• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişkim çok karışık nolur bi çare söyleyin

Yikikbaskani

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2021
11
1
1
21
3 senelik bi ilişkim vardı çok iyi gidiyorduk birbirimizi çok seviyorduk 1 aydır hiç kavga etmemiştik çok iyi anlaşıyorduk fakat bi gün ondan habersiz pubg indirdiğimi öğrendi aynı gün de Twitterda takip ettiğim sevmediği erkekleri görmüş bana çok kızdı engelledi aramadı 20 gün oldu hiç bir şekilde mesajlarıma dahi bakmadı doğum günümü kutlamadı aramızda hiç bi problem yoktu beni takmadığı için sinirle ona ayrılık tarzı bi mesaj attım ona da bakmadı benden de ayrılmıyor ne yapmaya çalışıyor lütfen akıl verin (kavgadan 3 4 gün sonra konuştuk arkadaşlar o zaman ayrılabilirdi ama bana sadece kızgın olduğunu konuşmak istemediğini söyledi boş boş zzaten ayrılmış yorumları yapmayın)

Son düzenleme:
Ben adam öldümü kaldımı diye panikle kapısına dayanmıştım şimdiye kadar

3 senelik bi ilişkim vardı çok iyi gidiyorduk birbirimizi çok seviyorduk 1 aydır hiç kavga etmemiştik çok iyi anlaşıyorduk fakat bi gün ondan habersiz pubg indirdiğimi öğrendi aynı gün de Twitterda takip ettiğim sevmediği erkekleri görmüş bana çok kızdı engelledi aramadı 20 gün oldu hiç bir şekilde mesajlarıma dahi bakmadı doğum günümü kutlamadı aramızda hiç bi problem yoktu beni takmadığı için sinirle ona ayrılık tarzı bi mesaj attım ona da bakmadı benden de ayrılmıyor ne yapmaya çalışıyor lütfen akıl verin
Engelledi, 20 gündür hiç bir şekilde iletişim kurmadı ama ayrılmadığınızı düşünüyorsunuz, çok iyiymiş bu ya 😂 Ayrılmış olmanız için daha ne yapması gerekiyordu acaba?

Ayrı yerlerdeyiz okulda tanışmıştık zaten yurtta kalıyordum arkadaşım arada gördüğünü söyledi bi cafede çalışıyor
O zaman adam senden ayrılmış sana söylemeyi unutmuş gidip konuşmayı dene ne kaybedersin bari ayrılık netleşsin

Sizden ayrılmıyor mu? E her yerden engellemiş, 20 gündür konuşmuyomuş, doğumgününü bile kutlamamış. Ayrılmış işte daha napması gerek ayrıldığına ikna olmanız için
3 senedir sevgiliyiz her şeyini bilirim çok iyi tanıdım istemediği an benden ayrılır böyle bi anda çekip gidicek biri değil ssorun şu ki benimle konuşmuyor ilk defa böyle yaptığını gördüm çok çaresizim

Engelledi, 20 gündür hiç bir şekilde iletişim kurmadı ama ayrılmadığınızı düşünüyorsunuz, çok iyiymiş bu ya 😂 Ayrılmış olmanız için daha ne yapması gerekiyordu acaba?
Ayrılık sözleşmesi gibi bişey yapması lazım çocuğun herhal.

Size dışardan böyle görünüyor biliyorum ama ayrılık mesajı atmadan ayrılıcak bi karaktere sahip değil takıldığım konu da bu elim kolum bağlı eğer istese hiç düşünmeden benden ayrılırdı çekinmezd

3 yıllık sevgilin pubg indirdiğin için her yerlerden engelliyor bu tuhaf değil de, bir mesaj dahi atmadan tüğmesi mi tuhaf?

Back