim istoyor dedigin gibi

Back
X