• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkimde problem

Pakize12

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
9
0
6
Ankara
Eşimle aynı gün içinde 1 den fazla ilişkiye girince canım çok acıyor. İlk seferde hiçbir sorun yokken hatta her şey çok güzelken aradan biraz süre geçip ikinciyi yapmaya basladığımızda canım çok acıyor. sorun ne olabilir bunun için bana neler önerebilirsiniz.. lütfen yardımcı olun

yalnız ne yazdıgını bılmıyorum uye olurken oylesıne ısaretlemıs olabılırım de bundan sanane.. cevap verıyorsan ver yoksa konuyu bosuna kirletme istersen sordugum soruya cevap veremeyeceksen ne dıye karıstırıyorsun kı ?

yalnız ne yazdıgını bılmıyorum uye olurken oylesıne ısaretlemıs olabılırım de bundan sanane.. cevap verıyorsan ver yoksa konuyu bosuna kirletme istersen sordugum soruya cevap veremeyeceksen ne dıye karıstırıyorsun kı ?

Profiline bakan her akıllı insan senin ya erkek yada sahte konu olduğunu anlar.niye bu kadar celallendin:)

kes sesini yaa delirttin beni bi şey sorcagıma da pişman ettin ben bu sorunla yaşarım yeter ki sen kes sesini üff balkonunda sabahtan akşama kadar çekirdek çitleyip herkesin işine karışan aptal teyzeler gibi canlandın bian gözümde :D yasını adını hiçbi şeyini bilmesem de zaten ilgilenmesem de ilerde öyle teyzeler gbi olacagın kesin anacım hadi sana iyi çekirdek çitlemeler :D yazma artık bi şey

Back